Sörf tahtasına gizlenmiş 4 kilogram kokain ele geçirildi
Sörf tahtasına gizlenmiş 4 kilogram kokain ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, yurtdışından Türkiye'ye sörf tahtası içinde kokain sokmak isteyen 2 şüpheli yakalandı. Bagaj bölümüne verdikleri sörf tahtalarını inceleyen Jandarma ekipleri, tahtaların içine gizlenmiş 4 kilo kokain ele geçirdi. Yakalanan 1'i yabancı uyruklu 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.
10.09.2022 Haberler
Ürettiği sörf tahtaları yerli ve yabancı sporculara adrenalin yaşatıyor
Ürettiği sörf tahtaları yerli ve yabancı sporculara adrenalin yaşatıyor Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kurduğu atölyede sörf tahtası ve yelken malzemesi üreten sörf eğitmeni Murat Gülelçe, ürünlerini iç piyasanın yanı sıra yurt dışına satıyor.
21.09.2021 Haberler
Bodrum'dan Yunanistan'a sörf tahtasıyla geçmeye çalışan sığınmacı yakalandı
Bodrum'dan Yunanistan'a sörf tahtasıyla geçmeye çalışan sığınmacı yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinden, yaklaşık 10 kilometre ötedeki Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na sörf tahtasıyla geçmeye çalışan Suriyeli sığınmacı yakalandı.
1.05.2020 Gündem
Elon Musk, şimdi de sörf tahtası işine giriyor
Elon Musk, şimdi de sörf tahtası işine giriyor Tesla, Lost Surfboards ve Matt "Mayhem" Biolos ile işbirliği yaparak sörf tahtası üreteceğini açıkladı. 1500 dolar fiyat etiketine sahip sörf tahtası, şirketin internet sitesi üzerinden satışa çıktı.
30.07.2018 Teknoloji
Şarkıcı Hatice'nin bikinili ve sörf tahtalı videosu olay oldu
Şarkıcı Hatice'nin bikinili ve sörf tahtalı videosu olay oldu Son dönemlerde cesur paylaşımlar yapan şarkıcı Hatice bu defa da sörf tahtası ve bikinisiyle bir video paylaştı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken 39 yaşındaki şarkıcı Hatice'nin yeni videosu sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcı Hatice cesur paylaşımlarından bir tanesine daha imza attı. Hatice'nin şörf videosu takipçilerini heyecanlandırdı.  39 yaşındaki Hatice düzgün fiziğiyle hayran bıraktı. Beyaz tanga bikinisiyle elinde sörf tahtası taşıyan Hatice videosunu "Sporun her şekline varım" notuyla paylaştı.
11.09.2019 Magazin
Köpek balıkları arasında güneşlenme keyfi
Köpek balıkları arasında güneşlenme keyfi Köpek balıkları arasında güneşlenme keyfi
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu alet bir harika!
Bu alet bir harika! Bu alet bir harika!
11.09.2019 İlginç Videolar
Dev dalganın içinden sörf tahtasıyla geçti
Dev dalganın içinden sörf tahtasıyla geçti Dev dalganın içinden sörf tahtasıyla geçti
11.09.2019 İlginç Videolar
Arkadaşını sörf tahtası yapıp merdivenden kaydı
Arkadaşını sörf tahtası yapıp merdivenden kaydı Arkadaşını sörf tahtası yapıp merdivenden kaydı
11.09.2019 Nevidyo
Hayatının kabusunu yaşadı
Hayatının kabusunu yaşadı Sörf tahtasıyla ıslak muşambadan aşağıya kayan genç kız hızını alamayınca lastıklerle dolu bariyere sert bir giriş yaptı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Fokların sörf tahtasıyla eğlencesi
Fokların sörf tahtasıyla eğlencesi Fokların sörf tahtasıyla eğlencesi
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri