Semra San

Semra San

Son dakika Semra San haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Semra San gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Semra San haber sayfamızda...

Semra San

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 semra san haberi bulunmuştur.
'Sinan Akçıl rahata kavuşunca yeniden takipleşme oldu'
'Sinan Akçıl rahata kavuşunca yeniden takipleşme oldu' Semra San, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden San, Sinan Akçıl ile yaptığı şarkı sırasında ünlü müzisyenin eşi Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği iddiası hakkında konuştu.
8.04.2022 Cadde
‘Gözün Aydın iyi gidiyor’
‘Gözün Aydın iyi gidiyor’ Semra San, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.
8.04.2022 Cadde
Sürpriz şarkı
Sürpriz şarkı Semra San, yeni şarkısı ‘Gözün Aydın’ı piyasaya çıkardı.
4.04.2022 Cadde
5 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni
5 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu söyleyen Aleyna Tilki'nin üzerindeki marka kıyafetlerin toplamının 45 bin 200 TL olduğu öğrenildi. Ayrıldıkları iddia edilen müzisyen çift Fatma Turgut ile Can Baydar, mekanların kapanış saatiyle birlikte yemek sonrası Nişantaşı’ndaki bir kebapçıdan ayrılırken objektiflere takıldı. 'İbrahim Selim ile Bu Gece'nin yeni bölümüne oyuncu Büşra Develi, samimi itiraflarıyla damgasını vurdu. Develi, herkesin görüntüsünden dolayı ondan zarafet beklediğini ama göründüğünün aksine içinde bir sokak çocuğu barındırdığını itiraf etti. Semra San, yeni single çalışması ‘Sefil’le, dört yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu. Geçtiğimiz ay sosyal medyadan Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’yle fotoğraf paylaşıp, merak uyandıran San’a, Akçıl şarkıda düet yaparak eşlik etti. ‘Sefil’, bugün DMC etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi’yle ilgili, “Çok önemli ve değerli bir iş yapılmış” dedi. Kaynarca, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi için, “Oranın bütün eleştirilere rağmen İstanbul’a yakışır ve önemli bir kültür merkezi olacağına inanıyorum” diye konuştu.
5.03.2021 Magazin
Yepyeni  Semra San!
Yepyeni Semra San! Semra San, yeni single çalışması ‘Sefil’le, dört yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu.
5.03.2021 Cadde
‘Alman usulünden yanayım’
‘Alman usulünden yanayım’ Semra San, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
30.07.2020 Cadde
Semra San: Alman usulünden yanayım!
Semra San: Alman usulünden yanayım! Şarkıcı Semra San, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden San, "Hiç sevgili parası yediniz mi?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
29.07.2020 Cadde
Köpeğe kameralı koruma
Köpeğe kameralı koruma Oyuncu ve şarkıcı Semra San, 40 bin TL değerindeki Pomeranian cinsi köpeği için evinin her yerine güvenlik kameraları taktırdığını söyledi.
30.09.2018 Cadde
Seda Sayan'dan evliliğe tövbe
Seda Sayan'dan evliliğe tövbe Aslı Hünel-Savaş Fatin Yurtsever düğününde sahneye çıkan Seda Sayan, gelinin "Benden sonra seni evlendiriyoruz" sözleri üzerine "Bir daha evlenmem" dedi.
12.04.2018 Cadde
Bir gününü yeğenlerine ayırdı
Bir gününü yeğenlerine ayırdı Şarkıcı Semra San, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de yeğenleriyle alışverişteydi.
16.02.2018 Cadde
Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif
Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yasin'i İdris Nebi Taşkan yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Taşkan'a Orta Doğulu kadınların para karşılığı yemeğe çıkma teklifi yaptığı öğrenildi.
17.01.2018 Cadde
Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif
Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yasin'i İdris Nebi Taşkan yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Taşkan'a Orta Doğulu kadınların para karşılığı yemeğe çıkma teklifi yaptığı öğrenildi.
17.01.2018 Cadde
Yemek için 50 bin dolar
Yemek için 50 bin dolar ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde Yasin karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan, önceki akşam Filiz Taçbaş ve Semra San’la yemek yedi.
16.01.2018 Cadde
Bebek’te sabah sporu
Bebek’te sabah sporu Şarkıcı Semra San, önceki gün Bebek’te sabah sporu yaparken objektiflere takıldı.
11.04.2017 Cadde
Semra San aşktan özür diledi!
Semra San aşktan özür diledi! İki yıl aranın ardından Semra San, Musicom Prodüksiyon etiketiyle “Son Söz” adını verdiği maxi single çalışması ile müzik marketlerde yerini aldı.
24.02.2017 Cadde
Semra San’dan ‘Son Söz’
Semra San’dan ‘Son Söz’ Semra San, iki yıl aradan sonra ‘Son Söz’ adlı yeni single’ını çıkardı.
10.02.2017 Cadde
'Dava devam ediyor'
'Dava devam ediyor' 'Survivor 2016' yarışmasında dikkatleri üzerine çeken milli Atlet Nagihan Karadere, eşi Uğur Gökçe’ın aldatma görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra zor günler geçirmişti. Eşine boşanma davası açan Karadere, önceki gün yakın arkadaşı olan şarkıcı ve oyuncu Semra San ile Akmerkez'de objektiflere takıldı.
9.11.2016 Cadde
Dizi bitti, stüdyoya girdi
Dizi bitti, stüdyoya girdi Semra San, single hazırlıkları için stüdyoya girdi.
12.07.2016 Cadde
Kördüğüm 24. son bölümde neler yaşandı? - izle
Kördüğüm 24. son bölümde neler yaşandı? - izle Fox Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kördüğüm son bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitledi. 24. son bölümü yayınlanan Kördüğüm dizisinde neler yaşandı? İşte Kördüğüm s onbölüm ve hakkında detaylar...
18.06.2016 Gündem
‘Eğitimini almasam oyunculuk yapmazdım’
‘Eğitimini almasam oyunculuk yapmazdım’ Uzun süredir oyunculuk eğitimi alan şarkıcı Semra San, başrollerinde Belçim Bilgin Erdoğan ile İbrahim Çelikkol'un oynadığı 'Kördüğüm' dizisinde rol almaya başladı.
14.06.2016 Cadde
Kördüğüm 24. yeni bölümde neler olacak? - izle
Kördüğüm 24. yeni bölümde neler olacak? - izle Ekranların heyecan dolu dizisi Kördüğüm yepyeni bölümle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Sevilen dizi Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kördüğüm yeni bölümünde neler olacak? İşte dizi ile merak edilen soruların yanıtları haberimizde...
16.06.2016 Gündem
Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler! - izle
Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler! - izle Fox Tv ekranlarında soluk soluğa izlenen dizi Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeniyle takip edilen Kördüğüm son bölümünde Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. İşte Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...
14.06.2016 Gündem
‘Kördüğüm’ kadrosuna girdi
‘Kördüğüm’ kadrosuna girdi Şarkıcı Semra San, Belçim Bilgin Erdoğan ve İbrahim Çelikkol’un başrolünü paylaştıkları ‘Kördüğüm’ dizisine dahil oldu.
10.06.2016 Cadde
Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes nefese geçen 23. bölümden sonra Kördüğümde heyecan dorukta. Merak edilen detaylar ve Kördüğüm yeni bölüm fragmanı haberimizde...
12.06.2016 Gündem
Pop müziğin yeni ikilisi
Pop müziğin yeni ikilisi Oyunculuk eğitimini tamamlamak için iki yıl müziğe ara veren Semra San, iddialı single çalışması ‘Kendine İyi Bak’la müzik marketlerdeki yerini aldı.
10.10.2014 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Semra San ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.