Onazi'ye şok | Arabasına yanaşan çocukların saldırısı...
Onazi'ye şok | Arabasına yanaşan çocukların saldırısı... Danimarka'nın Sonderjyske takımında forma giyen eski Trabzonsporlu Ogenzi Onazi, arabasına yanaşan çocuklarla konuşmak için durdu ancak başına geleceklerden habersizdi.
30.11.2020 Futbol
Yok böyle bir vuruş!
Yok böyle bir vuruş! Danimarka'da SonderjyskE ile Hobro IK arasında oynanan maçta ev sahibi SonderjyskE forması giyen Tommy Bechmann uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı.
18.08.2015 Futbol
Genç golcü en hızlı golünü attı...
Genç golcü en hızlı golünü attı... SonderjyskE ve FC Vestsjælland U19 takımları arasında oynanan maçta  Sebastian Sommer Sørensen 5. saniyede attığı golle kariyerinin en hızlı golünü attı...
21.05.2015 Futbol
Copenhag nefes aldı!
Copenhag nefes aldı! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde ki rakibi Copenhag, Danimarka Süperlig maçında sahasında SonderjyskE ile karşılaştı.
30.06.2020 Galatasaray
Boyundan posundan utan!
Boyundan posundan utan! Danimarka'da Nordsjaelland ile Sonderjyske arasında oynanan maçta Lasse Vibe korner bayrağını yerine sokamayınca 10 yaşındaki top toplayıcı yardıma yetişti.
25.04.2013 Futbol
Atmamak için yemin etmişler!
Atmamak için yemin etmişler! Danimarka 1. lig takımlarından Sonderjyske oyuncuları Midtjylland ile oynadığı maçta eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Bir penaltı vuruşunu çok kötü kullanarak dışarı atan Sonderjyskeliler bir pozisyonda da topu altıpastan dışarı yollayınca yenilgiden kurtulamadılar.
8.03.2013 Futbol
Türk hakemlere rüşvet suçlaması
Türk hakemlere rüşvet suçlaması Danimarka'nın Sönderjyske fubol takımı oyuncuları, kamp için gittikleri Türkiye'de Romanya'nın FC Brasov takımı ile Antalya'da yaptıkları dostluk maçında Türk hakemlerin rüşvet alarak, Rumen takımını kazandırdıklarını öne sürdü. Oyuncuların Twitter'e yazdıkları suçlamalara teknik direktörleri Lars Söndergaard da destek verdi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri