Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Son dakika Sylvester Stallone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sylvester Stallone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sylvester Stallone haber sayfamızda...

Sylvester Stallone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 386 sylvester stallone haberi bulunmuştur.
CEHENNEM MELEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
CEHENNEM MELEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Cehennem Melekleri filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden başarılı usta oyuncuyu bir araya getiren Cehennem Melekleri filminin başrollerinde Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li gibi isimler yer alıyor. The Expendables orijinal adına sahip Cehennem Melekleri filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Winnie’den korkulur mu hiç!
Winnie’den korkulur mu hiç! Sinemanın en kötülerine verilen Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri sahiplerini buldu.
11.03.2024 Kültür Sanat
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa' ve Vietnam Savaşı gazisi 'John Rambo' karakterleriyle hafızalara kazındı. Dünyaca ünlü oyuncu, son olarak beş yıl önce sevenlerinin karşısına çıktığı ikonik aksiyon serisinde kendisinin yerini almasını istediği meslektaşını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi!
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi! Carl Weathers, 'Rocky' (1976) filminde Sylvester Stallone'un canlandırdığı Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa'nın rakibi 'Apollo Creed' rolüyle hafızalarda yer etti. 1979, 1982 ve 1985'teki serinin devam filmlerinde de kamera karşısına geçen ABD'li aktör, 76 yaşında hayatını kaybetti.
3.02.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, gençlik yıllarında dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılıyordu. Geçtiğimiz aylarda makyaj yapmayı bıraktığını açıklayan ünlü isim, bir reklam kampanyası için çekim yaptı. Anderson, kamera karşısına geçerken bile makyaj yapmama kuralını bozmadı.
30.12.2023 Cadde
Cehennem Melekleri oyuncuları ve konusu: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi oyuncu kadrosu
Cehennem Melekleri oyuncuları ve konusu: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi oyuncu kadrosu Cehennem Melekleri filmi, birbirinden başarılı usta oyuncuyu bir araya getirdi. Filmin başrollerinde Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li gibi isimler yer alıyor. The Expendables orijinal adına sahip Cehennem Melekleri filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
11.12.2023 Cadde
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
2.12.2023 Cadde
Cehennem Melekleri 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Cehennem Melekleri 2 filmi kaç yılında çekildi?
Cehennem Melekleri 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Cehennem Melekleri 2 filmi kaç yılında çekildi? Cehennem Melekleri 2 filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı Cehennem Melekleri filminin özgün adı The Expendables 2 olarak biliniyor. İşte Cehennem Melekleri 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Sylvester Stallone kaybettiği oğlu hakkında konuştu! 'Rocky V' itirafı dikkat çekti
Sylvester Stallone kaybettiği oğlu hakkında konuştu! 'Rocky V' itirafı dikkat çekti 'Rocky', 'Rambo' ve 'Cehennem Melekleri' serilerinin yıldızı Sylvester Stallone, hayatı ve 50 yılı aşkın oyunculuk kariyerine odaklanan 'Sly' adlı belgeselle gündemde. İtalyan kökenli ABD'li aktör, 1974-1985 yılları arasında evli kaldığı Sasha Czack'la ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Sage'in 36 yaşındayken 'yıkıcı' ölümünden bahsetti ve ebeveynlik pişmanlıklarına dair itirafta bulundu.
9.11.2023 Cadde
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada!
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada! Aksiyon meraklıları için heyecan verici gelişme... 'Cehennem Melekleri' (The Expendable) serisinde başrolleri paylaşan ikili yeniden bir araya geliyor. 'Rocky' ve Rambo'daki ikonik rolleriyle tanınan Sylvester Stallone ile aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ın iş birliğine dair ayrıntılar ortaya çıktı.
31.10.2023 Cadde
'Rocky' serisinin yıldızı hayatını kaybetti!
'Rocky' serisinin yıldızı hayatını kaybetti! Bir döeneme damga vuran 'Rocky' serisinde Sylvester Stallone tarafından canlandırılan Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie Pennino rolüyle tanınan oyuncu Burt Young, yaşama veda etti.
19.10.2023 Cadde
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya Siyasetten ekonomiye, teknolojiden pop kültürüne kadar refaha yönelik pek çok yeniliğin yaşandığı 1980’ler dünyayı değiştiren 10 yıl oldu. 21. yüzyılın ilk çeyreğine damga vuran bu yıllardaki değişimi Milliyet okurları için hazırladık...
18.10.2023 Gündem
Makyajsız hali çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncuya 'güzellik devrimi' yaptıran ölüm
Makyajsız hali çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncuya 'güzellik devrimi' yaptıran ölüm Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'nda yüzünde bir damla bile makyaj olmadan görüntülendi. Magazin gündemine oturan karelerin ardından Anderson'a ünlü isimlerden destek yağarken; oyuncunun neden artık makyaj yapmadığı da ortaya çıktı.
5.10.2023 Cadde
Çemberin içinde olmak
Çemberin içinde olmak Şilili oyuncu Manuela Martelli’nin ilk uzun metraj yönetmenliği olan “1976”, diktatör Pinochet’nin darbeci yönetiminin, bir ev kadınının yaşamındaki etkisine ve farkındalığına odaklanıyor .
22.09.2023 Kültür Sanat
'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu
'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu İtalyan kökenli ABD'li aktör Sylvester Stallone, 'Rocky' ve 'Rambo' gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasında yer alıyor. 77 yaşındaki oyuncu, 2019 yapımı 'Last Blood'da beşinci kez izleyici karşısına çıktığı Rambo serisine geri dönme olasılığı hakkında samimi bir itirafta bulundu. 'John Rambo'nun savaş günleri büyük olasılıkla geride kaldı.
20.09.2023 Cadde
Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı'
Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı' Bir dönem California Valisi olarak da görev yapan 'Terminatör' serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında yaşadıkları hakkında konuştu. 76 yaşındaki Avusturya doğumlu ABD'li aktör, doktorların hatası nedeniyle ölüme çok yaklaştığını söyledi.
8.09.2023 Cadde
Boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi! İtalya'da aşka geldiler
Boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi! İtalya'da aşka geldiler İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone ile 26 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin, geçtiğimiz sene boşanma kararı almalarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak kısa sürede sorunlarını çözerek ayrılmaktan vazgeçen ünlü çift, İtalya'da romantik bir tatil yaptı.
16.07.2023 Cadde
Gangsterlikten müzisyenliğe
Gangsterlikten müzisyenliğe “Rheingold/Ren Altını” gerçek ama sıra dışı bir yaşam öyküsünden yola çıkan, Scorsese ile Tarantino’yu anımsatan ve Fatih Akın’ın kendi tarzını yansıtan sürükleyici bir suç ve müzik macerası.
7.07.2023 Kültür Sanat
Beyoncé  vs Taylor Swift
Beyoncé vs Taylor Swift Müzik dünyasının iki efsanesi Beyoncé ve Taylor Swift, bu kez eş zamanlı dünya turneleriyle gündemde. Swift’in Eras Tour’u ABD’de, Beyonce’nin The Renaissance isimli programı Avrupa’da başladı bile. İki yıldız arasındaki ezeli rekabete yakından bakalım.
1.07.2023 Pazar
Demans ve afazi ile mücadele ediyor! Bruce Willis'in eşinden açıklama
Demans ve afazi ile mücadele ediyor! Bruce Willis'in eşinden açıklama Emmy ve Altın Küre Ödüllü Bruce Willis, 'afazi'ye (söz yitimi) ek olarak dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına (FTD) da yakalanmıştı. 42 yıllık kariyerinde 145 yapımda rol alan 68 yaşındaki yıldız, oyunculuğu bırakıp, gözlerden uzak bir hayat sürmeye başlamıştı. Kızı Tallulah Willis'in ardından eşi Emma Heming Willis de ABD'li aktörün hastalığı hakkında konuştu.
5.06.2023 Cadde
Evlilik dışı oğlu galada yalnız kaldı! 'Babalarının ihanetinin acısını ondan çıkarıyorlar'
Evlilik dışı oğlu galada yalnız kaldı! 'Babalarının ihanetinin acısını ondan çıkarıyorlar' Avusturyalı aktör Arnold Schwarzenegger, geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda yayınlanan dizisinin galasına katıldı. Ünlü isim, yıllar önce ihanet nedeniyle boşandığı eşi Maria Shriver'dan dünyaya gelen kızlarıyla kırmızı halıda poz verdi. Schwarzenegger'ın sevgilisinden dünyaya gelen oğlu Joe Baena'nın ise etkinlikte yalnız bırakılmasına sosyal medyada yorum yağdı. Olayın ardından, aktöre yakın bir kaynaktan konuyla ilgili açıklama geldi.
29.05.2023 Cadde
Hollywood’da bir ‘mit’ yıkıldı mı?
Hollywood’da bir ‘mit’ yıkıldı mı?  ‘Rocky’ ve ‘Rambo’ filmleriyle bir güç simgesi olarak hafızalara kazınan Sylvester Stallone’nin şimdi ailesiyle reality şov yapması, Hollywood’da yaratılan imajları tartışmaya açtı.
28.05.2023 Cadde
Arnold Schwarzenegger'den ihanet itirafı: Boşanmak tamamen benim hatamdı!
Arnold Schwarzenegger'den ihanet itirafı: Boşanmak tamamen benim hatamdı! Sinema kariyerinde 'Terminatör' serisiyle hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger, evinde çalışan hizmetçiyle yasak aşk yaşamış, evlilik dışı bir de çocuk sahibi olmuştu. İhanet ortaya çıkınca 25 yıllık eşi ve dört çocuğunun annesi Maria Shriver'la evliliği biten ünlü oyuncu, 10 yıl süren boşanma süreci ve eski eşiyle şimdilerdeki ilişkisi hakkında konuştu.
20.05.2023 Cadde
Dolph Lundgren'a üç yıl ömür biçilmiş! 'Acı çekmiş gibi değildim'
Dolph Lundgren'a üç yıl ömür biçilmiş! 'Acı çekmiş gibi değildim' 1985 yapımı 'Rocky IV' filminde 'Sovyet boksör Ivan Drago'yu canlandıran, yine Sylvester Stallone'un başrolde olduğu 'Cehennem Melekleri' serisinde 'Gunner' karakterine hayat veren İsveçli profesyonel uzak doğu dövüş sanatları sporcusu, yapımcı, yönetmen ve aktör Dolph Lundgren, sekiz yıldır kanserle mücadele ettiğini anlatırken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sylvester Stallone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.