Sosyal

Sosyal

Son dakika sosyal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal haber sayfamızda...

Sosyal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260.257 sosyal haberi bulunmuştur.
Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
3.05.2024 Cadde
Bozayı ve yavrusunun yemek arayışı fotokapanla görüntülendi
Bozayı ve yavrusunun yemek arayışı fotokapanla görüntülendi Bursa ormanlık alanlara yerleştirilen fotokapanla bozayı ve yavrusu gezinti yaparken görüntülendi.
3.05.2024 Yaşam
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi.
3.05.2024 Gündem
İbrahim Yumaklı: 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilere aktarıyoruz
İbrahim Yumaklı: 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilere aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesabına yatırılacağını duyurdu.
3.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı, KKTC Başbakanı Üstel'i ağırladı! 'Tüm çalışmalar KKTC’nin istikbali için'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı, KKTC Başbakanı Üstel'i ağırladı! 'Tüm çalışmalar KKTC’nin istikbali için' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel'i ağırladı. Görüşmede, yürütülen ve planlanan işbirliği projeleri değerlendirildi. Cevdet Yılmaz, "Tüm bu çalışmalar ve projeler KKTC’nin istikbali ve refahı içindir." dedi.
3.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den Harita Genel Müdürlüğü'ne ziyaret
Bakan Güler'den Harita Genel Müdürlüğü'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Harita Genel Müdürlüğü'nün 129'uncu kuruluş yıl dönümü ve Haritacılar Günü'nü, Genel Müdürlük personeli ile birlikte kutladı.
3.05.2024 Gündem
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Daire Müdürü Bekir Aktürk, İliç'teki maden kazasına sebebiyet veren olumsuzlukları sıraladı.
3.05.2024 Gündem
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı'
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı' Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da genç eldiven Berke Özer açıklamalarda bulundu. Berke Özer'in Arda Turan ile ilgili yorumları dikkat çekti.
3.05.2024 1.Lig
Bursa'da sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti
Bursa'da sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti Bursa'da bir anda başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altına saklanmaya çalışırken, araçlar ise ilerlemekte güçlük çekti.
3.05.2024 Haberler
Pazartesi günü mezarı açılacak! Fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümünde şoke eden detaylar
Pazartesi günü mezarı açılacak! Fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümünde şoke eden detaylar Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belli oldu
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belli oldu  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni Başkanlık Divanı üyeleri ve başdanışmanlarını açıkladı.
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Bakanlıktan, İzmir'deki grev kararına ilişkin açıklama
Bakanlıktan, İzmir'deki grev kararına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İzmir'de bir şirketteki grev kararının, Türk çalışanların işine son verilip yerlerine yabancı işçilerin istihdam edilmesi nedeniyle alındığı iddiasını yalanladı.
3.05.2024 Ekonomi
Yer: Kayseri! Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı
Yer: Kayseri! Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı Kayseri’de, başıboş eşeğin yoldan geçerken ısırdığı Esme D. (59), yaralandı. Olay sonrası çevredekilerin ağaca bağladığı eşek, ekipler tarafından korumaya alındı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan'ı (58), kendisini doktor olarak tanıtıp, dolandırmaya çalışan Fahrettin Çamlıca (36), Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Haberler
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor!
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor! Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, sosyal medyadan canlı yayın açtı. Erbil ile ilişkisini maddiyat için sürdürdüğü yönünde suçlamalarla karşılaşan Ceylan, canlı yayında yaptığı açıklamayla kısa sürede magazin gündemine oturdu.
3.05.2024 Cadde
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme Trabzon'un Sürmene ilçesinde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği ortaya çıktı.
3.05.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya sayfasından duyuran ünlü isme, birçok takipçisinden taziye mesajları geldi.
3.05.2024 Cadde
ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama!
ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişi Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı canlı yayında asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Bilgi Rehberi
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı Otoyolda ilerleyen sürücüler, kamyonun kasasında taşınan 'UFO' karşısında şaşkına döndü. Hemen telefonlarına sarılan sürücülerin görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.
3.05.2024 Dünya
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, sosyal medya sayfasından yeni pozlarını yayınladı. Ünlü isme sevgilisinden yorum gecikmedi.
3.05.2024 Cadde
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan'ı (58), kendisini doktor olarak tanıtıp, dolandırmaya çalışan Fahrettin Çamlıca (36), Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin'
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin' Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba işlenen 'servis ücreti' işletmelerde yaygınlaşmaya başladı. Çok sayıda kişi kuver ücretine ek olarak adisyona eklenen servis ücretine tepkisini sosyal medyada paylaştı. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, "Hesap pusulasının altına bu tür değişik isimlerde birçok ilaveler yapıyorlar. Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor. Çok sayıda şikayet var. Tüketici, müşteri bunu ödemesin.
3.05.2024 Gündem
Dervişoğlu'ndan 3 Mayıs Türkçüler Günü mesajı
Dervişoğlu'ndan 3 Mayıs Türkçüler Günü mesajı  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 3 Mayıs Türkçüler Günü'nü kutladı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.