Seda

Seda

Son dakika Seda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seda haber sayfamızda...

Seda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.443 seda haberi bulunmuştur.
Polis aracına arkadan çarptı! Yıldız Tilbe hakkında işlem yapıldı
Polis aracına arkadan çarptı! Yıldız Tilbe hakkında işlem yapıldı Şarkıcı Yıldız Tilbe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan, görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı. Ünlü sanatçı hakkında idari işlem uygulandı.
3.05.2024 Cadde
SURVİVOR TÜRK-YUNAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da hangi yarışmacı takım değiştirdi?
SURVİVOR TÜRK-YUNAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da hangi yarışmacı takım değiştirdi? Survivor 2024'ün ilk Türk-Yunan karışık oyunu dün akşam oynadı. Büyük ödülü kazanmak için Türk-Yunan oyuncular birlikte mücadele ettiler. Bu mücadelede büyük ödülü Kırmızı takım mı yoksa Mavi takım mı kazandı? Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor'da hangi yarışmacı takım değiştirdi? Survivor Mavi ve Kırmızı takım kadrosu
3.05.2024 Bilgi Rehberi
Tedavi sonrası yeni pozlar! Yıldız Tilbe dişlerini taktırdı
Tedavi sonrası yeni pozlar! Yıldız Tilbe dişlerini taktırdı Dişsiz haliyle gündem olan Yıldız Tilbe'nin implant tedavisi bitti. Dişlerini taktıran usta sanatçı, son halini de sosyal mwedyada takipçileriyle paylaştı.
2.05.2024 Cadde
KARA BELA KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi?
KARA BELA KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Burak Aksak'ın ikinci filmi olan Kara Bela filmi, halka açık gala düzenleyerek de bir ilki gerçekleştirmiştir. Filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Film 2015 yılında vizyona girdi. Peki, Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi? İşte, Kara Bela filmi oyuncu kadrosu ve karakterler...
30.04.2024 Bilgi Rehberi
'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'
'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!' Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Sertab Erener'in estetikli son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Ünlü isim, gelen yorumlara gönderme yaptığı bir paylaşımda bulundu.
30.04.2024 Cadde
Berfu Yenenler'in 'Baby shower' tartışmasına eşinden destek! 'Gün birlik günüdür'
Berfu Yenenler'in 'Baby shower' tartışmasına eşinden destek! 'Gün birlik günüdür' İki çocuk annesi Seda Bakan, Eser Yenenler'in eşi Berfu Yeneler'in sunduğu talk show programına katıldı. Oyuncu, son dönemde ünlü isimler arasında popüler olan 'baby shower' hakkındaki açıklamalarıyla açıklamasıyla gündeme geldi. Konuya Berfu Yenenler'in eşi de dahil oldu. Eser Yenenler, sosyal medyadan eşine destek verdi.
1.05.2024 Cadde
Kasapoğlu: İzmir tüm branşlarıyla spor şehri
Kasapoğlu: İzmir tüm branşlarıyla spor şehri AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, "Göztepe Süper Lig'e çıktı. Bu vesileyle Göztepemiz'i gönülden tebrik ediyorum. İzmirimiz Karşıyaka ile, Altay'ı ile, Altınordusu ile, İzmir Sporu ile, tüm kulüpleriyle, tüm branşlarıyla spor şehri" dedi.
30.04.2024 Diğer
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok!
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Kibariye (63), eşi ve kızının babası Ali Küçükbalçık'ın (43) adının ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
1.05.2024 Cadde
Sertab Erener'in estetikli hali görenleri şaşırttı! 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'
Sertab Erener'in estetikli hali görenleri şaşırttı! 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Sertab Erener'in estetikli son hali sosyal medyaya damga vurdu. Türkiye'nin güçlü sesleri arasında en popüler sanatçılardan biri olan 59 yaşındaki Erener, yüzündeki değişim ile hayranlarını ikiye böldü.
29.04.2024 Cadde
Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye destek! Dişsiz halini paylaştı
Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye destek! Dişsiz halini paylaştı Diş tedavisi gören ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.
28.04.2024 Cadde
‘Korkusundan teklif etti’
‘Korkusundan teklif etti’ Seda Bakan, Berfu Yenenler’in YouTube programında yaptığı itirafla şaşırttı.
28.04.2024 Cadde
'Ali'ye gözdağı vererek, evlilik teklif ettirdim!'
'Ali'ye gözdağı vererek, evlilik teklif ettirdim!' Seda Bakan, katıldığı programda artık ters köşe bir rolde oynamak istediğini söyledi. Özel hayatı hakkında da konuşan iki çocuk annesi oyuncu, 10 yıllık eşi müzisyen Ali Erel'i korkutarak evliliğe ikna ettiğini itiraf etti.
27.04.2024 Cadde
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu?
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı düelloda müthiş bir mücadele içerisine girdiler. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılardan hangisinin kazandığı ise merak konusu. Kritik bir eleme düellosu olan bu gecede rakipler birbirinden güçlü adaylardan oluşuyor. Kadın elemesinin gerçekleştiği bu hafta adaya kim veda etti? Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?" sorularının yanıtını arıyor. İşte bu hafta adaya veda eden isim ve eleme düellosunun özeti...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
24.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Cadde
Çocuklar için cinsiyet eşitliği
Çocuklar için cinsiyet eşitliği AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle sürdürdüğü “Benim Adım İnsan” projesini genişletiyor.
22.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Cadde
Dijitalleşen çağda çocuklara kitap okuma alışkanlığı nasıl kazandırılır?
Dijitalleşen çağda çocuklara kitap okuma alışkanlığı nasıl kazandırılır? Çocuklar arasında popülerleşen mangaların içeriklerinde şiddet, cinsellik veya kültürümüze uygun olmayan davranışların olabildiğine işaret eden uzmanlar, çocuğun yaşına ve kültürel değerlere uygun seçilen mangaların okunmasının çocukların akranlarıyla olan iletişiminin kopmamasını sağlayacağını söylüyor. Okuma alışkanlığının kazanılmasındaki en önemli temel unsurun çocukların bunu bir yaptırım olarak algılamamaları olduğunu dile getiren Uzman Klinik Psikolog Seda Aydoğdu, “Bunun için kitap okuma zamanlarını eğlenceli hale getirmek önemlidir” dedi.
13.04.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Seda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.