Şanlıurfa Valiliği

Şanlıurfa Valiliği

Son dakika şanlıurfa valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şanlıurfa valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şanlıurfa valiliği haber sayfamızda...

Şanlıurfa Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 754 şanlıurfa valiliği haberi bulunmuştur.
Bakan Güler, ramazan ayının son iftarını askerlerle birlikte yaptı
Bakan Güler, ramazan ayının son iftarını askerlerle birlikte yaptı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve TSK Komuta Kademesi ile birlikte Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda inceleme ve ziyarette bulunup, askerlerle iftar yaptı.
9.04.2024 Gündem
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Kız çocukları için mahalle projesi
Kız çocukları için mahalle projesi Şanlıurfa Valiliği ile Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın 2022’de imzaladığı protokol kapsamında yürütülen Çocukları Destekleyen Mahalleler Projesi, kız çocukların en az okullaşma oranına sahip iller arasında 2. sırada yer alan Şanlıurfa’dan başlıyor. 
14.03.2024 Eğitim
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur “Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olamazlar” yargısını 10 yıl önce Türkiye toplumunun yüzde 23’ü doğru bulurken, bu oran 13 puan azalarak yüzde 10’a geriledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklama
Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bugün, Ümit Burnu'ndan 45 gün ve Kızıldeniz'den 35 günde yapılan nakliyelerin Kalkınma Yolu Projesi'ni bitirdiğimizde sadece 25 günlük bir süre içerisinde yapılabileceğini biliyoruz. Çok önemli bir proje ve hayata geçmesi için işleri çok sıkı tutuyoruz" dedi.
22.02.2024 Ekonomi
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor İş insanı Suna Kıraç'ın eğitim alanındaki çabalarını ve vizyonunu yaşatmak amacıyla Suna ve İnan Kıraç Vakfı çatısı altında 2021 yılında kurulan "Suna'nın Kızları", ikinci yılını geride bıraktı.
20.11.2023 Ekonomi
Şanlıurfa'da arbede: 40 gözaltı
Şanlıurfa'da arbede: 40 gözaltı Şanlıurfa'da HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti üyesi bir grup, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı operasyonları kınamak için basın açıklaması yapmak istedi.
12.10.2023 Gündem
Dehşet anları kaydedildi! Felçli hastaya balkonda şiddet
Dehşet anları kaydedildi! Felçli hastaya balkonda şiddet Şanlıurfa'd felçli hastaya balkonda şiddet uygulayan kişi, gözaltına alındı. Hasta koruma altına alınırken, olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.09.2023 Gündem
Bakan Göktaş, Şanlıurfa'da
Bakan Göktaş, Şanlıurfa'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
22.08.2023 Ekonomi
Şanlıurfa Valiliği'nden Bozova ilçesinde meydana gelen olaylara ilişkin açıklama
Şanlıurfa Valiliği'nden Bozova ilçesinde meydana gelen olaylara ilişkin açıklama Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde cinsel istismar iddiası üzerine ilçede olayların çıkması sonucu Şanlıurfa Valiliği'nce açıklama yapıldı.
17.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi! 1 polis şehit
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi! 1 polis şehit Şanlıurfa’da, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ramazan Kütük (31), şehit oldu.
1.08.2023 Haberler
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi! 1 polis şehit
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi! 1 polis şehit Şanlıurfa’da, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ramazan Kütük (31), şehit oldu.
1.08.2023 Gündem
Şanlıurfa Valiliği duyurdu! Atatürk büstüne çıkan çocuk yakalandı
Şanlıurfa Valiliği duyurdu! Atatürk büstüne çıkan çocuk yakalandı Şanlıurfa'da, Atatürk büstüne çıkıp ayak ayak üstüne atarak poz veren ve fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıyla tepkilere neden olan Suriyeli M.E. (13), polis ekiplerince yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
2.07.2023 Gündem
12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümünde eğitmen serbest kaldı
12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümünde eğitmen serbest kaldı Şanlıurfa'da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Abdülbaki D.'nin (12) ahırda asılı halde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan A.P., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
17.06.2023 Gündem
12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümü sonrası flaş karar
12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümü sonrası flaş karar Şanlıurfa'da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Abdülbaki D.'nin (12) ahırda asılı halde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, çocuğun gittiği dini eğitim verilen kurs kapatıldı, kurs eğitmeni ise gözaltına alındı.
16.06.2023 Gündem
Kayıp 12 yaşındaki Abdülbaki ahırda asılı bulundu! Soruşturma başlatıldı
Kayıp 12 yaşındaki Abdülbaki ahırda asılı bulundu! Soruşturma başlatıldı Şanlıurfa’da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Abdülbaki D. (12), ahırda asılı halde bulundu. Çocuğun zorla kursa gönderilmesi üzerine ihtihar ettiği ileri sürülürken, Şanlıurfa Valiliği olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
16.06.2023 Gündem
Şanlıurfa'daki güvenlik korucusunu husumetlileri öldürmüş
Şanlıurfa'daki güvenlik korucusunu husumetlileri öldürmüş Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde otomobili çapraz ateşe tutularak öldürülen güvenlik korucusu Raşit Kaya'nın (40) kişisel husumet kaynaklı saldırıda hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Valilikten yapılan açıklamada, "Yapılan tahkikatlar sonucunda, olayın terör saldırısı olmadığı, kişisel husumet sonucunda meydana geldiği değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili adli soruşturmaya başlanmıştır" denildi
25.05.2023 Gündem
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı Suriye’nin Telabyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 Türk polisi şehit olurken, 7 polis de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı.
30.04.2023 Haberler
Acı haber! Suriye'nin Tel Abyad kentinde 2 polis şehit oldu
Acı haber! Suriye'nin Tel Abyad kentinde 2 polis şehit oldu Suriye'nin Tel Abyad kentinde terör örgütü PKK/PYD'nin bombalı eylemlerde kullanmak üzere hazırlandığı patlayıcıların bulunup, imha edilmesinde sırasında yaşanan patlamada 2 Türk ile 1 Suriyeli yerel polis şehit oldu, 7'si Türk 11 polis de yaralandı.
30.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da sağanak yağış! Valilik uyardı
Şanlıurfa'da sağanak yağış! Valilik uyardı Sel nedeniyle 17 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’da beklenen yağış dalgası yeniden geldi. İl genelinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yetkililer yoğun önlemler aldı.
26.03.2023 Gündem
Sıcaklık düşecek! Mart ayında kar ihtimali yolda
Sıcaklık düşecek! Mart ayında kar ihtimali yolda 'Mart kapıdan baktırdı' dedirtecek günler yakın. Çarşambadan itibaren hava sıcaklığı 10 derece birden düşüyor. Ankara'da ise termometrelerin eksi 4'e kadar düşmesi bekleniyor. Kentte çarşamba günü kar yağışı etkili olacak.
26.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'nın 3 ilçesinde eğitime bir gün daha ara verildi
Şanlıurfa'nın 3 ilçesinde eğitime bir gün daha ara verildi Selden etkilenen Şanlıurfa’nın 3 ilçesinde eğitime bir gün daha ara verildi.
19.03.2023 Gündem
Şanlıurfa Valiliği'nden sel açıklaması
Şanlıurfa Valiliği'nden sel açıklaması Şanlıurfa Valiliği, kentte yaşanan sel felaketi ile ilgili son durumu açıkladı.
19.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şanlıurfa Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.