Şarkıcı

Şarkıcı

Son dakika Şarkıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şarkıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şarkıcı haber sayfamızda...

Şarkıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54.492 şarkıcı haberi bulunmuştur.
Sahneden indi, hasta kedisi Patron'a koştu!
Sahneden indi, hasta kedisi Patron'a koştu! Tuğba Özerk, Belek'te bir otelde düzenlenen 23. Ulusal Cerrahi Kongresi’nde şarkılarını yaklaşık üç bin doktor için söyledi. Özerk, konser sonrası soluğu FIP hastası kedisi Patron’un yanında aldı.
1.05.2024 Cadde
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok'
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok' 30 Nisan 1988 tarihinde dünyaevine giren, iki çocukları olan Hollywood yıldızı Tom Hanks ile şarkıcı Rita Wilson, 36'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı.
1.05.2024 Cadde
Gökçe: Müzik piyasası bitti!
Gökçe: Müzik piyasası bitti! Dream Türk'te yayınlanan 'Deşarj' programında her çarşamba ünlü isimleri ağırlayan Refik Sarıöz'ün, bu haftaki konuğu pop rock müziğinin sevilen isimlerinden Gökçe oldu.
1.05.2024 Cadde
Ağlarken paylaştığı fotoğraflar hayranlarını endişelendirmişti! Gerçek ortaya çıktı
Ağlarken paylaştığı fotoğraflar hayranlarını endişelendirmişti! Gerçek ortaya çıktı Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki günlerde Instagram sayfasından ağlarken çektiği fotoğrafları paylaşarak takipçilerini endişelendirmişti. Bieber'ın evliliğinde problem yaşadığı için ağladığını öne sürülmüştü. Ancak gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar...
1.05.2024 Cadde
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ünlü çift, evleneceklerini duyurdu.
1.05.2024 Cadde
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi kısa süre önce sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu, çok konuşulan iddia hakkında ilk kez konuştu.
1.05.2024 Cadde
Attan düştü sahneye çıktı
Attan düştü sahneye çıktı Serkan Kaya, attan düşüp Girne’de sahneye çıktı.
1.05.2024 Cadde
16 yaşındaki Hadise’ye ağladı
16 yaşındaki Hadise’ye ağladı Hadise, jüri koltuğuna oturacağı müzik yarışması öncesi heyecanını paylaştı.
1.05.2024 Cadde
Şarkıcı Çelik doktora yapmış! 'Notlarım da pek yüksek'
Şarkıcı Çelik doktora yapmış! 'Notlarım da pek yüksek' 90'lı yıllara damga vuran; 'Hercai', 'Ateşteyim','Meyhaneci’ ve ‘Kızımız Olacaktı’ gibi hit parçalara imza atan Çelik Erişçi, üniversite yıllarına dair nostaljik paylaşımıyla dikkat çekti.
30.04.2024 Cadde
'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'
'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!' Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Sertab Erener'in estetikli son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Ünlü isim, gelen yorumlara gönderme yaptığı bir paylaşımda bulundu.
30.04.2024 Cadde
Tarık Emir Tekin'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Selçuk'u o kadar özlüyorum ki'
Tarık Emir Tekin'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Selçuk'u o kadar özlüyorum ki' Şarkıcı ve oyuncu Şevval Şam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin, Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında yayınlanan 'Sadakatsiz'in 'Selçuk'u olarak hafızalara kazındı. 26 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda kariyerindeki ilk büyük rol hakkında konuştu.
30.04.2024 Cadde
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok!
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Kibariye (63), eşi ve kızının babası Ali Küçükbalçık'ın (43) adının ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
1.05.2024 Cadde
Cenk Eren'den hayranlarını üzen haber! Ameliyat olacak
Cenk Eren'den hayranlarını üzen haber! Ameliyat olacak Ünlü şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündeme gelmişti. Son hali çok konuşulan isimden kötü haber geldi. Gözü için ameliyat masasına yatacağını duyuran Eren, "Nazar ettiniz" dedi.
1.05.2024 Cadde
Türkiye'den taşındı mı? Ferman Akgül açıkladı
Türkiye'den taşındı mı? Ferman Akgül açıkladı Ünlü şarkıcı Ferman Akgül, röportajında yarı Danimarka, yarı Türkiye'de yaşadığını dile getirmişti. Bunun üzerine Türkiye'yi terk ettiği yönünde yapılan haberlerle gündeme gelen Akgül, konuyla ilgili açıklama yaptı.
30.04.2024 Cadde
Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı!
Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı! Özlem Esra Ada’nın sunduğu Pembe Masa’nın bu hafta ki konuğu 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan oldu. Yarışma kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri Uzman Psikolog Özlem Esra Ada’ya anlattı.
30.04.2024 Cadde
İz bırakan şarkılar!
İz bırakan şarkılar! Göksel, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda konser verdi.
30.04.2024 Cadde
Tekrar evlendi!
Tekrar evlendi! Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan Altuğ, müzik klibi için tekrar evlendi.
30.04.2024 Cadde
'Artık yoruldum' diyen Murat Dalkılıç dokuzuncu kez ameliyat oldu! 'Murat Jackson'
'Artık yoruldum' diyen Murat Dalkılıç dokuzuncu kez ameliyat oldu! 'Murat Jackson' Şarkıcı Murat Dalkılıç, 7 Mart'ta Londra'da geçekleşmesi planlanan sahnesi de dahil bir dizi konserini iptal etmek zorunda kaldığını duyurmuştu. 40 yaşındaki popçu, aynı bölgeden dokuzuncu kez bıçak altına yattı. Ünlü ismin son hali kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
29.04.2024 Cadde
Seren Serengil'den Mustafa Rahman Tohma cevabı! 'Aynı çatı altındayız'
Seren Serengil'den Mustafa Rahman Tohma cevabı! 'Aynı çatı altındayız' Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini noktalayan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Serengil, sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilgili soru soran bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.
30.04.2024 Cadde
Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik'
Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik' Bir dönem evliliğiyle gündeme gelen Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı başına gelen talihsiz olayı sevenlerine anlattı. Attan düşen Kaya, sağlık durumunun iyi olduğunu fakat omzunda sıkıntı yaşadığını belirtti.
29.04.2024 Cadde
Tarık Mengüç'ten yıllar sonra gelen itiraf! 'Zor zamanlar geçirdim'
Tarık Mengüç'ten yıllar sonra gelen itiraf! 'Zor zamanlar geçirdim' Farklı tarzı ve kendine has şarkıları ile sevilen şarkıcılardan biri olan Tarık Mengüç, alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, yıllar önce kariyer yolculuğunda ezildiği itirafında bulunup "Ben bu yolculukta zor zamanlar geçirdim" dedi.
29.04.2024 Cadde
‘Sanat iyileştirir’
‘Sanat iyileştirir’ Haluk Levent, yaz konserlerine startı Bodrum’dan verdi.
29.04.2024 Cadde
‘Sabretmeyi ve beklemeyi öğrendim’
‘Sabretmeyi ve beklemeyi öğrendim’ Semicenk, Volkswagen Arena’da sahne aldı.
29.04.2024 Cadde
İhanete uğrayan Shakira'dan çarpıcı sözler! 'Ben o kadar şanslı değildim'
İhanete uğrayan Shakira'dan çarpıcı sözler! 'Ben o kadar şanslı değildim' İspanyol futbolcu Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini iki sene önce noktalayan ünlü şarkıcı Shakira aşka ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 47 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, ayrılığın ardından hâlâ aşka inanıp inanmadığını açıkladı.
29.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
29.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.