Sazan

Sazan

Son dakika sazan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sazan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sazan haber sayfamızda...

Sazan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 859 sazan haberi bulunmuştur.
ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI OYUNCULARI VE KONUSU: Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI OYUNCULARI VE KONUSU: Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminde Asım Noyan ve çetesinin maceraları anlatılıyor. İlk filmden sonra ikinci film ile izleyicilerle buluşan yapım bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
2.04.2024 Bilgi Rehberi
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si ise tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun!
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun! Kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı.
25.03.2024 Gündem
Kadıköy’de dehşet anları! Trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı
Kadıköy’de dehşet anları! Trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı İstanbul Kadıköy’de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
2 aylıkken teşhis konuldu! Minik İkra'nın annesinden yardım çağrısı
2 aylıkken teşhis konuldu! Minik İkra'nın annesinden yardım çağrısı Antalya’da 2 aylıkken Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) teşhisi koyulan ve annesinden yarı uyumlu ilik nakledilen İkra Öner'in (2) vücudu, nakli reddetti. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren kızının her gün granülosit kana ihtiyacı olduğunu söyleyen Büşra Öner, “A pozitif granülosit kan arıyorum" dedi.
23.03.2024 Gündem
Kadın muhtar adayından okul vaadi! 'Hiçbir şey imkansız değil'
Kadın muhtar adayından okul vaadi! 'Hiçbir şey imkansız değil' Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı 186 seçmene sahip Gemibükü köyünde muhtar adayı olan 40 yaşındaki Burcu Orman, eski ilkokul binasını köy yaşam merkezine dönüştürmeyi vadediyor.
23.03.2024 Gündem
'Sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
'Sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi Diyarbakır ve İstanbul'da 'sazan sarmalı' yöntemiyle oto dolandırıcılığı yapan çete çökertildi. Düzenlenen operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Ekin Türkmen, 'Yargı'ya övgüler yağdırdı: Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen, 'Yargı'ya övgüler yağdırdı: Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Cadde
18 yaşındaki gençten 3.5 milyonluk vurgun
18 yaşındaki gençten 3.5 milyonluk vurgun Bursa'da 3.5 milyon değerindeki aracı almak için 700 bin TL'yi dolandırıcının hesabına para gönderen vatandaş, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu. Ekipler, para göndermiş olduğu hesabın sahibini kısa sürede yakaladı.
4.03.2024 Gündem
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında yeni operasyon!
Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında yeni operasyon! Ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon düzenlendi. Yeni operasyonda ise 6 kişi gözaltına alındı.
12.01.2024 Haberler
Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında yeni operasyon!
Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında yeni operasyon! Ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon düzenlendi. Yeni operasyonda ise 6 kişi gözaltına alındı.
12.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında flaş gelişme! Çetesi liderine 459 yıl hapis cezası
Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında flaş gelişme! Çetesi liderine 459 yıl hapis cezası Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları ’sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada karar açıklandı.
5.01.2024 Gündem
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Panathinaikos'a imza sonrası Ercan Güven'den eleştiri: Fatih hoca normalde kapıdan kovar
Panathinaikos'a imza sonrası Ercan Güven'den eleştiri: Fatih hoca normalde kapıdan kovar Teknik Direktör Fatih Terim'in Yunan ekibi Panatinaikos'a imzası büyük yankı uyandırdı. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven anlaşma süreciyle ilgili bir yazı kaleme alarak Terim'in tutumunu eleştirdi.
29.12.2023 Futbol
13 milyon liralık dolandırıcılık! 3 kişi tutuklandı
13 milyon liralık dolandırıcılık! 3 kişi tutuklandı Zonguldak’ta başkasına ait araçları ilana koyarak ‘sazan sarmalı’ yöntemiyle 36 kişiden 13 milyon lira toplayan ve kripto para hesaplarına aktararak paranın izini kaybettirmeye çalıştığı iddia edilen 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.
22.12.2023 Gündem
Ömür Gedik lüks villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!
Ömür Gedik lüks villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı, köşe yazarı ve sinema eleştirmeni Ömür Gedik oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü ismin evindeki detaylar dikkat çekti.
12.12.2023 Cadde
Adana’da 150 milyon TL vurgun! ‘Sazan Sarmalı’ çetesi çökertildi
Adana’da 150 milyon TL vurgun! ‘Sazan Sarmalı’ çetesi çökertildi Adana’da sazan sarmalı ve oltalama yöntemi ile 150 milyon TL vurgun yapan şebeke operasyonla çökertildi. Operasyonda şüphelilerin mal varlıklarına tedbir uygulandı. Şebekede bulunan 5 kişi tutuklanırken 3 kişi serbest bırakıldı.
11.12.2023 Gündem
Dünyanın konuştuğu görüntü! İnsan yüzlü balık infial yarattı
Dünyanın konuştuğu görüntü! İnsan yüzlü balık infial yarattı Çin'de bulunan bir gölde, insanı andıran yüzüyle görenleri hayrete düşüren balık önce sosyal medya sonra da dünya basınında ses getirdi.
4.12.2023 Dünya
İnternetten araç almak istedi, 255 bin lirasını kaptırdı
İnternetten araç almak istedi, 255 bin lirasını kaptırdı Sazan sarmalı yöntemiyle bir vatandaşı 255 bin lira dolandıran 4 kişilik şebeke çökertildi.
29.11.2023 Gündem
Her şey internete koyduğu ilanla başladı! Dolandırıcıya akılalmaz tuzak
Her şey internete koyduğu ilanla başladı! Dolandırıcıya akılalmaz tuzak Bursa’da satışa çıkardığı motosikletini beğenip fotoğraflarını isteyen kişinin dolandırıcı olduğunu anlayan genç, arkadaşı ile birlikte dolandırıcıya tuzak kurdu. Dolandırıcının 6 bin lirasını alacakken vicdan mukayesesi yaparak vazgeçen iki arkadaş, dolandırıcıya hayatının şokunu yaşattı.
22.11.2023 Haberler
Her şey internete koyduğu ilanla başladı! Dolandırıcıya akılalmaz tuzak
Her şey internete koyduğu ilanla başladı! Dolandırıcıya akılalmaz tuzak Bursa’da satışa çıkardığı motosikletini beğenip fotoğraflarını isteyen kişinin dolandırıcı olduğunu anlayan genç, arkadaşı ile birlikte dolandırıcıya tuzak kurdu. Dolandırıcının 6 bin lirasını alacakken vicdan mukayesesi yaparak vazgeçen iki arkadaş, dolandırıcıya hayatının şokunu yaşattı.
22.11.2023 Gündem
Su ürünleri ihracatında 2 milyar dolarlık hedef
Su ürünleri ihracatında 2 milyar dolarlık hedef Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, su ürünleri ihracatının 2023 yıl sonuna kadar 2 milyar dolara yaklaşmasını beklediklerini bildirdi.
21.11.2023 Ekonomi
Tutuklanan Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: ‘12 milyon aktarıldı’ mesajı espriymiş!
Tutuklanan Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: ‘12 milyon aktarıldı’ mesajı espriymiş! ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘kara para aklama’ suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Bahar Candan’ın sorgusunda sosyal medya hesabından paylaştığı “Bir sabah hesabıma 12 milyon aktarıldı” mesajıyla ilgili ‘espriydi’ savunması yaptı.
17.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sazan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.