Suri

Suri

Son dakika Suri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suri haber sayfamızda...

Suri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 suri haberi bulunmuştur.
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Mülk Suresi (Tebareke) Oku | Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Fazileti - Mülk Suresi Ne İçin Okunur?
Mülk Suresi (Tebareke) Oku | Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Fazileti - Mülk Suresi Ne İçin Okunur? Diğer adı Tebareke Suresi olarak da bilinen Mülk Suresi Kur’an’ın 67. suresidir. İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Mülk Suresi toplamda 30 ayetten oluşur. Adını birince ayette geçen el-Mülk kelimesinden alan Mülk Suresini dinlemek ve okumak oldukça faydalıdır. Faziletleri oldukça fazladır. Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, diyanet meali ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere Mülk Suresi (Tebareke) Oku içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı!
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı! Müslüman alemi için en önemli surelerden birisi de Yasin Suresi'dir. Mekke döneminden inen Yasin Suresini okumak faydaları ve fazileti oldukça çoktur. Yasin Suresi adını ilk ayette geçen “Ya-Sin” harflerinden almaktadır. Yasin, başlıca insanın sorumlulukları, vahiy, Hz. Muhammed, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, kıyamet, hesap ve ceza konusu edilmektedir. İslam aleminde vefat eden kişinin arkasından okunur. Yasini Şerif Türkçe tefsiri, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali için "Yasin Suresi Okunuşu Ve Anlamı" içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.
14.12.2023 Cadde
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kehf suresi, Kur’an-ı Kerim’in 18.suresidir. Sure toplam 110 ayetten oluşmaktadır. Kehf suresi Mekke’de indirilmiş fakat yalnızca 28. ayetin Medine’de indirildiğine inanılır.
24.10.2023 Sureler
En’Am Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
En’Am Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Sure okumak günlük hayatlarımızda içimize su serpen, bizleri kötülüklerden koruyan şeylerdir. Tabii ki bu bizlere güzel hisler yaşatan ve bizleri koruyan surelerin anlamlarını ve okunuşlarını bilmekte son derece önemlidir. Bu surelerden birisi de En'am suresidir.
24.10.2023 Sureler
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Sure adını ilk ayette geçen ‘müminler’ kelimesinden almıştır. Mü’minun suresi Mekke’de inmiştir.
24.10.2023 Sureler
Neml Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Neml Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 27. suresi olan Neml Suresi’nin Mekke’de indirildiği kabul edilmektedir. Neml, anlam itibari ile karınca manasına gelmektedir.
24.10.2023 Sureler
Zümer Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Zümer Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’de yer alan sureler hem Mushaf hem de iniş sırasına göre sıralanmaktadır. Bu bağlamda, Zümer Suresi kitapta 39. sırada, inişte ise 59. sırada yer almaktadır. Zümer Suresi toplamda 75 ayet içermektedir.
24.10.2023 Sureler
Taha Suresi Oku - Taha Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Meali
Taha Suresi Oku - Taha Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Meali Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi olan Taha toplamda 135 ayetten oluşturmaktadır. Adını 1. suredeki Tah-Ha kelimesinden alan surenin Medine'de indiğine inanılmaktadır. Bazı hadis kaynaklarında yer alan bilgiye göre Hz. Ömer’in bu sûre vesilesiyle Müslüman olduğu rivayet edilir. Surede insanlara önderlik etmesi için peygamberlerin görevlendirildiği belirtilmiştir. Taha Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı ve meali ile ilgili detayları merak ediyorsanız içeriğimize göz atabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
TAHA SURESİ 39. Ayet Oku: Taha Suresi Okunuşu, Anlamı, Tefsiri ve Fazileti
TAHA SURESİ 39. Ayet Oku: Taha Suresi Okunuşu, Anlamı, Tefsiri ve Fazileti Toplam 135 ayetten oluşan Taha Suresi Kur’an-ı Kerim’in 20. suresidir. 16. cüzde yer alır. Mekke döneminin ortalarında nazil olan bu sure adını birinci ayette yer alan harflerden alıştır. İslam kaynaklarında Taha Suresi okumanın faziletleri hakkında pek çok bilgi yer alır. Kur’an-ı Kerim’in en uzun surelerinden olma özelliği taşır. Taha Suresi okunuşu, anlamı, tefsiri ve fazileti hakkında “Taha Suresi 39. Ayet” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
İstanbul'un yeni gözbebeği Tour of İstanbul!
İstanbul'un yeni gözbebeği Tour of İstanbul! Geçtiğimiz hafta İstanbul, maraton ve yarı maraton gibi köklü organizasyonların yanına bir yenisini ekledi. Bisikletçileri buluşturan Tour of İstanbul zorlayıcı parkuru, doğa güzelliklerini yaşatan etaplarıyla uzun yıllar düzenlenmeye aday bir tur olduğunu herkese gösterdi.
8.10.2023 Diğer
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim'
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim' Son olarak 'Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında' filminde rol alan dünyaca ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili üç yıldır sessizliğini korusan ikiliden Atwell, ilk kez Cruise ile ilgili açıklama yaptı.
6.05.2023 Cadde
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok'
