Tello

Tello

Son dakika tello haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tello gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tello haber sayfamızda...

Tello

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.697 tello haberi bulunmuştur.
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Trabzonspor Djaniny ayrılığını duyurdu! İşte yeni adresi
Trabzonspor Djaniny ayrılığını duyurdu! İşte yeni adresi Trabzonspor, Djaniny'nin Suudi Arabistan ekibi Al Fateh Kulübü'ne transferi için anlaşma sağlandığını açıkladı
8.09.2023 Trabzonspor
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da bir ilki yaşadı! Talisca şov devam etti
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da bir ilki yaşadı! Talisca şov devam etti Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı Al Nassr, Al Fateh ile karşı karşıya geldi. Oynanan maça Ronaldo ve eski Beşiktaşlı Talisca, gösterdikleri performanslar ile damga vurdu.
4.02.2023 Dünyadan Futbol
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar 2022-2023 Futbol Sezonunda İkinci Transfer ve Tescil Dönemi yarın başlayacak. Serbest statüdeki yıldız futbolcular, bu transfer dönemini hareketlendirecek.
11.01.2023 Dünyadan Futbol
Fas'ın Dünya Kupası'ndaki peri masalı sona erdi! Katar'da tarih yazıp bir ilki başardılar
Fas'ın Dünya Kupası'ndaki peri masalı sona erdi! Katar'da tarih yazıp bir ilki başardılar 2022 Dünya Kupası gruplarında Belçika'yı son 16 turunda İspanya'yı ve çeyrek finalde Portekiz'i mağlup ederek yarı finale yükselen Fas, tarihi bir başarıya imza attı. Bu aşamaya kadar mağlup olmadan gelen Afrika ekibi, yarı finalde Fransa'ya 2-0'lık skorla elendi. Fas Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası'nda gösterdikleri başarı ile tarihe geçtiler.
15.12.2022 Dünya Kupası
Arjantinli hakemin kararları sonrası Pepe çılgına döndü: Dünya Kupası'nı Arjantin'e versinler
Arjantinli hakemin kararları sonrası Pepe çılgına döndü: Dünya Kupası'nı Arjantin'e versinler Portekiz Milli Takımı'nın ikinci kaptanı Pepe, Fas'a elendikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Pepe, Arjantinli hakem Facundo Tello'nun kararları sonrası çılgına döndü ve FIFA'nın kararını eleştirdi.
11.12.2022 Dünya Kupası
Fas, Dünya Kupası'nda yarı finalde! Portekiz veda etti
Fas, Dünya Kupası'nda yarı finalde! Portekiz veda etti 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Fas ile Portekiz karşı karşıya geldi. Fas, Portekiz'i En-Nesyri'nin golüyle 1-0 mağlup etti ve Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi.
10.12.2022 Dünya Kupası
Kim Min Jae'den Brezilya açıklaması! 'Her şeyi yapacağım'
Kim Min Jae'den Brezilya açıklaması! 'Her şeyi yapacağım' 2022 Dünya Kupası'nda boy gösteren takımlardan Güney Kore, adını son 16'ya yazdırmayı başardı. Takımın bel kemiği olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, geçirdiği sakatlık sonrası Portekiz'e karşı oynanan müsabakada yedek kulübesinde oturmak zorunda kaldı. Oynayacakları Brezilya maçı öncesi Kim Min Jae'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
5.12.2022 Dünya Kupası
Güney Kore, Portekiz'i yendi! Luis Suarez ağladı, Muslera çılgına döndü
Güney Kore, Portekiz'i yendi! Luis Suarez ağladı, Muslera çılgına döndü Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son maçında Güney Kore ile Portekiz karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin 65'inci dakikasında Fernando Santos tarafından verilen karar sonrası Cristiano Ronaldo tepki gösterdi. Öte yandan Güney Kore'nin muhteşem geri dönüşü sonrası Uruguay'ın yıldızı Luis Suarez gözyaşlarını tutamadı. Fernando Muslera maçın ardından çılgına döndü.
3.12.2022 Dünya Kupası
Güney Kore, Portekiz'i devirdi! Muhteşem geri dönüş
Güney Kore, Portekiz'i devirdi! Muhteşem geri dönüş Güney Kore, 2022 Dünya Kupası H Grubu'nun son maçında Portekiz'le karşı karşıya geldi. Güney Kore 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1'lik skorla devirdi.
2.12.2022 Dünya Kupası
Kamerun Milli Takımı'nda kaleci Onana kadro dışı bırakıldı! İşte nedeni
Kamerun Milli Takımı'nda kaleci Onana kadro dışı bırakıldı! İşte nedeni Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. G Grubu'nda Sırbistan ile oynayacak olan Kamerun'da maç öncesi şok gelişme yaşandı.
28.11.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda kaderin cilvesi! Doğduğu ülkeyi yıktı
Dünya Kupası'nda kaderin cilvesi! Doğduğu ülkeyi yıktı Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın G Grubu'nda İsviçre, Kamerun ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma Al Janoub Stadyumu'nda oynandı. Mücadeleyi Arjantinli hakem Facundo Tello yönetti. Kritik maçın kader adamı kırmızı-beyazlı takımın golcüsü Embolo oldu.
24.11.2022 Dünya Kupası
İsviçre, Kamerun'u tek golle mağlup etti
