Serel Yereli

Serel Yereli

Son dakika Serel Yereli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serel Yereli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serel Yereli haber sayfamızda...

Serel Yereli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 serel yereli haberi bulunmuştur.
Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık'
Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık' Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamasıyla ilgili konuştu.
13.04.2024 Cadde
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve arkadaşı Serel Yereli İstanbul Boğazı'nda denize girdi. Yereli, 'Boğaz'ın suyu buz' dedi.
3.04.2024 Cadde
Serel Yereli'den mayolu paylaşım
Serel Yereli'den mayolu paylaşım Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp, İngiltere'de müzik eğitimi almaya gitmişti. Londra'dan yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Yereli, mayolu pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2023 Cadde
Serel Yereli: Muhteşem bir anı
Serel Yereli: Muhteşem bir anı Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen ve İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, Instagram hesabından iddialı bir paylaşımda bulundu.
15.01.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'ndan 'oje' cevabı: Kızdım ve kırıldım!
Uraz Kaygılaroğlu'ndan 'oje' cevabı: Kızdım ve kırıldım! Tatilde slip mayoyla görüntülenmesinin ardından İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen etekle poz veren Uraz Kaygılaroğlu, son olarak el tırnaklarına siyah oje sürmesiyle sosyal medyada gündem oldu. Kendine has tarzı ile dikkat çeken oyuncu, eleştiri boyutunu açan yorumlara tepki göstererek, "İş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla kazıya kazıya geldim" dedi.
14.10.2022 Cadde
Serel Yereli, Bebek'te yürüyüş yaptı
Serel Yereli, Bebek'te yürüyüş yaptı Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp, İngiltere'de müzik eğitimi almaya gitmişti. Londra'dan yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Yereli, şu sıralar Türkiye'de bulunuyor.
30.09.2022 Cadde
Starlık tarifi
Starlık tarifi Oyunculuğu bırakıp, müzik kariyeri için yerleştiği İngiltere’den tatil için Türkiye’ye dönen Serel Yereli, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
17.09.2022 Cadde
Gastronomi müzik buluşması
Gastronomi müzik buluşması Türkiye’nin ilk ve tek kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival, 20-21 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gastronomi ve müziği buluşturuyor.
7.08.2022 Kültür Sanat
Sanat Günü’nde çıkacak
Sanat Günü’nde çıkacak Serel Yereli’nin, yeni tekli çalışması ‘None of The Above’, yarın tüm dijital platformlarda yayınlanacak.
14.04.2022 Cadde
Şarkı tanıtımı
Şarkı tanıtımı Müzik kariyeri için Türkiye’de oyunculuğu bırakıp, İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşen Serel Yereli, yeni şarkısının tanıtımını yaptı.
7.04.2022 Cadde
Serel Yereli son paylaşımı gündem oldu! Serel Yereli kimdir kaç yaşında?
Serel Yereli son paylaşımı gündem oldu! Serel Yereli kimdir kaç yaşında? Serel Yereli, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından söz ettiren bir süredir yurt dışında yaşayan Serel Yereli, Kanal D ekranında yayımlanan Bodrum Masalı adlı dizi ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Peki Serel Yereli kimdir?
9.03.2022 Cadde
İlk klibi çıktı
İlk klibi çıktı Oyunculuğu bırakıp, müzik kariyeri için İngiltere’ye yerleşen Serel Yereli, klibi için jartiyerle kamera karşısına geçti.
9.03.2022 Cadde
Aleyna Tilki'den Londra'da sabah pozu
Aleyna Tilki'den Londra'da sabah pozu Bir ayağı Londra'da olan Aleyna Tilki yeni bir paylaşım yaptı. Yatağın içinde poz veren Aleyna Tilki'nin fotoğrafına iddialı pozlarıyla tanınan Serel Yereli yorum yaptı.
18.02.2022 Cadde
Serel Yereli'den ayna pozu! 'Narsisizme hoş geldiniz'
Serel Yereli'den ayna pozu! 'Narsisizme hoş geldiniz' Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yereli, son olarak ayna karşısında verdiği poza düştüğü notla dikkat çekti.
4.12.2021 Cadde
