Instafest spotify nedir? instafest spotify nasıl kullanılır? İşte kendi posterinizi oluşturma uygulaması
Instafest spotify nedir? instafest spotify nasıl kullanılır? İşte kendi posterinizi oluşturma uygulaması Yılın son ayına girerken sosyal medya kullanıcıları, instafest paylaşımlarıyla karşılaştı. Spotify ile kullanılan Instafest nedir, nasıl kullanılır? İşte zaman geçtikçe sosyal medyada paylaşımı artan instafest spotify hakkında bilinenler...
30.11.2022 Bilgi Rehberi
RTÜK'ten Netflix ve Spotify için karar
RTÜK'ten Netflix ve Spotify için karar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), çizgi filmler kategorisinde “+18” uyarısıyla yayınlanan "Jurassic World Kretase Kampı" isimli yapımda yer alan cinsel içerikler nedeniyle Netflix’e idari yaptırım uyguladı. Spotify da RTÜK'ün son toplantısında gündemdeydi.
17.08.2022 Gündem
Spotify kullananlara güzel haber! Instagram'daki özellik geliyor
Spotify kullananlara güzel haber! Instagram'daki özellik geliyor İlk olarak Snapchat ile karşımıza çıkan ve Instagram ile bir hayli popülerleşen hikayeler özelliği şimdi de Spotfy'a geliyor.
30.11.2020 Teknoloji
Rap 2019'a damgasını vurdu
Rap 2019'a damgasını vurdu 2019 Özeti (Wrapped) verilerine göre Post Malone, Spotify’da dünya genelinde en çok dinlenen sanatçı oldu. Türkiye’nin 2019 yılında en çok dinlenen sanatçılar listesinin zirvesinde de globalde olduğu gibi yine bir rap sanatçısı var. Ezhel geçen sene olduğu gibi 2019 yılında da herkesi geride bırakarak ilk sıraya yerleşti. Türkiye’de zirvenin ilk 3 koltuğunu yine rap sanatçıları doldurdu.
3.12.2019 Kültür Sanat
Spotify'ın üst düzey yöneticisi terör saldırısında hayatını kaybetti
Spotify'ın üst düzey yöneticisi terör saldırısında hayatını kaybetti Spotify'ın üst düzey yöneticisi, Global Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Chris Bevington, cuma günü İsveç'te düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybetti.
12.04.2017 Teknoloji