Seri A

Seri A

Son dakika seri a haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seri a gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seri a haber sayfamızda...

Seri A

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.902 seri a haberi bulunmuştur.
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
4 milyon dolar yatırım cepte
4 milyon dolar yatırım cepte Yenilenmiş elektronik ürün pazar yeri olarak faaliyet gösteren yerli girişim Getmobil, 4 milyon dolarlık Seri A öncesi yatırım turunu kapatarak toplamda 6 milyon dolar yatırıma ulaştığını bildirdi. Girişim Eylül 2022’de 180 milyon TL değerleme üzerinden 27 milyon TL yatırım almıştı.
18.02.2024 Ekonomi
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım Galatasaray, Ocak transferinde yerli oyunculara yöneldi. Sezon başında Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu geri çağıran sarı-kırmızılılar, bir yerli takviyesi için daha düğmeye bastı. Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshi için de geri sayıma geçildi.
10.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Berkan Kutlu geri dönüyor!
Galatasaray'da Berkan Kutlu geri dönüyor! Cim-Bom’un sezon başında İtalya Seri A takımlarından Genoa’ya kiraladığı Berkan Kutlu’nun ara transfer döneminde Galatasaray’a dönebileceği belirtildi. Genç futbolcunun yeterli süre alamaması nedeniyle mutsuz olduğu vurgulandı.
10.01.2024 Galatasaray
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İtalya, dünya üzerinde adı bilinen ve tanınan bir ülkedir. Özellikle dünya kupasını almaları ve Seri A futbol ligleri sayesinde futbolseverlerin yakından takip ettiği bir ülkedir. Roma İmparatorluğuna ev sahipliği yapmış İtalya’nın çok zengin bir tarihi geçmişi vardır. İtalya hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
3.01.2024 Dünya
'Bankasız nüfus'tan 1 Milyar Kullanıcı...
'Bankasız nüfus'tan 1 Milyar Kullanıcı... "Bir gün her şirket fintek şirketi olacak" mottosuyla yola çıkan Colendi, kuruluşundan bu yana hızlı bir büyümeye imza attı. Colendi CEO'su Bülent Tekmen, Türkiye'de ve dünyada sektörün en büyük oyuncularından biri haline geldiklerini belirtirken, 1 milyar kullanıcı hedeflerinin olduğunu da açıklıyor. Bülent Tekmen, Colendi'nin hikâyesini anlattı...
14.09.2023 Milliyet Executive
EasyCep, Fibabanka’dan yatırımla globalleşecek
EasyCep, Fibabanka’dan yatırımla globalleşecek Yenilenmiş elektronik ürün marketi Easycep, Fibabanka’dan aldığı yatırımla global bir marka olma yolunda ilerliyor.
12.09.2023 Ekonomi
Fenerbahçe'den sessiz sedasız 2 bomba daha! Transferde kritik hafta
Fenerbahçe'den sessiz sedasız 2 bomba daha! Transferde kritik hafta 15 Eylül'de bitecek olan transfer dönemi öncesi sayılı günler kalar Fenerbahçe, iki yıldız için gaza bastı. Sarı-lacivertli ekibin listesindeki 2 yıldız için kritik haftaya giriliyor. İşte detaylar...
10.09.2023 Fenerbahçe
İşte Stefan Kuntz'un tercihlerindeki defolar! Nereden baksan tutarsızlık
İşte Stefan Kuntz'un tercihlerindeki defolar! Nereden baksan tutarsızlık A Milli Takım'ın Ermenistan ile Eskişehir'de 88. dakikada bulduğu golle 1 puana razı olması bütün eleştiri oklarını Stefan Kuntz'a çevirdi. Alman teknik adamın kadro tercihleri mercek altına alındı.
10.09.2023 Milli Takım
Dijital mevduat bankası küresel ligi hedefliyor
Dijital mevduat bankası küresel ligi hedefliyor Finansal teknoloji şirketi Colendi, dijital bir mevduat bankası kurmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan kuruluş izni aldı. Faaliyet izni sonrası hayata geçecek olan ColendiBank, İstanbul Finans Merkezi’nin dijital bankacılıkta da dünyanın sayılı noktalarından biri olması hedefi ile yola çıktığını duyurdu.
9.08.2023 Ekonomi
Akıllı parayla manevi heyecan
Akıllı parayla manevi heyecan "Yaptığım tüm yatırımlar smart money (akıllı para) modeli üzerine kurulu. Bununla birlikte aslında erken aşama yatırımcılığında maddi getiriden çok, elde edilen manevi değerler daha anlamlı ve heyecanlı."
9.06.2023 Milliyet Executive
KONFERANS LİGİ FİNAL MAÇI; Fiorentina-West Ham maç skoru...
KONFERANS LİGİ FİNAL MAÇI; Fiorentina-West Ham maç skoru... UEFA Konferans Ligi'nde kupa sahibini buldu! İtalya Seri A temsilcisi Fiorentina, İngiltere Premier Lig temsilcisi West Ham United ile Çekya'nın başkenti Prag'da karşı karşıya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen kupanın ikinci sahibi belli oldu. Peki Fiorentina-West Ham maçı skoru kaç?
7.06.2023 Konferans Ligi
MİLAN-INTER Şampiyonlar Ligi yarı final maç sonucu 0-2! Gözler Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında...