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok' 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, meslektaşı Katie Holmes ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Suri ile yıllardır görüşmüyor olmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Önümüzdeki ay 17 yaşına girecek olan ve annesinin yardımlarıyla üniversite başvuruları yapmaya başlayan Suri'nin babasıyla ilişkisi ve Cruise-Holmes çifti arasında yaşananlar mercek altına alındı. İşte detaylar...
24.03.2023 Cadde
İran'da "Çarşamba Suri" hazırlığı: 15 ölü, 372 yaralı
İran'da "Çarşamba Suri" hazırlığı: 15 ölü, 372 yaralı İran'da Hicri Şemsi takvime göre yılın son çarşamba gecesi yapılan "Çarşamba Suri" etkinliklerinin hem hazırlık hem de erken kutlamaları esnasında meydana gelen kazalarda 15 kişi hayatını kaybetti, 372 kişi ise yaralandı.
14.03.2023 Dünya
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi'
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi' ABD'li oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Top Gun: Maverick' filmi 6 dalda Oscar'a aday gösterilmesine rağmen; ünlü ismin ödül törenine katılmaması çok konuşulmuştu. Oyuncunun neden böyle bir karar aldığı merak edilirken, Cruise'un Oscar'a katılmamasının sebebinin eski eşi Nicole Kidman olduğu iddiası magazin gündemine oturdu. 11 yıllık evliliğin ardından boşanan çiftle ilgili ortaya atılan bu iddia, ikilinin ilişkisinin de mercek altına alınmasına neden oldu. İşte detaylar...
17.03.2023 Cadde
Katie Holmes'un kırmızı halıdaki kıyafet tercihi gündem oldu!
Katie Holmes'un kırmızı halıdaki kıyafet tercihi gündem oldu! Dünyaca ünlü ABD'li aktris ve yapımcı Katie Holmes, son giydiği kıyafetle sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. 43 yaşındaki güzel, 2000’li yılların başında moda olan elbise altına kot pantolon ile kırmızı halıda yürüdü. Bu kombin; geçmiş yıllarda Hilary Duff, Destiny's Child, Britney Spears, Paris Hilton, Anne Hathaway ve birçok ünlü tarafından kullanılmıştı.
14.12.2022 Cadde
Roca In-Wash® Akıllı Klozet
Roca In-Wash® Akıllı Klozet Teknolojiden güç alan banyo çözümleriyle her tasarım ihtiyacına yanıt veren Roca, yenilikçi ürün yelpazesi ve hayatı kolaylaştıran uygulamalarıyla banyo deneyimini zenginleştiriyor...
1.08.2022 Mimarlık
‘Çocuklar yalnız öğretmenler dertli’
‘Çocuklar yalnız öğretmenler dertli’ Suriyeli göçmen çocukların eğitimine odaklanan araştırmaya göre, Türkiye’de yaklaşık 500 bin göçmen çocuk okula gitmiyor. Sebebi ise okulda kendilerini yalnız hissetmeleri. Öğretmenler ise yabancı öğrenci sayısından dolayı güçlük yaşıyor.
11.05.2022 Gündem
Kadir Gecesinde Kuran-ı Kerim'den Okunabilecek Sureler Nelerdir?
Kadir Gecesinde Kuran-ı Kerim'den Okunabilecek Sureler Nelerdir? Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi Müslüman dünyası için önemli bir yere sahiptir. Bu mübarek gecede müminler vakitlerini ibadet ederek geçirir. Kadir Gecesinde yapılabilecek ibadetler arasında namaz kılmak, Kur’an-ı Kerim okumak, salavat getirmek, zikir çekmek yer alır. Bin aydan daha hayırlı olarak tasvir edilen bu gecede Kur’an-ı Kerim’de yer alan bazı sureler okunabilir. Kadir Gecesinde Kuran-ı Kerim'den okunabilecek sureler hakkında detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
27.04.2022 Dini Bilgiler
Pakistan Başbakanı Imran Khan görevinden alındı
Pakistan Başbakanı Imran Khan görevinden alındı Pakistan Ulusal Meclis'inde yapılan güven oylamasında İmran Khan hükümetinin güven oyu alamamasının ardından Başbakan Imran Khan görevinden alınarak, ülkede güven oylamasıyla görevinden alınan ilk Başbakan oldu.
9.04.2022 Haberler
Son dakika: Oylama sonucu belli oldu! Pakistan Başbakanı Imran Khan görevinden alındı
Son dakika: Oylama sonucu belli oldu! Pakistan Başbakanı Imran Khan görevinden alındı Gelen son dakika haberine göre; Pakistan Ulusal Meclis'inde yapılan güven oylamasında İmran Khan hükümetinin güven oyu alamamasının ardından Başbakan Imran Khan görevinden alınarak, ülkede güven oylamasıyla görevinden alınan ilk Başbakan oldu.
9.04.2022 Dünya
Han’ın iktidar ısrarı Pakistan’ı karıştırdı
Han’ın iktidar ısrarı Pakistan’ı karıştırdı Pakistan’da parlamento başkan yardımcısı Kasım Suri’nin, Başbakan İmran Han'ın kaybetmesi beklenen güvensizlik oylamasını reddetmesi ülkeyi krize sürükledi.
5.04.2022 Dünya
Pakistan'da Meclis feshedildi
Pakistan'da Meclis feshedildi Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Başbakan İmran Hanın talebinin ardından ülkenin Ulusal Meclisi'ni feshetti. Yapılan açıklamada, "Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Pakistan Başbakanı'nın Pakistan İslam Cumhuriyeti Anayasası'nın 48(1) maddesi ile birlikte okunan 58(1) maddesi uyarınca Ulusal Meclisi feshetme talebini onayladı" denildi.
3.04.2022 Haberler
Pakistan'da Meclis feshedildi
Pakistan'da Meclis feshedildi Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Başbakan İmran Hanın talebinin ardından ülkenin Ulusal Meclisi'ni feshetti. Yapılan açıklamada, "Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Pakistan Başbakanı'nın Pakistan İslam Cumhuriyeti Anayasası'nın 48(1) maddesi ile birlikte okunan 58(1) maddesi uyarınca Ulusal Meclisi feshetme talebini onayladı" denildi.
3.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.