Şarkikaraağaç

Şarkikaraağaç

Son dakika Şarkikaraağaç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şarkikaraağaç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şarkikaraağaç haber sayfamızda...

Şarkikaraağaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230 şarkikaraağaç haberi bulunmuştur.
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi Isparta'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi. İlçelerde ise 8'inde AK Parti, 2'sinde İYİ Parti kazandı. CHP ve MHP ise 1'er ilçede seçimi önde tamamladı.
31.03.2024 Gündem
2024 ŞARKİKARAAĞAÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Isparta Şarkikaraağaç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ŞARKİKARAAĞAÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Isparta Şarkikaraağaç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Isparta Şarkikaraağaç Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Şarkikaraağaç ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Isparta Şarkikaraağaç Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Isparta'da korkunç kaza! Otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı
Isparta'da korkunç kaza! Otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı Isparta'da feci bir kaza meydana geldi. Otomobil ile traktörün çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
18.03.2024 Gündem
71 yaşındaki yaşlı adam tüfekle vurdu, 58 gün sonra acı haber geldi
71 yaşındaki yaşlı adam tüfekle vurdu, 58 gün sonra acı haber geldi Isparta’da çıkan tartışmada Mehmet Barsbay'ın (71) ateş ederek yaraladığı Ferhat Yıldırım (46) tedavi gördüğü hastanede 58 gün sonra hayatını kaybetti.
29.02.2024 Gündem
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Haberler
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Gündem
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu Isparta’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı için mücadele verecek AK Parti ilçe belediye başkan adayları, il başkanlığı tarafından açıklandı.
10.02.2024 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Otomobil ile kamyonet çarpıştı! 5 kişi hayatını kaybetti
Otomobil ile kamyonet çarpıştı! 5 kişi hayatını kaybetti Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, kamyonetle çarpışan otomobildeki 1'i çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15.10.2023 Gündem
Dünürleri tarafından öldürülen 4 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi
Dünürleri tarafından öldürülen 4 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi Isparta’da Hayrettin T. (70), tarafından av tüfeğiyle öldürülen 4 kişinin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.
11.08.2023 Haberler
Isparta'da dehşet veren olay! Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı
Isparta'da dehşet veren olay! Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı Isparta'da bir adamın, av tüfeğiyle dünürünün 3 oğlu ile eniştelerini öldürmesinden geriye, hayatını kaybedenlerin birlikte çekindikleri aile fotoğrafı kaldı.
11.08.2023 Gündem
4 kişinin öldürüldüğü olayın faili dünür çıktı
4 kişinin öldürüldüğü olayın faili dünür çıktı Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin (70), dünürünün 3 çocuğu ile eniştelerini vurduğu ortaya çıktı.
11.08.2023 Gündem
Isparta'da korkunç olay! Tartışığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü
Isparta'da korkunç olay! Tartışığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü Isparta'da 70 yaşındaki şahıs tartıştığı kişilere pompalı tüfekle ateş açtı. Yaşanan olay sonrası 4 kişi hayatını kaybetti.
10.08.2023 Gündem
Leylek yuvasına itfaiye aracıyla bırakıldı
Leylek yuvasına itfaiye aracıyla bırakıldı Isparta'nın Şarkiraağaç ilçesinde elektrik direğindeki yuvasından inip tekrar çıkamayan leylek, itfaiye ekibinin merdivenli aracıyla yerine bırakıldı.
18.07.2023 Gündem
Kayınvalidesinin inşaatta ölü bulduğu kadın, toprağa verildi
Kayınvalidesinin inşaatta ölü bulduğu kadın, toprağa verildi Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde Semiha K.(46),  kayınvalidesine 'Yemeği ısıt, geliyorum' diyerek evden çıktıktan sonra bir inşaatın bahçesinde ölü bulundu. Semiha K.'nin (46) intihar ettiği belirlenirken, cenaze Antalya'da toprağa verildi.
8.06.2023 Gündem
'Yemeği ısıt, geliyorum' diyerek evden çıkan gelinini inşatta ölü buldu
'Yemeği ısıt, geliyorum' diyerek evden çıkan gelinini inşatta ölü buldu Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde 'Yemeği ısıt, geliyorum' diyerek evden çıkan Semiha K. (46), kayınvalidesi tarafından bir inşaatın bahçesinde ölü bulundu.
7.06.2023 Gündem
Isparta'da minibüs devrildi: 1 ölü, 5 yaralı
Isparta'da minibüs devrildi: 1 ölü, 5 yaralı Isparta'da yolcu minibüsünün tarlaya devrildiği kazada şoför İbrahim Çataloğlu (25) öldü, 5 yolcu yaralandı.
17.05.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Şarkikaraağaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.