Son dakika... Polis aracıyla üstünden geçti! ABD yangın yeri...
Son dakika... Polis aracıyla üstünden geçti! ABD yangın yeri... Önce ülkeyi ardından da dünyayı ayağa kaldıran görüntüler sosyal medyadan yayıldı. Hızlı ve Öfkeli filmini aratmayan sokak yarışlarının yapıldığı ihbarını alan polis olay yerine gittiğinde 100 kişilik bir kalabalıkla karşılaştı. Destek isteyen polis aracına ek kuvvet gelmeyince dehşet verici görüntüler yaşandı. Kalabalıktan korkan polis, kaçmaya çalışırken birkaç kişiyi yere devirdi ve birinin de üstünden geçti. Ne olduysa bundan sonra oldu ve ABD bir kez daha yangın yerine döndü. İşte son dakika haberinin detayları...
26.01.2021 Dünya
Son dakika... Yine polis şiddeti! ‘Nefes alamıyorum’ diyerek öldü
Son dakika... Yine polis şiddeti! ‘Nefes alamıyorum’ diyerek öldü ABD’nin Washington eyaletine bağlı Tacoma şehrinde bulunan Pierce County Tıp Ofisi, 33 yaşındaki siyahi genç Manuel Ellis'in vücuduna uygulanan fiziksel baskının nefesini daraltması sonucu öldüğü kanısına vardı. Ellis’in aynen George Floyd gibi polis gözetiminde hayatını kaybettiği sırada ‘nefes alamıyorum’ ifadelerini kullandığı belirtildi.
5.06.2020 Dünya
Gone Home’un Yaratıcılarından Yeni Oyun: Tacoma
Gone Home’un Yaratıcılarından Yeni Oyun: Tacoma Microsoft’un platformlarında büyük bir bekleyişe neden olan Tacoma daha önce Gone Home’u geliştirmiş olan Fullbright Company’den geliyor.
27.06.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri