Wojciech Szczesny kalesinde devleşti! Arjantin ve Lionel Messi, Dünya Kupası'nda 'devam' dedi
Wojciech Szczesny kalesinde devleşti! Arjantin ve Lionel Messi, Dünya Kupası'nda 'devam' dedi Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın C Grubu'nda son maçta Polonya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Polonya file bekçisi Wojciech Szczesny maçın ilk yarısında gösterdiği performansla yıldızlaşan isim oldu. Polonyalı eldivenin kurtarışlarına rağmen Lionel Messi'nin forma giydiği Arjantin gruptan çıkma başarısı gösterdi.
1.12.2022 Dünya Kupası
Son dakika haberi - Kendi kalesine gol atan Szczesny, tarihe geçti! Merih Demiral...
Son dakika haberi - Kendi kalesine gol atan Szczesny, tarihe geçti! Merih Demiral... EURO 2020, tüm heyecanıyla devam ediyor. Turnuvanın grup aşamasında oynanan ilk maçlarda kendi kalesine gol atan futbolcular dikkat çekti.
14.06.2021 Polonya
Szczesny, bir yıl daha Roma'da
Szczesny, bir yıl daha Roma'da İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, geçen sezon kadrosunda bulunan Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny'yi bir yıllığına daha kiralık olarak kadrosuna kattı.
1.07.2020 Futbol
Avrupa Şampiyonası Özel
Avrupa Şampiyonası Özel - Finalin en büyük adayı Cüneyt Çakır! Portekiz-İzlanda maçının ardından Belçika-İrlanda mücadelesini de sıfıra yakın hatayla yöneten deneyimli hakem,aldığı yüksek notlarla finalin en büyük adayı olarak gösteriliyor.    - Bir futbol maçının hiçbir oyuncu için kolay geçmediğini vurgulayan Polonyalı file bekçisi Szczesny, bacağındaki yara ve morlukları paylaştı.    - Polonya'nın yıldızı Robert Lewandowski ile İsveç'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic formalarını değiştirdiler, ancak bu kez sahada değil!    - Ronaldo'nun çorapları olay oldu! Euro 2016’da favori olduğu F Grubu’nda oynadığı 2 maçta da galibiyetle buluşamayan Portekiz’in süper yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Avusturya maçının ardından objektiflere takılan görüntüsü herkesi şaşırttı.    - Euro 2016'da Türkiye Milli Takımı'nın en dikkat çeken ismi olan Emre Mor'a bir övgü de Arsenal menajeri Arsene Wenger'den geldi.
20.06.2016 Futbol