Sega

Sega

Son dakika sega haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sega gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sega haber sayfamızda...

Sega

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99 sega haberi bulunmuştur.
Angry Birds Japon oluyor
Angry Birds Japon oluyor Japonya merkezli oyun grubu Sega, dünyaca ünlü Angry Birds serisinin yaratıcısı Finlandiyalı Rovio’yu 700 milyon euro’ya satın almaya hazırlanıyor.
19.04.2023 Ekonomi
Efsane devam ediyor
Efsane devam ediyor Troya Müzesi, uzaktan bakıldığında topraktaki bir yarıktan yükselen dev bir buluntu gibi görünür. Troya Antik Kenti’nin yanı başındaki bu genç fakat dünya çapında büyük ilgi gören müze, içinde Troya’nın katmanları arasında bulunan 10 ayrı kentin buluntularını saklıyor. Bir Troya aşığı olan Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’ün deyimi ile İlyada Destanı ile başlayan, Troya kazıları ile süren efsane şimdi genç ve güçlü Troya Müzesi ile devam ediyor.
23.05.2022 Arkeoloji
Oyun dünyasının cesur yıldızı 25 yaşında
Oyun dünyasının cesur yıldızı 25 yaşında Lara Croft... Oyun dünyasının ilk kadın maceracılarından biri olarak gücün ve cesaretin sembolü haline geldi. "Tomb Raider" video oyun serisinin ana karakteri olan Lara Croft 25'inci yaşını kutlarken, korkmadan, yılmadan çaba göstermenin önemini sergiliyor
12.12.2021 Dünya
Emülatör Nedir, Nasıl Çalışır? Emülatör Ne İşe Yarar, Nasıl Oyun Oynanır?
Emülatör Nedir, Nasıl Çalışır? Emülatör Ne İşe Yarar, Nasıl Oyun Oynanır? Bilgisayar programların yazılımı ve hazırlanışı bakımından kendine has bir dili bulunmaktadır. Ancak her dilde kullanabilen bu programların dil çevrimleri emülatör sayesinde yapılmaktadır. Peki, burada adı geçen emülatör ifadesinin başka hangi anlamları bulunmaktadır? Emülatör ifadesi ne için kullanılır? Emülatör, Türkçemizde bulunan kelimeler arasında mıdır? TDK, emülatör ile ilgili olarak anlam açıklamasında bulunmuş mudur? İşte, emülatör ifadesinin tanımı ile emülatör uygulamasının anlamı hakkında detaylar.
6.06.2021 Eğitim
Batmaz denilen şirketler neden battı?
Batmaz denilen şirketler neden battı? Bir dönemin efsane şirketlerini hatırlayanlar var mı? Hayatımızda “Bu olmadan yaşayamam” dediğiniz ya da “Büyük bir şirket, kesinlikle batmaz bu firma” şeklinde gördüğün bir şirket? Evet, bu yazıda bir zamanlar efsane olan ancak şimdilerde batan yahut çok batma noktasına gelen firmaları hatırlayacağız.
29.06.2020 Hayat
Futbola dijital  vuruş!
Futbola dijital vuruş! Futbol dünyasında olduğu gibi oyun dünyasında da yeni sezon hazırlıkları başladı. Futbol simülasyon oyunları olan PES, FIFA’da 2020 versiyonları vuruşa hazır. Futbol menajerlik oyunu Football Manager 2020 de lanse edilecek. Bazılarının demosu da yayınlandı. Özellikle konsol oyunu sevenler bu oyunların yeni versiyonlarını büyük merakle bekliyor. Oyunların 2020 versiyonlarında yer alacak yeniliklere göz attık.
17.08.2019 Ekonomi
Razer Raiju Mobile inceleme
Razer Raiju Mobile inceleme Razer, akıllı telefon oyun endüstrisine ilk olarak Razer Phone ile girdiğinden beri, mobil oyunlar için çıtayı sessizce yükseltiyor.
