Arda Kural'ın ardından bir itiraf da Yıldız Asyalı'dan! 'Öyle bir duygu hiç yaşamadım'
Arda Kural'ın ardından bir itiraf da Yıldız Asyalı'dan! 'Öyle bir duygu hiç yaşamadım' Şimdilerde zor günleri geriden bırakan Arda Kural, eski aşkı Yıldız Asyalı için "Onu çok seviyorum, ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim" sözleriyle gündem olmuştu. Kural'ın bu açıklamasına yanıt veren Asyalı, birbirlerine yoğun duygular hissettikleri için arkadaş kalamadıklarını anlattı.
25.02.2022 Cadde
Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum!
Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum! 2014'ten evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan, sürpriz bir aşka yelken açtığı meslektaşı Seçil Gür'den yine sürpriz şekilde ayrılan şarkıcı Serdar Ortaç, "Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı" açıklamasıyla şaşırttı.
2.06.2020 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı
Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor'da bu yıl corona virüs nedeniyle seyahat yapılamadığı için ödüller değişmişti. Farklı ülkelere seyahat edemeyen yarışmacılar için Dominik Cumhuriyeti'nde lüks bir malikane ayarlanmıştı. Herkes bu malikanenin sahibini merak ederken, evin Marc Anthony'e ait olduğu iddia edilmişti. Ancak dün akşam yayınlanan 94. bölümde Acun Ilıcalı, malikanenin gerçek sahibi açıkladı.
2.06.2020 Cadde
Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkında ilk kriz!
Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkında ilk kriz! Karantina sürecini birlikte geçiren komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın, ilişkilerinde ilk krizi yaşadığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde tartıştıktan sonra evleri ayıran ünlü çiftin, birkaç gün sonra barıştığı konuşuluyor.
30.05.2020 Cadde
Acun Ilıcalı: Bir bombam var! 'Yok artık' diyeceksiniz
Acun Ilıcalı: Bir bombam var! 'Yok artık' diyeceksiniz 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın açıklaması, tanıtıma damga vurdu.
30.05.2020 Cadde
Dağhan Külegeç açıkladı! 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı?
Dağhan Külegeç açıkladı! 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı? Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinin oyuncuları, yıllar sonra Pinhani’nin 'Dön Bak Dünyaya' klibinde bir araya geldi. Klipte neden yer almadığı merak konusu olan Dağhan Külegeç’ten açıklama geldi.
30.05.2020 Cadde
Survivor'da nefes kesen ayak tenisi maçını kim kazandı?
Survivor'da nefes kesen ayak tenisi maçını kim kazandı? TV8'in sevilen yarışması 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 28 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümü, nefes kesen bir ayak tenisi maçına sahne oldu.
29.05.2020 Cadde
Acun Ilıcalı'dan o iddiaya cevap: Vicdansızlar, vatan hainleri...
Acun Ilıcalı'dan o iddiaya cevap: Vicdansızlar, vatan hainleri... 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, "TV8'de yarışmacıların Kürtçe konuşmasına karşı" tarzında çıkan söylemlere tepki gösterdi.
28.05.2020 Cadde
İrem Derici'ye canlı yayında para yağdı!
İrem Derici'ye canlı yayında para yağdı! “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” sözleri hatırlatılan şarkıcı İrem Derici, katıldığı canlı yayını izleyenlerin hesabına para göndermesiyle büyük şaşkınlık yaşadı.
28.05.2020 Cadde
Survivor Aycan'ın gözyaşları: Olmuyor artık, bitti!
Survivor Aycan'ın gözyaşları: Olmuyor artık, bitti! TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020'de adım adım finale yaklaşılırken, tüm enerjilerini parkurda harcayan yarışmacılarda yorgunluk belirtileri iyice göze çarpmaya başladı.
27.05.2020 Cadde
'Kucaklaşamadığımız ilk ve son bayram olsun'
'Kucaklaşamadığımız ilk ve son bayram olsun' Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corona virüs salgını gölgesinde Ramazan Bayramı, şimdiye kadarki tüm bayramlardan farklı olacak. Ünlü isimler, bu bayramın, ‘ilk’ ve ‘son’ olmasını temenni etti.
23.05.2020 Cadde
Son dakika: Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı!
Son dakika: Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı! Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı, ama ne kutlama! Ünlü oyuncu, biraz dolaylı da olsa boşanma iddiaları sürecinde yaşadığı psikolojiyi satırlara döktü. İşte ilan-ı aşk mı, veda mektubu mu tam anlaşılmayan o doğum günü mesajı...
31.05.2019 Cadde
Son dakika: Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı!
Son dakika: Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı! Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı, ama ne kutlama! Ünlü oyuncu, biraz dolaylı da olsa boşanma iddiaları sürecinde yaşadığı psikolojiyi satırlara döktü. İşte ilan-ı aşk mı, veda mektubu mu tam anlaşılmayan o doğum günü mesajı...
31.05.2019 Cadde