Son Durum

Son Durum

Son dakika son durum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son durum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son durum haber sayfamızda...

Son Durum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64.602 son durum haberi bulunmuştur.
YENİ 9. YARGI PAKETİ MADDELERİ 🔴9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı?
YENİ 9. YARGI PAKETİ MADDELERİ 🔴9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı? 9. Yargı paketi düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. 8. Yargı paketi kısa süre önce yasalaşmıştı, şimdi gözler yeni yargı paketinde! Bakan Yılmaz Tunç, önceki pakette yer alamayan birçok detayın 9. yargı paketinde bulunacağını belirtti. Peki, 9. yargı paketinde ceza indirimi var mı? Yeni yargı paketinde son durum...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmayacağı yönünde gelen mesajlar petrol fiyatlarını %1'den fazla geriletti.
22.04.2024 Uzmanpara
İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI 💧 İSKİ 22 Nisan güncel baraj doluluk oranları açıklandı mı? Sağanak yağış barajlara nasıl etki etti?
İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI 💧 İSKİ 22 Nisan güncel baraj doluluk oranları açıklandı mı? Sağanak yağış barajlara nasıl etki etti? Cuma ve Cumartesi günü İstanbul genelinde sağanak yağış etkili oldu. İstanbul barajlarındaki son durum merak ediliyor. İSKİ İstanbul baraj doluluk oranlarını açıkladı. İşte İSKİ tarafından açıklanan son baraj doluluk oranı...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Arnavutköy'de korku dolu anlar! Temel kazısı sırasında yol çöktü, bir bina boşaltıldı
Arnavutköy'de korku dolu anlar! Temel kazısı sırasında yol çöktü, bir bina boşaltıldı Arnavutköy’de yoğun yağışın da etkisiyle bir inşaatın temel kazısı sırasında, bitişiğindeki yol çöktü. İnşaatın yanında bulunan bir bina ise tedbir amacıyla boşaltıldı.
22.04.2024 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 83.1'e yükseldi.
22.04.2024 Gündem
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları geçtiğimiz hafta cuma günü rekor seviyeleri test ettikten sonra geriledi. Özellikle İsrail ile İran arasında yaşanan çatışmalar altın fiyatlarının sert yükselmesine yol açmıştı. Jeopolitik risklerin azalmasıyla birlikte altında yön değişti. İşte detaylar...
22.04.2024 Uzmanpara
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı Beykozlu anneler Filistin’de İsrail askerleri tarafından öldürülen çocuklara dikkat çekmek amacıyla Sahil Yoluna 5 bin çocuk elbisesi ve oyuncak bıraktı.
21.04.2024 Gündem
Hava kalitesi iyi seviyeye geldi, İstanbul’dan Uludağ görüldü
Hava kalitesi iyi seviyeye geldi, İstanbul’dan Uludağ görüldü Hava kalitesinin iyi seviyeye gelmesiyle birlikte İstanbul'dan Bursa'da bulunan Uludağ görüldü.
21.04.2024 Gündem
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum...
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece istinat duvarının çökmesinin ardından 5 katlı bina tahliye edildi. Bölgede onarım çalışmaları başladı.
21.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler 1 Nisan'da İsrail, İran'ın Hizbullah ve Orta Doğu için en önemli komutanlarını Suriye'de öldürdü. Bloomberg ise söz konusu saldırının yeni detaylarını ortaya çıkarırken Suriye lideri Esad'ın saldırının istihbaratını çoktan aldığını yazdı. Filistin bayrağını indirmeye giden İsrail askerinin başına gelenler ise dünyada yankı uyandırdı.
21.04.2024 Dünya
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum Öğretmen atama haberleri araştırılıyor. 2024 Yılında atanmak isteyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ardından arayışa geçti. Peki Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte son durum
20.04.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul’da Filistin mesaisi
İstanbul’da Filistin mesaisi İsrail-İran gerilimi nedeniyle dünyanın gözü Ortadoğu’ya çevrilmiş durumdayken, Gazze’yi gündemde tutmaya yönelik diplomasisine hız veren Türkiye, bugün İstanbul’da iki önemli konuğu ağırlayacak.
20.04.2024 Gündem
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, dün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tuzcuoğlu, deprem nedeniyle Tokat'ta 5 binanın yıkıldığını, 15 binanın ağır hasar gördüğünü, Yozgat'ta da 5 binanın yıkıldığını ve 5 binanın ağır hasar gördüğünü söyledi.
19.04.2024 Gündem
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.
19.04.2024 Cadde
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.
19.04.2024 Gündem
Formula 1'de heyecan Çin'de sürecek! İşte son durum
Formula 1'de heyecan Çin'de sürecek! İşte son durum Formula 1'de hafta sonu Çin Grand Prix'si koşulacak. Pilotlar klasmanında Max Verstappen 77 puanla zirvede yer alıyor.
19.04.2024 Motor Sporları
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı. 
19.04.2024 Uzmanpara
Gram altın yeniden rekor kırdı
Gram altın yeniden rekor kırdı İsrail’in İran’a yönelik başlattığı saldırı Orta Doğu’da gerilimi tırmandırdı. Son haftalarda özellikle jeopolitik risklerin tırmanışa geçmesiyle birlikte güvenli liman altına talep artıyor. Altın fiyatları son gelişmeyle birlikte yeniden hareketlendi. İşte detaylar.
19.04.2024 Uzmanpara
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Viktoria Plzen'in Avrupa kupalarına vedası sonrası Türkiye'yi sevindiren Şampiyonlar Ligi gelişmesi ortaya çıktı.
18.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Son Durum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.