MİLAN-INTER Şampiyonlar Ligi yarı final maç sonucu 0-2! Gözler Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında... Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı Milano derbisine sahne oldu. İtalya Seri A'nın iki köklü temsilcisi Milan-Inter Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geldi. Giroud'lu Milan, Lukaku'lu Inter karşısında ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıktı. İşte, Inter-Milan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı detayları...
10.05.2023 Bilgi Rehberi
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu Ev kiralama platformu Missafir, Ege Yapı Teknoloji Girişim’den 20 milyon lira stratejik yatırım aldı.
8.04.2023 Kobi
Kadının finansmana erişimine destek
Kadının finansmana erişimine destek Cinsiyet dengeli ve teknoloji odaklı girişimlerin ekosistemde daha fazla yer almaları konusunda çalışmalarını sürdüren Arya GSYF’nin yatırımcısı olan Kibar Holding, bu yatırımıyla yatırımcılık ve girişimcilikte aktif kadınların sayısını artırmaya katkı sağlayacak.
23.01.2023 Ekonomi
Türk startup’lar 1.8 milyar dolar çekti
Türk startup’lar 1.8 milyar dolar çekti Türkiye’de startup’lar 2022 yılında 1.8 milyar dolarlık yatırım çekti. Yine oyun ve fintek sektörleri öne çıkarken, sektör 2023 yılından da umutlu. İstanbul yatırım çekmede Avrupa şehirleri arasında altıncı sırada yer aldı.
19.01.2023 Ekonomi
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı Startup’lar artık tüm dünyada ekonominin parlayan yıldızları. Türkiye’de de startup’lar son iki yılda rekor büyüme gösterdiler. Türkiye’den tam 6 unicorn ve 2 decacorn çıktı. Bu ekosistemin önemli paydaşları ise venture capital (VC) yani girişim sermayesi şirketleri. Onlara 2023’ü sorduk...
10.01.2023 Milliyet Executive
Başkan Murat Sancak'tan flaş Samet Akaydın açıklaması: Fenerbahçe ve Galatasaray...
Başkan Murat Sancak'tan flaş Samet Akaydın açıklaması: Fenerbahçe ve Galatasaray... Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğu Samet Akaydın'ın yanı sıra Mario Balotelli ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.12.2022 Adana Demirspor
‘Startup’larda yüksek değerlemeler bitiyor’
‘Startup’larda yüksek değerlemeler bitiyor’ Girişimcilik Vakfı Başkanı Sina Afra, “Startup ekosisteminde yüksek değerlemeler artık bitti. Son 2-3 yılda şahit olduğumuz kolay para bulma dönemi kapandı. Alıştığımız değerler yok. Piyasada daha düşük değerleme seviyelerine geçiliyor” dedi.
17.12.2022 Ekonomi
Hedef 1 milyar kullanıcı
Hedef 1 milyar kullanıcı Fintech şirketi Colendi’nin CEO’su Bülent Tekmen “Satın almalara, iş birliklerine ve yeni alanlara odaklanarak büyümemizi sürdürüyoruz. Nihai hedefimiz dünya genelinde 1 milyar kullanıcıya hizmet veren bir şirket haline gelmek” dedi.
29.10.2022 Ekonomi
Yatırım turunda 11 milyon dolar geldi
Yatırım turunda 11 milyon dolar geldi Yeni nesil alacak finansman platformu Figopara, Seri A yatırım turunda 11 milyon dolar yatırım aldı. L2G Ventures’ın liderliğinde yapılan turda Figopara’ya 50 milyon dolar değerleme üzerinden 11 milyon dolar yatırımla stratejik yatırımcı geldi.
14.10.2022 Ekonomi
Pedro Pereira 1 yıllığına Corendon Alanyaspor’da
Pedro Pereira 1 yıllığına Corendon Alanyaspor’da Corendon Alanyaspor, Monza’dan genç sağbek Pedro Pereira’yı 1 yıllığına kiraladı.
18.08.2022 Alanyaspor
TS maçı şifresiz mi? TRABZONSPOR-EMPOLİ maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
TS maçı şifresiz mi? TRABZONSPOR-EMPOLİ maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor-Empoli maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Avusturya kampı son hazırlık maçında Seri A temsilcilerinden Empoli ile karşı karşıya gelecek olan Bordo mavili takım maçın ardından bir gün sonra Avusturya kampını noktalayacak ve Trabzon'a dönecek. Peki Trabzonspor-Empoli hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayımlanacak?
25.07.2022 Trabzonspor
Tuğberk Tanrıvermiş'ten Galatasaray itirafı! Fatih Terim sözleri, Arda Güler'i değerlendirdi
Tuğberk Tanrıvermiş'ten Galatasaray itirafı! Fatih Terim sözleri, Arda Güler'i değerlendirdi Spezia'nın genç takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, Türk futboluna dair açıklamalarda bulundu. Tuğberk Tanrıvermiş, sarı-kırmızılı takımın eski çalıştırıcısı Fatih Terim'in İtalya'daki etkisini ve Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'i yorumladı.
10.07.2022 Galatasaray
10 yılda 10 unicorn biraz da decacorn
10 yılda 10 unicorn biraz da decacorn Girişim sermayesi fonu Revo Capital’in yönetici ortağı Cenk Bayrakdar, 10 yıl içinde Türkiye’den 10’dan fazla unicorn ve birkaç decacorn bekliyor
7.07.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Seri A ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.