Süleyman Akbaba

Süleyman Akbaba

Son dakika Süleyman Akbaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süleyman Akbaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süleyman Akbaba haber sayfamızda...

Süleyman Akbaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128 süleyman akbaba haberi bulunmuştur.
Süleyman Akbaba'nın cesedi parçalanmıştı! 'Yasak aşk' cinayetinde davasında karar
Süleyman Akbaba'nın cesedi parçalanmıştı! 'Yasak aşk' cinayetinde davasında karar Büyükçekmece'de eşi Nubar Aslan'la ilişkisi olduğundan şüphelendiği Süleyman Akbaba'yı öldürüp 7 parçaya ayıran Alpaslan Aslan ile 3 diğer sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
19.04.2022 Gündem
Öldürüp 7 parçaya ayırmışlardı! Savcı mütalaasını açıkladı
Öldürüp 7 parçaya ayırmışlardı! Savcı mütalaasını açıkladı Karısının ilişki yaşadığını öğrendiği Süleyman Akbaba’yı öldürdükten sonra 7 parçaya ayırarak boş araziye atan Alpaslan Aslan ve eşi Nubar Aslan hakkında esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Alpaslan Aslan’ın, “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 18 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edilirken, eşi Nubar Aslan’ın ise “kasten öldürmeye iştirak” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.
16.03.2022 Haberler
Öldürüp 7 parçaya ayırmışlardı! Savcı mütalaasını açıkladı
Öldürüp 7 parçaya ayırmışlardı! Savcı mütalaasını açıkladı Karısının ilişki yaşadığını öğrendiği Süleyman Akbaba’yı öldürdükten sonra 7 parçaya ayırarak boş araziye atan Alpaslan Aslan ve eşi Nubar Aslan hakkında esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Alpaslan Aslan’ın, “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 18 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edilirken, eşi Nubar Aslan’ın ise “kasten öldürmeye iştirak” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.
16.03.2022 Gündem
Esenyurt'taki vahşi cinayetin sanığı: Eşim beni de öldürecekti
Esenyurt'taki vahşi cinayetin sanığı: Eşim beni de öldürecekti Esenyurt'ta komşusu ile ilişki yaşadığı iddia edilen Süleyman Akbaba'nın öldürülüp parçalara ayrılmasına ilişkin haklarında dava açılan tutuklu karı-kocanın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Nubar Aslan, "Ceset parçalarına ayrılmıştı. Poşetleri çantalara koydu. Çantaları boş araziye götürdü. Beni de öldürecekti." dedi. Mahkemeye heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
27.10.2021 Gündem
Yasak aşkta kan donduran ifadeler! 'Cesedi atıp denize gittik'
Yasak aşkta kan donduran ifadeler! 'Cesedi atıp denize gittik' Esenyurt'ta komşuyla ilişki yaşadığı iddia edilen Süleyman Akbaba'nın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan karı-koca ile 2 sanığın yargılanmasına başlandı. Akbaba'nın aynı apartmanda oturan evli komşusunun eşiyle yaklaşık 2 yıldır yasak ilişki yaşadığı, bu durumu öğrenen katil zanlısı Alpaslan Aslan'ın Süleyman Akbaba'yı öldürdüğü, eşi Nubar Aslan'ın da maktulü olay yerine çağırıp suçun işlenmesini kolaylaştırarak suça yardım eden olarak iştirak ettiği suçundan yargılanmalarına başlandı. Kapıyı açtığında eşinin alt komşusuna gideceğini söyleyip çıktığını, maktulün ise salonda oturduğunu gördüğünü belirten Aslan, bunun üzerine daha önce gördüğü mesajlar nedeniyle kavga ettiği Süleyman Akbaba'yı bıçakladığını ifade etti.  
