Sen Kimsin

Sen Kimsin

Son dakika sen kimsin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sen kimsin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sen kimsin haber sayfamızda...

Sen Kimsin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.531 sen kimsin haberi bulunmuştur.
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplamda da Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de dedi ki biz bu müracaatı yerinde gördük. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine tahsis ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Hami Mandıralı'dan milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin! Sen kimsin?'
Hami Mandıralı'dan milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin! Sen kimsin?' Schalke 04'te de forma giyen Trabzonspor'un efsane golcüsü Hami Mandıralı, Skorer'e futbol gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Futbol
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim'
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim' Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yaklaşık iki ay önce eşi vefat eden kadın, bir süredir kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü şahsı ilçenin ortasındaki parkta dövdü.
16.03.2024 Haberler
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim'
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim' Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yaklaşık iki ay önce eşi vefat eden kadın, bir süredir kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü şahsı ilçenin ortasındaki parkta dövdü.
16.03.2024 Gündem
Gazinocunun annesi isyan etti: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler
Gazinocunun annesi isyan etti: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 2 yıl önce gazino sahibi Tolga Korkmaz'ı (44) pompalı tüfekle öldüren Muhammet Bozkurt (32), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında, 8 kasa bira borcunu isteyince maktulün kendisini gazinosuna çağırdığını ve kavga çıktığını söyledi. Öldürülen Korkmaz’ın annesi R.K. (69) ise “Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler” diyerek gözyaşı döktü.
12.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı.
10.03.2024 Haberler
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver'
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver' İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, ev kadınlarının ayrıştırılması ve CHP Genel Başkanı Özel’in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki gösterdi.
9.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kazada yaralı kurtuldu: Telefon benim elimden alındı
Türkiye'nin konuştuğu kazada yaralı kurtuldu: Telefon benim elimden alındı Eyüpsultan'da meydana gelen Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği ve yaralanan 4 kişiden biri olan İbrahim Gümüş kaza sonrası yaşadıkları şoku anlattı.
7.03.2024 Gündem
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kamp alanında ölü bulunan iç mimar Bartu Can (32) cinayeti, 178 gün sonra jandarmanın titiz çalışmasıyla çözüldü. Can’ın, kamp alanında otomobiline bindiği Kenan Alagöz (59) tarafından vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan, Alagöz’ün ifadesi ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
‘Kibri emin olun aklının önüne geçmiş’
‘Kibri emin olun aklının önüne geçmiş’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün Bahçelievler’de katıldığı kahvaltı programında CHP lideri Özel’in bedelli askerlik yapanlara yönelik sözlerine tepki gösterdi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki
Murat Kurum'dan Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Bereketli Toprakların Mirası: Güneydoğu Sofrası' programında katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘bedelli askerlik’ ile ilgili sözlerini eleştirdi.
2.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz, bedelli askerliğe kaçanlardan değil
CHP lideri Özel: Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz, bedelli askerliğe kaçanlardan değil CHP Genel Başkanı Özgür Özel, halk buluşmaları kapsamında memleketi Manisa'nın Soma ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP lideri Özel'in bedelli askerlikle ilgili sözleri dikakt çekti.
2.03.2024 Gündem
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Otobüste taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 'Kızıma dışarıda görüşme teklif etmiş'
Otobüste taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 'Kızıma dışarıda görüşme teklif etmiş' Kocaeli'nin İzmit ilçesinde belediye otobüsünde bir kişi, otobüste kızını taciz ettiği iddia edilen şahıs ile kavga etti. Darp sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı, baba ise karakola götürüldü.
26.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü
Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae gibi satışlarla dikkat çeken Fenerbahçe, son olarak Arda Güler'i Real Madrid'e gönderdi. Fenerbahçe'de sıradaki rekor hedefinin Ferdi Kadıoğlu olduğu öne sürüldü.
17.02.2024 Fenerbahçe
Hami Mandıralı'dan Abdülkadir Ömür'e zehir zemberek sözler: Sen kimsin?
Hami Mandıralı'dan Abdülkadir Ömür'e zehir zemberek sözler: Sen kimsin? Trabzonspor'un efsane golcülerinden Hami Mandıralı, ara transfer döneminde Hull City'e imza atan Abdülkadir Ömür'e sert suçlamalar yöneltti.
16.02.2024 Trabzonspor
Caner Erkin'den Sergen Yalçın'a olay sözler | 'Benim kayış attı, Vitor Pereira'ya saldırdım'
Caner Erkin'den Sergen Yalçın'a olay sözler | 'Benim kayış attı, Vitor Pereira'ya saldırdım' Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen, şu sıralar Eyüpspor'un başarısı için ter döken Caner Erkin'den çok konuşulacak Vitor Pereira ve Sergen Yalçın açıklaması geldi.
10.02.2024 Fenerbahçe
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim!
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim! Ülkemizde operanın tanınması adına birçok önemli projeye imza atan, dünyanın önemli sahnelerindeki performanslarıyla dikkat çeken, 'Türk Pavarotti' lakaplı Hakan Aysev, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.02.2024 Cadde
Trafikte eşi ile tartışan adamı, tetikçi tutup vurdu!
Trafikte eşi ile tartışan adamı, tetikçi tutup vurdu! Bayrampaşa’da trafikte tartıştığı kadının kocası tarafından defalarca telefonla tehdit edilen Emre Ü., taraflar bir araya gelmek istedi. Bunun üzerine bir araya gelen taraflardan Emre Ü., trafikte tartıştığı Gizem M.U’nun kocası Mert C.U.,’nun arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Olay sonrasında gözaltına alınan koca ve iki arkadaşı sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gerçekleştirilen silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
26.01.2024 Haberler
Trafikte eşi ile tartışan adamı, tetikçi tutup vurdu!
Trafikte eşi ile tartışan adamı, tetikçi tutup vurdu! Bayrampaşa’da trafikte tartıştığı kadının kocası tarafından defalarca telefonla tehdit edilen Emre Ü., taraflar bir araya gelmek istedi. Bunun üzerine bir araya gelen taraflardan Emre Ü., trafikte tartıştığı Gizem M.U’nun kocası Mert C.U.,’nun arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Olay sonrasında gözaltına alınan koca ve iki arkadaşı sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gerçekleştirilen silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sen Kimsin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.