Alişan paylaştı! 'Serkan Burak 10 bin baskıyla piyasaya çıktı'
Alişan paylaştı! 'Serkan Burak 10 bin baskıyla piyasaya çıktı' Müzik kariyerine Serkan Burak adıyla adım atan Alişan, henüz lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. 33 yıl önceki albüm kapağını ve albümde seslendirdiği 'Karşı Köyden Davul Sesi Geliyor' adlı türküyü paylaşan ünlü şarkıcıya yorum ve beğeni yağdı.
7.12.2023 Cadde
Alişan'ın yaptığı kazanın raporu ortaya çıktı! Hız limitine uyulmamış...
Alişan'ın yaptığı kazanın raporu ortaya çıktı! Hız limitine uyulmamış... Şarkıcı Alişan’ın, ailesi ve çocuğunun bakıcısıyla birlikte Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaptığı kazaya ilişkin rapor hazırlandı. Jandarma tarafından hazırlanan raporda; Alişan'ın, hız limitinin 120 olduğu yolda 150 kilometre hızla giderken takta attığı, cipin 38 metre tavanı üzerinde sürüklenip, bariyerlere çarptığı belirtildi. Kazanın meydana geldiği yolda, 124 metre fren izi ölçüldüğü de belirtildi.
25.06.2020 Cadde
Son dakika haber... Alişan'ın eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi
Son dakika haber... Alişan'ın eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı.
24.06.2020 Cadde
Son dakika haberleri... Alişan kaza yaptı! Eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi
Son dakika haberleri... Alişan kaza yaptı! Eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı. Alişan ve ailesinin yara almadığı kazada, 30 metre sürüklenen araç kullanılamaz hale geldi.
24.06.2020 Cadde
Şarkıcı Alişan kaza yaptı
Şarkıcı Alişan kaza yaptı Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı. Alişan ve ailesinin yara almadığı kazada, 30 metre sürüklenen araç kullanılamaz hale geldi.
24.06.2020 Magazin
Son dakika! Alişan ve ailesi trafik kazası geçirdi! Takla atan aracın içinden sağ çıktılar (VİDEO)
Son dakika! Alişan ve ailesi trafik kazası geçirdi! Takla atan aracın içinden sağ çıktılar (VİDEO) Alişan olarak tanınan ünlü şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı. Alişan'ın kullandığı araç 30 metre sürüklendi.
24.06.2020 Haberler