Serel Yereli'den taksicileri kızdıracak hareket
Serel Yereli'den taksicileri kızdıracak hareket İstanbul'da taksiler üzerinden tartışmalar devam ederken, İngiltere'den Türkiye'ye gelen Serel Yereli, Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Yereli, taksicileri kızdıracak bir pot kırdı.
26.10.2021 Cadde
Serel Yereli: Rahatça soyunabiliyoruz
Serel Yereli: Rahatça soyunabiliyoruz Yaşamını sürdürdüğü İngiltere’de yaptığı cesur paylaşımlarla gündem olan Serel Yereli, “Kimse müdahale etmediği için rahatça soyunabiliyoruz” diye konuştu
22.10.2021 Cadde
Serel Yereli: Biz güneş açınca parkta rahatça soyunabiliyoruz
Serel Yereli: Biz güneş açınca parkta rahatça soyunabiliyoruz Londra'ya taşınan ve hayatına orada devam eden Seren Yereli, uzun bir aranın ardından Türkiye'ye geldi. Önceki gün amcası ile Bebek’te görüntülenen oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ile ilgili soruları yanıtladı.
22.10.2021 Cadde
Serel Yereli'nin Çeşme'de deniz keyfi
Serel Yereli'nin Çeşme'de deniz keyfi Uzun süredir İngiltere'de sürdüren oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, bir süre önce geldiği İzmir Çeşme'de güneşli havanın tadını çıkardı ve denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı.
14.10.2021 Cadde
Serel Yereli'den çimlerin üzerinde poz
Serel Yereli'den çimlerin üzerinde poz Bir dönem ekranlara gelen 'Bodrum Masalı' isimli dizide can verdiği 'Alara' karakteriyle tanınan Serel Yereli, hayatını yurt dışında sürdürüyor. Serel Yereli, son olarak çimlerin üzerinde verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
6.09.2021 Cadde
Serel Yereli'den bikini üstü yerine ilginç tercih!
Serel Yereli'den bikini üstü yerine ilginç tercih! Oyuncu olarak başladığı kariyerinde müziğe yönelen ve uzun süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli, yaptığı iddialı paylaşımlarla gündem oluyor. 25 yaşındaki Sereli, son pozuyla yine adından söz ettirdi.
18.07.2021 Cadde
Serel Yereli: Kökümün, kökünün kökü...
Serel Yereli: Kökümün, kökünün kökü... Oyuncu olarak başladığı kariyerinde müzik eğitimi almak üzere yurt dışına çıkan ve burada yaptığı çalışmalarla kariyerinde yeni basamaklar tırmanan Serel Yereli, sosyal medya hesabından İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu olan 9 Eylül'ü kutladı ve dikkat çekici satırlar paylaştı.
9.09.2020 Cadde
Serel Yereli: Çıplak, giyinik, canım nasıl isterse
Serel Yereli: Çıplak, giyinik, canım nasıl isterse Geçtiğimiz gün iç çamaşırlı pozu ile gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, paylaşımlarına gelen yorumlara tepki gösterdi. Yereli, "Artık tamamen saldım. Sizden korkan sizin gibi olsun! Beğendim koyuyorum; çıplak, giyinik, canım nasıl isterse" ifadelerini kullandı.
29.07.2020 Cadde
Serel Yereli istediği fotoğrafı paylaşamaz mı?
Serel Yereli istediği fotoğrafı paylaşamaz mı? Instagram’da kadına şiddete karşı tepki gösteren ‘challengeaccepted’ akımına destek veren birçok kadın gibi Serel Yereli de desteğini esirgemeyerek bir fotoğraf  paylaşmış. Serel Yereli’nin paylaştığı fotoğrafa aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişiden tepki gelmiş. Serel Yereli istediği fotoğrafı paylaşamaz mı?
29.07.2020 Kaos
Serel Yereli'nin fotoğrafına 'Survivor' sunucusu Murat Ceylan'dan olay yorum
Serel Yereli'nin fotoğrafına 'Survivor' sunucusu Murat Ceylan'dan olay yorum Kadına şiddet olaylarının ardından sonra ünlü kadınlar, Instagram’da bir akım başlattı. Akıma ayak uydurmak isteyen Serel Yereli, iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı. 'Survivor' sunucusu Murat Ceylan'dan dikkat çeken fotoğrafa yorum gecikmedi.
28.07.2020 Cadde
İpek Filiz Yazıcı'nın kardeşi takipçilerini şaşırttı
İpek Filiz Yazıcı'nın kardeşi takipçilerini şaşırttı Son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşinin fotoğrafını yayınladı. Güzel oyuncunun kardeşinin, Serel Yereli'ye olan benzerliği ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.
26.05.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Serel Yereli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.