8.02.2019 Teknoloji
Tarihi yenilgi manşetlerde! İngilizler  Avrupa'yı Brexit kaosuna attı
Tarihi yenilgi manşetlerde! İngilizler  Avrupa'yı Brexit kaosuna attı Tüm kıtadaki gazeteler oylamayı manşetten verdi, 'May'ın ezici mağlubiyeti, Brexit krizini keskinleştiriyor', 'Brexit, May uçurumun kenarında', 'May İngiltere tarihinin en büyük hükümet yenilgisinden sonra güvensizlik oylamasını bekliyor' ve 'İngiliz başbakanının en büyük yenilgisi' başlıkları atıldı.
16.01.2019 Dünya
Steam'de 105 TL'ye satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu
Steam'de 105 TL'ye satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu Gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olan Company of Heroes 2, Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu. Relic Entertainment, Company of Heroes 2'nin çıkışının 5. yılını kutluyor.
9.12.2018 Oyun
Futbol oyunla buluştu!
Futbol oyunla buluştu! Konsol, bilgisayar ve mobilde oynanabilen simülasyonlu futbol oyunlarında Türk futbol takımları da yer alıyor. PES 2019, FIFA, Football Manager gibi oyunlarla futbol dünyası oyun dünyasıyla buluşuyor.
15.09.2018 Ekonomi
NBA 2K18 toplamda 10 milyon adet sattı
NBA 2K18 toplamda 10 milyon adet sattı 2K Games, NBA 2K18'in 10 milyon adet sattığını ve oyuncular bu sürede 2 milyar basketbol maçı yaptığını açıkladı. NBA 2K18, geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürülmüştü.
6.08.2018 Oyun
Sega, Yakuza serisini sonunda PC'ye getiriyor
Sega, Yakuza serisini sonunda PC'ye getiriyor Sega, iki Yakuza oyununun PC için yolda olduğunu açıkladı. Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami, 1 Ağustos'ta PC oyuncularının beğenisine sunulacak.
12.06.2018 Oyun
Nintendo NES Classic 29 Haziran'da geri dönüyor!
Nintendo NES Classic 29 Haziran'da geri dönüyor! Nintendo, 1980'li yılların konsolu NES Classic Edition'ın 29 Haziran'da yeniden raflara döneceğini duyurdu. Nintendo'nun retro serisinin bir parçası olan NES Classic Edition, kompakt gövdesiyle Kasım 2016'da oyuncularla buluşmuştu.
14.05.2018 Oyun Dunyasi
MWC 18'de tanıtılacak Galaxy S9 hangi özelliklere sahip olacak? Samsung Galaxy S9’dan beklentilerimiz neler?
MWC 18'de tanıtılacak Galaxy S9 hangi özelliklere sahip olacak? Samsung Galaxy S9’dan beklentilerimiz neler? Samsung Galaxy S9’un duyurulmasına çok az bir süre hatta saatler kaldı. Hatta Galaxy S9'un lansman videosu bile internette paylaşıldı. Peki Samsung Galaxy S9 ile bizleri neler bekliyor? Samsung Galaxy S9: Unpacked 2018 etkinliğinden neler göreceğiz? Samsung Galaxy S9, iPhone X'e rakip olabilecek mi? Detayları haberimizin devamında.
24.02.2018 Teknoloji
Oyun ve yemek bir arada Aqua Florya’da
Oyun ve yemek bir arada Aqua Florya’da İstanbul’un en ayrıcalıklı alışveriş merkezlerinden Aqua Florya’da hayata geçen Seasha ve Wondera misafirlere yepyeni bir deneyim sunuyor.
17.01.2018 Kültür Sanat
Naim Süleymanoğlu'nun vefatı Bulgar basınında
Naim Süleymanoğlu'nun vefatı Bulgar basınında Dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun vefatı, Bulgar basınında yer buldu.
1.07.2020 Diğer
Football Manager 2018'in çıkış tarihi açıklandı
Football Manager 2018'in çıkış tarihi açıklandı Sega'nın başarılı oyunu Football Maganger 2018’in çıkış tarihi açıklandı. Buna göre Football Manager 2018, 10 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek.
16.08.2017 Oyun
SEGA'nın efsane konsol oyunları mobile taşınıyor
SEGA'nın efsane konsol oyunları mobile taşınıyor SEGA, bir dönemin efsaneleşmiş sevilen retro oyunlarını ücretsiz olarak iOS ve Android platformlarında sunmaya başladı. İşte SEGA'nın mobilde ücretsiz sunduğu retro oyunlar.
22.06.2017 Oyun
80'lerin efsanesi geri dönüyor!
80'lerin efsanesi geri dönüyor! Şirketin CEO'su Frederic Chesnais'e göre, Atari yeni bir konsol üzerinde çalışıyor. Atari 2600'ün modern hâli olacak yeni konsolun adı henüz belli değil.
17.06.2017 Ekonomi
80'lerin efsanesi geri dönüyor!
80'lerin efsanesi geri dönüyor! Şirketin CEO'su Frederic Chesnais'e göre, Atari yeni bir konsol üzerinde çalışıyor. Atari 2600'ün modern hâli olacak yeni konsolun adı henüz belli değil.
17.06.2017 Ekonomi
Crazy Taxi, iOS ve Android için ücretsiz oldu
Crazy Taxi, iOS ve Android için ücretsiz oldu Sega’nın ilk olarak 1999'da atariler için piyasaya sürdüğü Crazy Taxi adlı efsane oyun, iOS ve Android platformları için ücretsiz oldu.
29.05.2017 Teknoloji
Yeni Sonic Oyunu İçin Gelecek Yılı Bekleyin
Yeni Sonic Oyunu İçin Gelecek Yılı Bekleyin Geliştirdiği oyunları ile beraber beğeni toplayan Sega, yapmış olduğu duyuru ile birlikte yeni Sonic yapımını resmi olarak doğruladı…
28.06.2016 Teknoloji
Savaşın Tam Ortasında Doğmak
Savaşın Tam Ortasında Doğmak Total War: Warhammer, geliştiricisi The Creative Assembly ve yayımcısı Sega olan yeni Total War oyunu hem Total War serisini seven hem de Warhammer Fantasy serisini sevenler için bomba gibi geliyor. Total War sersinin o meşhur kalabalık ordu savaşlarına alışkın olan gözler zaten senelerdir “bir Warhammer ne güzel gider ya şu oyuna” diyordu. Çıkış videosunda oyundaki ırklar […]
30.05.2016 Oyun Dunyasi
Sanal Gerçeklik Hikayesi 1993’e Dayanıyor
Sanal Gerçeklik Hikayesi 1993’e Dayanıyor 1993 yılının yaz aylarında Bjork’ün ilk albümü piyasaya çıkmıştı. Billy Joel’ın ise son albümü çıktı. Lawnmower Man filmi çıkalı 1 yıl olmuştu. Herkesin aklında sanal gerçeklik sonsuza kadar çalacak telefonlara dönüşüyordu.
11.03.2016 Teknoloji
Yeni Warhammer Oyununun, Sistem Gereksinimleri
Yeni Warhammer Oyununun, Sistem Gereksinimleri Creative Assembly tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayımlanacak olan sıra tabanlı strateji oyunu Total War: Warhammer‘ın sistem gereksinimleri açıklandı. Ayrıca geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada oyunun çıkış tarihinin 24 Mayıs 2016 tarihine ertelendiği belirtildi. En düşük sistem konfigürasyonundan, en yüksek sistem konfigürasyonuna kadar hemen hemen her bilgisayarın çalıştırabileceği yeni Total War oyunu aynı zamanda 64-bit işletim sistemi isteyen […]
11.03.2016 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Sega ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.