Tahlil

Tahlil

Son dakika tahlil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tahlil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tahlil haber sayfamızda...

Tahlil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.378 tahlil haberi bulunmuştur.
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Haberler
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Gündem
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız'
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Buca'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarla bir araya geldi.
26.02.2024 Gündem
Galatasaray'ın analiz sırrı! Okan Buruk'un başarısındaki şifreler
Galatasaray'ın analiz sırrı! Okan Buruk'un başarısındaki şifreler Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un sihirli dokunuşları ön plana çıkarken, başarının temelinde önemli faktörler yer alıyor. Bu kadar fazla yıldız futbolcunun idaresini kusursuz gerçekleştiren Buruk, yardımcısı Saraloğlu’nun analizleriyle rakipleri çok iyi tahlil ediyor ve sonuca ulaşıyor.
20.02.2024 Galatasaray
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize Antalya’da 10 yıldır diyaliz tedavisi gören ve böbrek bekleme listesinde bulunan emekli polis Hayati Yeniçeri'nin (52) hayatı, 'kadavradan uyumlu nakil çıktı' telefonuyla değişti.
19.02.2024 Haberler
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize Antalya’da 10 yıldır diyaliz tedavisi gören ve böbrek bekleme listesinde bulunan emekli polis Hayati Yeniçeri'nin (52) hayatı, 'kadavradan uyumlu nakil çıktı' telefonuyla değişti.
19.02.2024 Gündem
Ölümcül tümöre erkenden teşhis! Yeni çıkan 'kan testi' her şeyi değiştirebilir
Ölümcül tümöre erkenden teşhis! Yeni çıkan 'kan testi' her şeyi değiştirebilir İngiliz bilim insanları beyin kanseri için dünyada ilk olan kan testini deniyor. Yapılan çalışmalara göre beyin tümörünün erken teşhisi sayesinde birçok ölümcül hastalık erken teşhis ile önlenebilecek.
10.02.2024 Genel Sağlık
Bu kan grubundan olanlar daha uzun ömürlüymüş! Sonuç çok ilginç çıktı
Bu kan grubundan olanlar daha uzun ömürlüymüş! Sonuç çok ilginç çıktı Bilim insanlarının araştırma sonuçlarına göre bazı kan gruplarının diğerlerinden farklı özellikleri mevcut. Eğer bu kan grubuna sahipseniz, daha uzun ömürlü olmanız çok muhtemel. İşte son verilere göre kan gruplarının hastalık derecesi.
9.02.2024 Genel Sağlık
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da sert cevaplar verdi. İşte detaylar...
6.02.2024 Galatasaray
Uzayda sekizinci deney! 25 bin gen yer çekimsiz ortamda nasıl etkilendi?
Uzayda sekizinci deney! 25 bin gen yer çekimsiz ortamda nasıl etkilendi? Türkiye'nin ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) bugün 'Message' deneyini yapacak.
29.01.2024 Gündem
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin Kan testleri, vitamin eksikliği başta olmak üzere birçok hastalıkla ilgili de uzmanlara ipucu sunuyor. Kimilerinin hayatını baştan aşağı etkileyen kan değerlerindeki dengesizlikler, 1980’li yıllarda son derece yaygınlaşan bir tedaviyi de beraberinde getirdi. İşte teneffüs zilini duyar duymaz 'mavi oda'ya koşan çocukların ardındaki gerçek.
20.01.2024 Genel Sağlık
Uzmanlardan 3'lü salgın" açıklaması! Yoğun bakıma yatırılan hastalar var
Uzmanlardan 3'lü salgın" açıklaması! Yoğun bakıma yatırılan hastalar var Son dönemde artan üst solunum yolu enfeksiyonlarına ilişkin konuşan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Saltoğlu 3’lü bir salgın yaşandığını belirterek uyarılarda bulundu.
17.01.2024 Gündem
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar?
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar? Sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin tedavi ücret ödemesi gerekir. Özel hastane muayene ücretleri hizmet veren kuruma göre değişiklik göstermektedir. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin ödeyeceği ücret ayrıca doktorun unvanı, bölümü, kişinin sigortalı veya sigortasız olmasına göre farklı olabilir. Özel hastanelerde muayene ve tahlil ücreti ne kadar? “Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
SMA'lı Azra, tedavi sonrası desteksiz yürümeye başladı
SMA'lı Azra, tedavi sonrası desteksiz yürümeye başladı İzmir’de yaşayan Hakan Güngör (35) ve Duygu Güngör (36) çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası kızları Azra Güngör (3), Zolgensma gen tedavisinden faydalanmak için gittiği Dubai'den döndü. Kızları Azra'nın pembe ayakkabılarını giyip yürüdüğünü görmenin kendileri için tarifsiz bir duygu olduğunu anlatan Hakan Güngör, "Dubai'ye gitmeden önceki Azra ile şu anki durumu arasında dünyalar kadar fark var. Azra'mız şu an desteksiz yürüyor" dedi.
3.01.2024 Gündem
Merkez Bankası bu yıl ne yapacak?
Merkez Bankası bu yıl ne yapacak? İç ve dış piyasalarda en çok merak edilen konuların başında “Merkez Bankası’nın 2024 rotası” geliyor. Gelin birlikte yeni yılın planına göz atalım.
2.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ödüller ile Türkiye'nin değerlerine sahip çıkıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili olarak da açıklama yaptı.
30.12.2023 Gündem
Doğru bakım önemli! Fındıkta verimi 3'e katlıyor
Doğru bakım önemli! Fındıkta verimi 3'e katlıyor Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, toprak analizi, doğru gübreleme ve budama çalışmaları ile fındıkta verimin dekar başına 80-100 kilogramdan 300 kilograma kadar arttırılabileceğini söyledi. Yılmaz, bahçelerde kullanılan budama aletlerinin dezenfekte edilmeden bir başka bahçede kullanılmaması gerektiğine dikkat çekti.
21.12.2023 Ekonomi
Aile kaza geçirdi bakımını halaları üstlendi! Dünyada tek ikiz SMA'lı kardeşler için yardım konseri
Aile kaza geçirdi bakımını halaları üstlendi! Dünyada tek ikiz SMA'lı kardeşler için yardım konseri Van’da, aileleriyle geçirdikleri trafik kazası sonrası yapılan tahlillerde, 4 yaşındayken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-2 teşhisi konulan ve 3 yıldır bakımlarını üstlenen halalarının yaşadığı İstanbul'da tedavileri süren Aysima ve Nursima Öner (7) kardeşlerin yardım kampanyasına destek için Bursa'da konser verildi.
20.12.2023 Gündem
SMA'lı Havvanur'a sosyal medya engeli: Ailesi olarak çok çaresiziz
SMA'lı Havvanur'a sosyal medya engeli: Ailesi olarak çok çaresiziz Bursa'da, 2 aylıkken SMA Tip-1 teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Havvanur için başlatılan ve yüzde 51'e ulaşan yardım kampanyası sosyal medya engeline takıldı. Şikayetler nedeniyle hesapların kapatıldığını belirten anne Nurcan Koca (27), “Canlı yayın olmadan evladımın sesini duyuramıyoruz. Ailesi olarak çok çaresiziz" dedi.
16.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahlil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.