İsviçre, Kamerun'u tek golle mağlup etti 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Günün ilk maçında İsviçre, Kamerun ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmayı İsviçre 1-0 kazandı.
24.11.2022 Dünya Kupası
Boca Juniors-Racing Club maçında 11 kırmızı kart çıktı!
Boca Juniors-Racing Club maçında 11 kırmızı kart çıktı! Arjantin Şampiyonluk Kupası finalinde Boca Juniors ile Racing Club karşıya geldi. Olaylı finalde karşılaşmanın hakemi Facundo Tello, Boca Juniors Teknik Direktörü Hugo Ibarra da dahil olmak üzere 11 kişiye kırmızı kart gösterdi.
7.11.2022 Futbol
Boca Juniors-Racing Club maçında 11 kırmızı kart çıktı!
Boca Juniors-Racing Club maçında 11 kırmızı kart çıktı! Arjantin Şampiyonluk Kupası finalinde Boca Juniors ile Racing Club karşıya geldi. Olaylı finalde karşılaşmanın hakemi Facundo Tello, Boca Juniors Teknik Direktörü Hugo Ibarra da dahil olmak üzere 11 kişiye kırmızı kart gösterdi.
7.11.2022 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi için Dele Alli formülü
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi için Dele Alli formülü Süper Lig’de çıktığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş yarın Vodafone Park’ta konuk edeceği ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek, kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor.
1.10.2022 Beşiktaş
İspanya'da gündem Trabzonspor ve Marc Bartra! Transfer sonrası olay manşet
İspanya'da gündem Trabzonspor ve Marc Bartra! Transfer sonrası olay manşet Trabzonspor'un, Real Betis'ten Marc Bartra'yı kadrosuna katması İspanya'da da gündem oldu. Endülüs ekibinin teknik direktörü Manuel Pellegrini de transferi için konuştu. İşte yaşananlar...
15.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor bombayı patlatıyor! Eski Barcelonalı yıldız...
Trabzonspor bombayı patlatıyor! Eski Barcelonalı yıldız... Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sürpriz bir ismi gündemine aldı.
15.06.2022 Trabzonspor
Son dakika: Trabzonspor transferde ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'nin istediği yıldızla görüşmeler başladı
Son dakika: Trabzonspor transferde ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'nin istediği yıldızla görüşmeler başladı Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo Mavililer, Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
15.05.2022 Trabzonspor
Son dakika: Trabzonspor'daki transfer zirvesinden yıldız isim çıktı! Görüşmelerin başladığını duyurdular
Son dakika: Trabzonspor'daki transfer zirvesinden yıldız isim çıktı! Görüşmelerin başladığını duyurdular Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yoluna doludizgin devam Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro yapılanması masaya yatırıldı. Bordo Mavililer yeni sezonun ilk transfer hamlesini yaptı. Yıldız futbolcuyla görüşmelere başlandığı duyuruldu. İşte ayrıntılar...
1.04.2022 Trabzonspor
Son dakika haberleri: Trabzonspor'un transfer teklifine Real Betis cevap verdi! Cristian Tello'da son durum...
Son dakika haberleri: Trabzonspor'un transfer teklifine Real Betis cevap verdi! Cristian Tello'da son durum... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Cristian Tello ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. La Liga ekibi Real Betis'in Cristian Tello için Trabzonspor'a verdiği cevap belli oldu. İşte tecrübeli futbolcunun transferinde son durum...
26.11.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da şok eden Gervinho kararı
Trabzonspor'da şok eden Gervinho kararı Süper Lig'de 12 hafta itibarıyla en yakın rakibi Hatayspor'a 7, ezeli rakiplerinden Galatasaray'a 9, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ise 10'ar puan fark atarak liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor devre arasında şampiyonluk için emin adımlar atmayı planlıyor. Çapraz bağları kopan ve hemen hemen sezonu kapatan 34 yaşındaki Gervinho'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Fırtına, sezon başında çok isteyip alamadığı Cristian Tello için yeniden girişimlere başladı.
12.11.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Edin Visca hamlesi!
Trabzonspor'dan Edin Visca hamlesi! Ocak transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nı listesi belli oldu. Bordo-mavili ekip Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'yı kadrosuna katmak istiyor.
31.10.2021 Trabzonspor
Trabzonspor, transferde yabancı kuralına takıldı
Trabzonspor, transferde yabancı kuralına takıldı Kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunan ve Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek Koita’yı da renklerine bağlamaya hazırlanan Trabzonspor, 8+6 yabancı kuralı nedeniyle transfer planlamasında mecburi değişikliğe gidiyor.
11.06.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Tello ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.