Korkunç olay! Kuş avlamak için çıktığı metruk binada çürümüş ceset buldu
Korkunç olay! Kuş avlamak için çıktığı metruk binada çürümüş ceset buldu Antalya'da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu bölgede, tatil sitesi içerisindeki metruk binada kimliği belirsiz ceset bulundu. Sitede kuş avladığını belirten genç tarafından bulunan çürümüş haldeki cesedin yanında tüfek olduğu öğrenildi.
4.02.2022 Gündem
Turistik tatil sitesinde taciz iddiası!
Turistik tatil sitesinde taciz iddiası! Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bin üyesi olan tatil sitesinin yönetim kurulu başkanı M.A.U.'nun, muhasebeci P.Y.’yi taciz ettiği öne sürüldü. İddialar üzerine yönetim binası önünde toplanan site sakinleri yaşanana tepki gösterirken, yöneticinin daha önce başka kadınları da taciz ettiği ileri sürüldü. P.Y. ise, jandarma eşliğinde adliyeye giderek, savcılığa şikayette bulundu.
4.01.2021 Gündem
Gurbetçi ailenin 4 günlük 'en pahalı' tatili
Gurbetçi ailenin 4 günlük 'en pahalı' tatili Almanya'da yaşayan Baki Erdoğan ve ailesi, 'kopya' internet sitesi kurbanı oldu. 3 bin Euro karşılığında satın aldıkları tatil için geldikleri Alanya'daki otelde rezervasyonları olmadığını öğrenince dolandırıldıklarını anlayan aile, tatillerini yapabilmek için otele 3 bin Euro ödemek zorunda kaldı.
13.08.2020 Gündem
Tatile Gidiyoruz - 1
Tatile Gidiyoruz - 1 Tatile Gidiyoruz'un ilk bölümünde, sömestre tatili için yurt içi alternatifleri değerlendiriyoruz.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk