Tayfun

Tayfun

Son dakika Tayfun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tayfun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tayfun haber sayfamızda...

Tayfun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.906 tayfun haberi bulunmuştur.
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Kötü haber
Kötü haber İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle ekrana geliyor.
20.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Tayfun Duygulu'dan Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım
Tayfun Duygulu'dan Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım Afyon'da geçirdiği trafik kazası sonucu henüz 22 yaşında hayatını kaybeden Kerim Tekin'in yaş gününde, yakın sanatçı dostu Tayfun Duygulu'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.
18.04.2024 Cadde
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe, iki yaşına bastı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, doğum günü partisine katılanlar arasındaydı. Yakın arkadaşlar İmirzalıoğlu ile Tatlıtuğ'un pozu çok konuşuldu.
17.04.2024 Cadde
Yer: İstanbul! 'Polisim' yalanıyla 4 milyon dolandırdı
Yer: İstanbul! 'Polisim' yalanıyla 4 milyon dolandırdı İstanbul Bakırköy’de kendisini polis süsü vererek yaşlı kadını arayan dolandırıcı hakkında terör örgütünden soruşturma başlatıldığını söyledi. Dolandırıcının bu sözlerine inanan yaşlı kadın telefondaki sesin yönlendirmesiyle evine gelen şahsa tam 4 milyon lirasını teslim etti.
15.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Özel, STK’larla bayramlaştı
Özel, STK’larla bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla telefonda görüşerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
12.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi davasında tutuklananların yakınlarını telefonla arayıp bayramlarını kutladı.
11.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı'
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı' İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek trafik denetimine katıldı. Vali Gül, İstanbul’da bayram döneminde alınan tedbirlere dair bilgi verdi.
5.04.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
Körfez'de seçimi kaybeden CHP'lilerin itirazı reddedildi
Körfez'de seçimi kaybeden CHP'lilerin itirazı reddedildi Kocaeli'de AK Parti’nin kazandığı Körfez ilçesinde CHP, sandıkların tamamına itiraz etti. İtirazları değerlendiren İlçe Seçim Kurulu oyların yeniden sayılması talebini reddetti.
2.04.2024 Gündem
90'ların unutulmazı Tayfun Duygulu, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi! 'Kendime çok yakın buldum'
90'ların unutulmazı Tayfun Duygulu, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi! 'Kendime çok yakın buldum' Geçtiğimiz akşam, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde sahne alan 90'ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Sanatçı, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı geniş bir repertuvar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Katıldığı bir YouTube programında Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetilmesi hakkında çıkan haberlere ise ünlü isimden yanıt geldi.
2.04.2024 Cadde
Kocaeli’nin 2 ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz
Kocaeli’nin 2 ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, AK Parti'nin adayı Şener Söğüt, CHP adayı Tayfun Balıkçı'yı 1395 oyla geçerek belediye başkanı seçilirken, CHP sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu itirazı değerlendirmeye alırken, Kandıra ilçesinde de AK Parti'li Erol Ölmez'e 885 oyla kaybeden bağımsız aday Cengiz Kan, sandık sonuçlarını incelediklerini ve itiraz edeceklerini söyledi.
1.04.2024 Gündem
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı!
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı, aşk şarkılarının sevilen yorumcusu Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu oldu. Üç katlı villada yaşayan çift evlerini kendileri tasarlamış.
18.03.2024 Cadde
90’lı yıllara yolculuk
90’lı yıllara yolculuk Evrim Akın bu hafta, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun evine konuk oluyor.
17.03.2024 Cadde
400 rapçi gence ücretsiz klip
400 rapçi gence ücretsiz klip Anonim rap sanatçılarını desteklemek amacıyla kurulan platform Rapkology,  Türkiye’deki genç yetenekleri bir adım ileriye taşımak ve yurt dışıyla köprü kurmak için en az 400 genç yeteneğe ücretsiz klip çekimi yapacağını duyurdu.
11.03.2024 Kültür Sanat
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2 Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. 4 golün olduğu mücadele 2-2'lik eşitlikle bitti.
9.03.2024 Konyaspor
Kartal itirafı ipleri gerdi
Kartal itirafı ipleri gerdi Kanal D’nin, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
9.03.2024 Cadde
İstanbul Valisi Gül: 2 ayda 287 operasyonda 795 şahıs yakalandı
İstanbul Valisi Gül: 2 ayda 287 operasyonda 795 şahıs yakalandı İstanbul Valisi Davut Gül, dünyanın tüm metropollerinde olduğu gibi, İstanbul'un da güvenlik gündeminin en önemli başlıklarından birisinin terör olduğunu belirterek, "2023 yılında bir önceki yıla göre; terör örgütlerine karşı operasyon sayımız yüzde 5,5 yakalanan şahıs sayısı yüzde 10 arttı. 609 şahıs tutuklandı" dedi.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tayfun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.