Boiler Room iki yıl aradan sonra İstanbul'a dönüyor!
Boiler Room iki yıl aradan sonra İstanbul'a dönüyor! Boiler Room, The Moment ortaklığında bir başka “Contemporary Scenes” etkinliği için iki yıl aradan sonra bu yaz İstanbul’a geri geliyor.
6.06.2022 Kültür Sanat
İstanbul'un sayfiye yeri Prens Adaları
İstanbul'un sayfiye yeri Prens Adaları Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada, Sedef adası ve yerleşimin bulunmadığı diğer adalarla birlikte dokuz adadan oluşan Prens Adaları, İstanbul'un en turistik rotaları arasında yer alıyor. Osmanlı'nın son dönemlerinde özellikle de varlıklı ailelerin yazlık evlerini inşa ettiği adalar, günümüzde hem İstanbulluların hem de kente gelen turistlerin hafta sonu için en gözde gezi rotaları arasında yer alıyor. Koyları, plajları ve ormanlarıyla İstanbul içinde adeta bir tatil yöresi havası yaşatan Prens Adaları'nı daha yakından tanıyalım.
4.09.2021 Tatil
Korku dolu anlar! 3 kişi kurtarıldı
Korku dolu anlar! 3 kişi kurtarıldı Sedef Adası açıklarında sürüklenen tekne, kıyıya çekilerek içindeki 3 kişi kurtarıldı.
14.08.2020 Gündem
Bennu Gerede'nin üçüncü ada macerası başladı
Bennu Gerede'nin üçüncü ada macerası başladı 2013’de Survivor yarışmasına katılan, 2016-2018 arasında Endonezya’nın Bali Adası’nda yaşayan fotoğrafçı-yazar Bennu Gerede geçen yıl İstanbul’a dönmüştü.
10.10.2019 Cadde
Bayram tatilinde İstanbul'da yapılacak 10 şey
Bayram tatilinde İstanbul'da yapılacak 10 şey Bayramla beraber gelen tatilde birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Peki İstanbul'da kalanlar ya da İstanbul'a gelenler bayram tatilinde neler yapabilir? Alternatif çok!
3.06.2019 Doğa
Sedef adasının kıymetlisi: Elio Sedef
Sedef adasının kıymetlisi: Elio Sedef Marmara Denizi’nin en güzel adalarından biri olan Sedef Adası’nda hizmet veren Elio Sedef, yenilenen dekorasyonu ve menüsüyle 2013 yazına hızlı bir giriş yapıyor.
8.07.2013 Kültür Sanat