Sistinozis hastası Devrim, 12 yıldır 'karanlık oda'da yaşıyor
Sistinozis hastası Devrim, 12 yıldır 'karanlık oda'da yaşıyor İzmir'de, genetik bir hastalık olan 'sistinozis' ile dünyaya gelen Devrim Serhat Eylenti (24), gözleri ışığa karşı duyarlı olduğu için 12 yıldır, 'karanlık' oda haline getirilen evlerindeki odadan çıkamıyor. Pencereleri siyah perdeler ile kapalı odada sürekli ağrı kesici ilaç içerek yaşamak zorunda kalan Eylenti, tek hayalinin tedavi olup dışarı çıkabilmek ve çok sevdiği bilgisayarlarla ilgilenebileceği bir işe girmek olduğunu söyledi.
21.04.2020 Gündem
12 yıldır karanlık odada yaşıyor!
12 yıldır karanlık odada yaşıyor! İzmir'de genetik bir hastalık olan "Sistinozis" teşhisi konulan ve gözlerinin ışığa karşı hassasiyetinden dolayı güneşe çıkamayan Devrim Serhat Eylenti, 12 yıldır yaşadığı karanlık odadan çıkabilmenin hayalini kuruyor.
19.03.2020 Gündem
Karanlık odada 12 yıldır gün ışığına hasret yaşıyor!
Karanlık odada 12 yıldır gün ışığına hasret yaşıyor! İzmir'de genetik bir hastalık olan "Sistinozis" teşhisi konulan ve gözlerinin ışığa karşı hassasiyetinden dolayı güneşe çıkamayan Devrim Serhat Eylenti, 12 yıldır yaşadığı karanlık odadan çıkabilmenin hayalini kuruyor.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri