Sucuk dönere büyük ilgi!
Adana’da sucukların döner şişine geçirilip pişirilmesiyle yapılan ‘sucuk döner’ rağbet gören bir lezzet oldu. Sucuk döner satışı yapan Yusuf Ayaz, günde 200-250 adet sucuk döner sattığını söyledi.
Adana’da sucuk dönere büyük ilgi! Akın ediyorlar
Adana’da sucukların döner şişine geçirilip pişirilmesiyle yapılan ‘sucuk döner’ rağbet gören bir lezzet oldu. Sucuk döner satışı yapan Yusuf Ayaz, günde 200-250 adet sucuk döner sattığını söyledi.
Sucuk dönere büyük ilgi!
Adana’da sucukların döner şişine geçirilip pişirilmesiyle yapılan ‘sucuk döner’ rağbet gören bir lezzet oldu. Sucuk döner satışı yapan Yusuf Ayaz, günde 200-250 adet sucuk döner sattığını söyledi.
Bu sucuk döner 30 çeşit baharatla hazırlanıyor
Afyonkarahisar’a özgü lezzetler arasında baş sıraları alan ve içine katılan baharatlarla daha da lezzetlenen sucuk dönere ilgi gün geçtikçe artıyor.
Kaymağı, sucuğu ve lokumu ile dünyaya adını duyuran Afyonkarahisar’da yapılan ve 30 çeşit baharat ile özel olarak hazırlanan sucuk döner kendisine hayran bırakıyor. Bir işletmede döner ustası olarak çalışan Mustafa Dağkuşu, sucuk dönerin tıpkı normal et döner gibi kesildiğini ve rağbetin fazla olduğunu belirtti. Dağkuşu, "Ben 1987 senesinden beri döner kesiyorum. Dönerimiz güzeldir, 30 çeşit baharat üzerinden çalışıyoruz. Kendimize has bazı tekniklerimiz var" dedi.