9.03.2021 Gündem
Yasak aşkta kan donduran itiraf! 'Cesedi attıktan sonra denize gittik'
Yasak aşkta kan donduran itiraf! 'Cesedi attıktan sonra denize gittik' Son dakika haberlere göre, Esenyurt'ta komşuyla ilişki yaşadığı iddia edilen Süleyman Akbaba'nın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan karı-koca ile 2 sanığın yargılanmasına başlandı. Akbaba'nın aynı apartmanda oturan evli komşusunun eşiyle yaklaşık 2 yıldır yasak ilişki yaşadığı, bu durumu öğrenen katil zanlısı Alpaslan Aslan'ın Süleyman Akbaba'yı öldürdüğü, eşi Nubar Aslan'ın da maktulü olay yerine çağırıp suçun işlenmesini kolaylaştırarak suça yardım eden olarak iştirak ettiği suçundan yargılanmalarına başlandı. Kapıyı açtığında eşinin alt komşusuna gideceğini söyleyip çıktığını, maktulün ise salonda oturduğunu gördüğünü belirten Aslan, bunun üzerine daha önce gördüğü mesajlar nedeniyle kavga ettiği Süleyman Akbaba'yı bıçakladığını ifade etti.
9.03.2021 Gündem
Son dakika... Öldürüp parçalara ayırdı! Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme
Son dakika... Öldürüp parçalara ayırdı! Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Esenyurt'ta eşi ile yasak ilişki yaşayan Süleyman Akbaba'yı öldürüp parçalara ayıran Alpaslan Aslan ve diğer 3 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
23.12.2020 Gündem
8 parçaya bölmüştü! Vahşi cinayette görüntüler ortaya çıktı
8 parçaya bölmüştü! Vahşi cinayette görüntüler ortaya çıktı Büyükçekmece'de 8 parçaya bölünerek poşetlenmiş halde cesedi bulunan Süleyman Akbaba'nın katil zanlıları tutuklandı. Katil zanlısı Alparslan A.'nın 8 parçaya böldüğü cesedi koymak için poşet almaya gittiği anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.
17.07.2020 Gündem
TEM kenarında ceset parçaları bulunmuştu! Sır perdesi aralandı!
TEM kenarında ceset parçaları bulunmuştu! Sır perdesi aralandı! ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan cesedi 8 parçaya bölünmüş şekilde bulunan Süleyman Akbaba'nın komşusu cinayeti itiraf etti ayrıntıları ise dehşete düşürdü. Son dakika gelen bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunda komşusu Alparslan cinayeti itiraf etti. Evde eşi ile birlikte Süleyman Akbaba'yı yakalayan koca sorgusunda evde cinayeti işlediğini daha sonrada parçalayıp 8 ayrı poşete koyduğu cesedi TEM otoyoluna götürüp attığını anlattı.
17.07.2020 Haberler
Süleyman Akbaba cinayetinde komşusundan tüyler ürperten itiraflar!
Süleyman Akbaba cinayetinde komşusundan tüyler ürperten itiraflar! ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan cesedi 8 parçaya bölünmüş şekilde bulunan Süleyman Akbaba'nın komşusu cinayeti itiraf etti ayrıntıları ise dehşete düşürdü. Son dakika gelen bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunda komşusu Alparslan cinayeti itiraf etti. Evde eşi ile birlikte Süleyman Akbaba'yı yakalayan koca sorgusunda evde cinayeti işlediğini daha sonrada parçalayıp 8 ayrı poşete koyduğu cesedi TEM otoyoluna götürüp attığını anlattı.
17.07.2020 Gündem
Müge Anlı Süleyman Akbaba olayı! Canlı yayında şoke eden iddia
Müge Anlı Süleyman Akbaba olayı! Canlı yayında şoke eden iddia Müge Anlı hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde eşinin aradığı Süleyman Akbaba'nın cansız bedeni otoyolda 8 poşette bulundu. Cinayetin araştırıldığı programa katılan arkadaşı ise Akbaba ile ilgili şok eden iddiada bulundu.
16.07.2020 Gündem
Müge Anlı'da şoke eden iddia! 8 kadınla yasak aşk...
