Seda Bakan

Seda Bakan

Son dakika Seda Bakan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seda Bakan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seda Bakan haber sayfamızda...

Seda Bakan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 899 seda bakan haberi bulunmuştur.
Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi?
Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi? Zaman Makinesi 1973 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Zaman Makinesi 1973 filmi 14 Şubat Çarşamba günü televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Komedi ve bilim kurgu türünde kaleme alınan filmin senaryosunu Kemal Kenan Ergen üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Aram Gülyüz oturuyor. Peki, Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi? İşte Zaman Makinesi 1973 filminin konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin tüm merak edilen soruların yanıtı...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Seda Bakan: Devir ekonomi devri!
Seda Bakan: Devir ekonomi devri! Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki akşam ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ oyununun galasına katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, alışveriş alışkanlıklarından bahsetti.
3.04.2024 Cadde
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor'
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor' Seda Bakan, sosyal medya hesabından makyajsız ve filtresiz fotoğrafını yayınlamıştı. İki çocuk annesi oyuncu, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni alan pozu hakkında açıklama yaptı.
17.02.2024 Cadde
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor!
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor! Müzisyen eşi Ali Erel ile 10 yıldır mutlu bir evliliği olan, iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, küçük kızı Ela'dan dert yandı.
1.02.2024 Cadde
'İnci Taneleri' günü! Yeni bölümde neler olacak? Dilber ve Azem tehlikede
'İnci Taneleri' günü! Yeni bölümde neler olacak? Dilber ve Azem tehlikede Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Cadde
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi!
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi! Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncu Seda Bakan, bu kez Atina yolculuğu sırasında uçakta yaşanan ve rötara sebep olan 'kaçak kedi' krizini takipçileriyle paylaştı.
5.01.2024 Cadde
Cemre Kemer'den mutlu aile pozu
Cemre Kemer'den mutlu aile pozu Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Cemre Kemer, eşi Emir Medina ve kızı Karla ile poz verdi. Kemer ile ailesinin bir hâyli keyifli olduğu görüldü
22.12.2023 Cadde
Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor: Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz
Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor: Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan 'Hepsi' grubunun eski üyesi Cemre Kemer, ikinci kez anne olacağını açıkladı. "Hamileler toplansın" diyen Kemer, "Yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.
2.11.2023 Cadde
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?'
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?' 22 Eylül 2021 tarihinde dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile ünlü şef Arda Türkmen, Kasım 2022'de kızı Ada Siena'yı kucaklarına almıştı. Türkmen, Kısa süre sonra bir yaşına girecek olan kızıyla paylaştığı videoya takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.
24.10.2023 Cadde
Seda Bakan, Ayvalık'ta Hülya Avşar ile karşılaştı!
Seda Bakan, Ayvalık'ta Hülya Avşar ile karşılaştı! Şimdilerde 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezonu için Ayvalık'ta olan Seda Bakan ile Tuba Büyüküstün, Hülya Avşar'la karşılaştı. Bakan, o anları Instagram sayfasından yayınladı.
29.08.2023 Cadde
Bir günde 30 milyon kullanıcı
Bir günde 30 milyon kullanıcı Facebook’un sahibi Meta’nın sosyal medya platformu Threads, çarşamba gecesi bir patlama ile çıkış yaptı. Twitter’a rakip olarak sunulan Threads’in kullanıcı sayısı bir günde 30 milyonu geçti. Çok sayıda politikacı ve ünlü isim Threads’te ilk mesajlarını paylaştı.
7.07.2023 Dünya
Ünlü isimler 'Threads' platformuna giriş yaptı
Ünlü isimler 'Threads' platformuna giriş yaptı Twitter’a rakip olarak geliştirilen, Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürülen Threads platformu, ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Cadde
Gözü yaşlı paylaşımı merak uyandırmıştı! Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi
Gözü yaşlı paylaşımı merak uyandırmıştı! Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Cadde
İkinci bebeği eşi değil, kendi istemiş!
İkinci bebeği eşi değil, kendi istemiş! Müzisyen eşi Ali Erel ile dokuz yıldır mutlu bir evliliği olan, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Seda Bakan, geçtiğimiz eylül ayında ikinci kızını kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, katıldığı programda, Ela'yı dünyaya getirme kararı verme hikayesini ilk kez anlattı.
3.06.2023 Cadde
Seda Bakan kızıyla keşifte
Seda Bakan kızıyla keşifte Seda Bakan geçtiğimiz gün, 'Yeniden Antakya Platformu'nun İstinyePark'ta düzenlediği etkinlikte görüntülendi.
31.05.2023 Cadde
Ünlüler sandık başında
Ünlüler sandık başında Tüm Türkiye gibi ünlü isimler de sandığa koştu. “Seçimler hayırlı olsun” mesajı veren tanınmış simalar, hem sosyal medyadan hem de sandık başında halka oy kullanma çağrısı yaptı. Ünlüler, oy kullandıkları sandıklarda da ilgi odağı oldu.
15.05.2023 Gündem
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.
13.05.2023 Cadde
Hadise sessizliğini bozdu! Murda ve Ebru Gündeş açıklaması
Hadise sessizliğini bozdu! Murda ve Ebru Gündeş açıklaması Depremzede çocukalr için anlamlı bir konsere imza atan Hadise, geçtiğimiz temmuz ayında 'İmdat' parçasına imza attığı ve 'O Ses Rap' yarışmasında beraber jüri üyeliği yaptığı rapçi Murda ile hakkında çıkan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı, arasının açık olduğu bilinen meslektaşı Ebru Gündeş'le ilgili yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.05.2023 Cadde
Hadise, Mehmet Dinçerler'le biten evliliğini anlattı!
Hadise, Mehmet Dinçerler'le biten evliliğini anlattı! Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait yeni şarkısı 'Feryat'ın hikayesi ile adından söz ettiren ünlü popçu, isim vermeden eski eşine göndermede bulundu.
14.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bağış istedi Ebru Şallı, deprem bölgesindeki çocuklar için destekçisi olduğu UNICEF’e bağış istedi...
30.03.2023 Cadde
Melike Şahin depremzede kadınlar için söyledi
Melike Şahin depremzede kadınlar için söyledi Melike Şahin, 10 Mart Cuma akşamı Volkswagen Arena’da, 11 ilimizde yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası afet bölgesindeki kadınlara destek vermek için sahneye çıktı. Ünlü şarkıcıyı binlerce hayranı yalnız bırakmadı.
11.03.2023 Cadde
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum!
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum! Seda Bakan, önceki gün mutfak alışverişine çıktı. Bebek’te görüntülenen ünlü isim, alışveriş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası geceleri uyuyamadığını söyleyen iki çocuk annesi oyuncu, çok eski olmamasına rağmen oturduğu apartmanda deprem için gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını açıkladı.
11.03.2023 Cadde
‘Depremi biz de yaşadık’
‘Depremi biz de yaşadık’ Seda Bakan, Bebek’te mutfak alışverişine çıktı.
11.03.2023 Cadde
Seda Bakan: Nazardan çok korkuyorum!
Seda Bakan: Nazardan çok korkuyorum! 'Kardeş Payı', 'Arif V 216' ve 'Behzat Ç.' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Seda Bakan, bir cilt bakım markasının yüzü oldu. Markanın önceki gün Nişantaşı'nda yapılan lansmanında gazetecilerle bir araya gelen Bakan, kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi. Çocuklarıyla ilgili konuşurken nazardan çok korktuğunu dile getiren ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.01.2023 Cadde
Oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'
Oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor' Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Seda Bakan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.