Şehinşah hakkındaki darp iddiaları doğru mu?
Şehinşah hakkındaki darp iddiaları doğru mu? Günlerden bir gün yine bir rapçi abimiz darp iddialarıyla gündeme gelmiş. Ve tabii ki darp iddialarının vazgeçilmez sorusu da peşinden geliyor: “Acaba gerçek mi?”. Şehinşah’ın eski eşi Ceyda Yılmazer’in ortaya attığı darp iddiası doğru mu? Şehinşah, Ceyda Yılmazer’i darp etmiş mi?
25.06.2020 Kaos
Şehinşah (Ufuk Yıkılmaz) ve eski eşi Ceyda Yılmazer davalık oldu
Şehinşah (Ufuk Yıkılmaz) ve eski eşi Ceyda Yılmazer davalık oldu Asıl adı Ufuk Yıkılmaz olan rapçi Şehinşah, eski eşi Ceyda Yılmazer'e şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik oldu. Şehinşah da eski eşi de konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı.
21.01.2020 Cadde
Müzik dünyasında nasıl bir nisan yaşıyoruz?
Müzik dünyasında nasıl bir nisan yaşıyoruz? Müzik dünyasının bu yıl formunda olduğunu daha önce Molatik’te yazmıştım. Nisan ayı itibarıyla yeni albümlerin de çıktığını ve yeni şarkıların kulaklara tahminimizden de hızlı aktığını gözlemliyoruz. Her cuma günü bayram ediyor, yeni şarkıların hangi birini nasıl bir düzende dinleyelim diye deviniyoruz. Çorak geçen yıllarımıza selam edip, önümüze bakalım.
10.04.2019 Müzik
Yeni Kral Şehinşah!
Yeni Kral Şehinşah! Yıllardır beklenen, tüm Türk Hiphop camiasının merak ettiği “Türkiye’nin yeni Freestyle Kralı kim olacak?” sorusunun cevabı, 23 Eylül Pazar günü Garajistanbul’da cevap buldu!
28.09.2012 Kültür Sanat