Müge Anlı'da şoke eden iddia! 8 kadınla yasak aşk... Son dakika gelen habere göre; Eşinin Müge Anlı'nın programında aradığı Süleyman Akbaba'nın cansız bedeni, otoyolda 8 poşette bulundu. Cinayetin araştırıldığı programa katılan Akbaba'nın bir arkadaşı ise maktulün 8 ayrı kadınla yasak aşk yaşadığını iddia etti.
16.07.2020 Gündem
TEM'de bulunan ceset parçaları 5 gündür kayıp olan birine aitmiş
TEM'de bulunan ceset parçaları 5 gündür kayıp olan birine aitmiş TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii'nde yol kenarında parçalara ayrılarak poşetlere konulan cesedin Esenyurt’ta 5 gün önce kaybolan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğunu belirledi.
15.07.2020 Haberler
Son dakika... TEM'de ceset parçaları bulunmuştu! 5 gündür kayıp olan kişiye ait çıktı
Son dakika... TEM'de ceset parçaları bulunmuştu! 5 gündür kayıp olan kişiye ait çıktı TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii'nde yol kenarında parçalara ayrılarak poşetlere konulan cesedin Esenyurt’ta 5 gün önce kaybolan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğunu belirledi.
15.07.2020 Gündem
Bir Cumhuriyet savaşçısı
Bir Cumhuriyet savaşçısı ‘Moda Kralı’ olarak anılan, pek çok ünlüyü giydirmekten öte yeni Türkiye’nin bu alandaki ilk yıldızı olan Nail Yurdakul’un hayatı, örnek başarılarla dolu bir ilham yolculuğu...
6.08.2023 Gündem
Onlar 2023’ün YKS birincileri
Onlar 2023’ün YKS birincileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), bu yıl, tüm testlerde toplam 10 öğrenci şampiyonlar listesine adını yazdırdı. Şampiyonluk sevinci yaşayan adaylar, başarılarının sırlarını “düzenli ve verimli çalışma” olarak özetlediler.
21.07.2023 Gündem
2023-YKS sonuçları açıklandı
2023-YKS sonuçları açıklandı ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS sonuçlarının ÖSYM'nin internet adresinden açıklandığını bildirdi. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını duyurdu.
20.07.2023 Haberler
Son dakika: İşte YKS birincileri... 3 isimle zirvedeki il
Son dakika: İşte YKS birincileri... 3 isimle zirvedeki il 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS sonuçlarının ÖSYM'nin internet adresinden açıklandığını bildirdi. Ersoy açıklamasında sınavda birinci olan isimlere de yer verdi.
20.07.2023 Gündem
Son dakika: 2023-YKS sonuçları açıklandı
Son dakika: 2023-YKS sonuçları açıklandı ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS sonuçlarının ÖSYM'nin internet adresinden açıklandığını bildirdi. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını duyurdu.
20.07.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Sakaryaspor - Boluspor maçında kazanan çıkmadı!
Sakaryaspor - Boluspor maçında kazanan çıkmadı! Spor Toto 1. Lig 34. haftasında Sakaryaspor, konuk ettiği Boluspor ile 1-1 berabere kaldı.
24.04.2023 1.Lig
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş seriye bağladı! İstanbulspor engeline de takılmadı
Beşiktaş seriye bağladı! İstanbulspor engeline de takılmadı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kritik maçı ev sahibi ekip Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.
19.03.2023 Beşiktaş
Adana Demirspor, Ankaragücü'nü 3-1'le geçti
Adana Demirspor, Ankaragücü'nü 3-1'le geçti Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı ev sahibi ekip Adana Demirspor 3-1'lik skorla kazandı.
14.01.2023 Adana Demirspor
7 gollü maçta Rizespor kazandı! Adana Demirspor, Türkiye Kupası'ndan elendi
7 gollü maçta Rizespor kazandı! Adana Demirspor, Türkiye Kupası'ndan elendi Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Rizespor'la karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi normal süresi 2-2 biten maçta rakibini uzatma devreleri sonucunda 4-3 mağlup etti ve kupada tur atlayan taraf oldu.
22.12.2022 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Akbaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.