Tahliye Talebi

Tahliye Talebi

Son dakika tahliye talebi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tahliye talebi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tahliye talebi haber sayfamızda...

Tahliye Talebi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.516 tahliye talebi haberi bulunmuştur.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye açıklaması! 'Konsolosluk devrede'
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye açıklaması! 'Konsolosluk devrede' Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Irak'ın Süleymaniye şehrindeki Kor Mor bölgesinde bulunan Türk vatandaşlarının tahliye talebi üzerine Erbil Başkonsolosluğunun devreye girdiğini açıkladı.
28.04.2024 Gündem
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Dünya
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki geçen sene meydana gelen sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili açılan davanın ilk duruşması 14 saat sürdü. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı duruşmada tek tutuklu sanık Bülent Bayrak’ın tahliye talebi reddedildi.
8.03.2024 Gündem
Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi
Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi Eski Diyarbakır Milletvekili HDP'li Semra Güzel'in, 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
11.12.2023 Gündem
Takıntılı hayranı tarafından vurularak öldürülen John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı!
Takıntılı hayranı tarafından vurularak öldürülen John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı! The Beatles grubunun en meşhur üyesi olan John Lennon, 1980'de Dakota Apartmanları'nın önünde Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü. O gün binada çalışan apartman görevlisi Jay Hastings, yaşananları anlatarak; şarkıcının son sözlerini açıkladı.
5.12.2023 Cadde
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır AYM-Yargıtay polemiğiyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz bekleyenlere açık söylüyorum ki avuçlarını yalayacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Anayasa Mahkemesi sağlıklı hukuk düzeninin safrası ve sancıdır." ifadelerini kullandı.
14.11.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: Gazze'den 695 kişi tahliye talep etti
Dışişleri Bakanlığı: Gazze'den 695 kişi tahliye talep etti Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, 695 kişinin Gazze'den tahliye talep ettiğini açıkladı.
19.10.2023 Gündem
Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nda kahreden haberler! 3 kişi öldü
Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nda kahreden haberler! 3 kişi öldü Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'ndan peş peşe kaza haberleri geldi. 3 kişinin öldüğü kazalarda toplam 14 kişi de yaralandı. İşte haberlerin ayrıntıları...
20.09.2023 Gündem
İstanbul'da zehir tacirlerine dev operasyon! 424 kilo uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul'da zehir tacirlerine dev operasyon! 424 kilo uyuşturucu ele geçirildi İstanbul Ambarlı Limanı'nda Gümrük Muhafaza ekiplerince yürütülen operasyonda, bir konteyner içerisinde 180 milyon lira değerinde uyuşturucu yakalandı.
19.09.2023 Gündem
Mardin'de 21 kişinin öldüğü kazada 3.duruşma! Tahliye talebi reddedildi
Mardin'de 21 kişinin öldüğü kazada 3.duruşma! Tahliye talebi reddedildi Mardin’in Derik ilçesinde, geçen yıl 33 dakika arayla 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit olduğu, 20 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin 1’i tutuklu 5 sanığın yargılandığı davanın 3’üncü duruşması görüldü.
19.09.2023 Gündem
Sistem bugün itibarıyla değişti! Kirada yeni dönem
Sistem bugün itibarıyla değişti! Kirada yeni dönem Kira ve kat mülkiyeti uyuşmazlıklarında yeni bir dönem başlıyor. Ara buluculuk Yasası'ndaki değişiklik yürürlüğe bugün giriyor. Ev sahipleri de kiracılar da uyuşmazlıklarına mahkemeden önce ara bulucularda çözüm arayacak. Peki konuyla ilgili avukatlar ne diyor?
1.09.2023 Ekonomi
Öztrak: Daha öncekiler gibi bir kumpas davası
Öztrak: Daha öncekiler gibi bir kumpas davası CHP Sözcüsü Faik Öztrak, dün düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
15.07.2023 Gündem
TİP Milletvekili Can Atalay'ın tahliye talebi reddedildi
TİP Milletvekili Can Atalay'ın tahliye talebi reddedildi Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi, tutuklu Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay'ın tahliye talebini reddetti. Oy birliği ile verilen kararda, Yargıtay 4'üncü Ceza Dairesi'ne itiraz yolunun açık olduğu belirtildi.
13.07.2023 Gündem
Olaylı İzmir derbisinin sanığının tahliye talebi reddedildi
Olaylı İzmir derbisinin sanığının tahliye talebi reddedildi İzmir’de, Göztepe ile Altay takımlarının oynadığı olaylı derbiye ilişkin, 23 kişinin yargılandığı davanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı, "Fişeğin gittiği tribünde benim de yakın arkadaşlarım vardı. Meşale sanıp, yaktım" dedi. Sanığın, tahliye talebi reddedildi, duruşma 13 Eylül'e ertelendi.
12.07.2023 Gündem
Derik’te 21 kişinin öldüğü kazada 2 TIR şoförünün tahliye talebine ret
Derik’te 21 kişinin öldüğü kazada 2 TIR şoförünün tahliye talebine ret Mardin'in Derik ilçesinde, geçen yıl 33 dakika arayla 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit olduğu, 20 sivilin de hayatını kaybettiği kazaya ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada, tutuklu şoförlerin tahliye talebi reddedildi. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı 20 Haziran’a erteledi.
2.05.2023 Gündem
Cemevlerine saldıran sanığın tahliye talebine ret
Cemevlerine saldıran sanığın tahliye talebine ret Ankara’da girdiği 4 cemevinde içeridekilere saldırıp, 2 kişiyi yaralayan Ahmet Ozan Karaca'nın, tutuklu yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
17.04.2023 Gündem
Kiracıya ölüm tehdidine suç duyurusu
Kiracıya ölüm tehdidine suç duyurusu Ankara'da öğretmen Doğukan Okan Yıldız, öğretmen eşi ile 4 yıldır kirada oturduğu evi sözleşmeleri devam ettiği için tahliye etmeyince, kendisine tehdit mesajları gönderen ev sahibinin oğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
13.04.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme!
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Tekirdağ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz'ın (21) tahliye talebi reddedildi. Özkiraz, "Dersimi aldım. Eğitim hayatımı devam etmek için tahliyemi talep ediyorum" dedi.
21.03.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz'ın tahliye talebi yine reddedildi
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz'ın tahliye talebi yine reddedildi Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz’ın (21) tahliye talebi reddedildi.
21.02.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret Dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
20.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yargıya OHAL düzeni
Deprem bölgesinde yargıya OHAL düzeni “OHAL Kapsamında Yargı Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.
12.02.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı Tekidarğ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve 13 yıla kadar hapsi istenen Ayşe Özkiraz (21) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
30.01.2023 Haberler
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı Tekidarğ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve 13 yıla kadar hapsi istenen Ayşe Özkiraz (21) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
30.01.2023 Gündem
Erol Evcil’in tahliye talebine mahkemeden ret
Erol Evcil’in tahliye talebine mahkemeden ret Demir-çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen firmalara yönelik soruşturma kapsamında açılan davada, 17 sanıktan aralarında Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da olduğu 5 tutuklunun tahliye talebi reddedildi.
11.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahliye Talebi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.