Terkos

Terkos

Son dakika terkos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terkos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terkos haber sayfamızda...

Terkos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 573 terkos haberi bulunmuştur.
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 83.1'e yükseldi.
22.04.2024 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 80.3 olarak ölçüldü.
23.03.2024 Gündem
İstanbul barajlarında son durum
İstanbul barajlarında son durum İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi yükselmeye devam ediyor.
31.01.2024 Gündem
İSKİ paylaştı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ paylaştı! İstanbul barajlarında son durum İSKİ, İstanbul’da son günlerde etkili olan yağmurun ardından barajlardaki doluluk oranını paylaştı.
22.01.2024 Gündem
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla birlikte dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi hızla yükselmeye devam ediyor.
17.01.2024 Gündem
İSKİ GÜNCEL BARAJ DOLULUK ORANLARI (10 OCAK) 🌧❄ İstanbul baraj doluluk oranları son güncel oran açıklandı! İşte baraj doluluk oranları
İSKİ GÜNCEL BARAJ DOLULUK ORANLARI (10 OCAK) 🌧❄ İstanbul baraj doluluk oranları son güncel oran açıklandı! İşte baraj doluluk oranları İstanbul barajlarındaki doluluk oranları İSKİ tarafından her gün açıklanıyor. Kentin yüksek kesimlerinde kar merkezde aralıklarla etkili olan yağmurun ardından barajlardaki son doluluk oranı merak edilmeye devam ediyor. İSKİ 10 Ocak güncel baraj doluluk oranlarını açıkladı. İşte son tablo...
10.01.2024 Bilgi Rehberi
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum İstanbul’da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü.
10.01.2024 Gündem
BARAJ DOLULUK ORANI İSTANBUL 5 OCAK 💦İSKİ baraj doluluk oranları, İstanbul barajlarında son durum...
BARAJ DOLULUK ORANI İSTANBUL 5 OCAK 💦İSKİ baraj doluluk oranları, İstanbul barajlarında son durum... İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) günlük baraj doluluk oranlarını paylaşıyor. Kış mevsimi ile beraber İstanbul barajlarında son durum merakla araştırılıyor. 5 Ocak İstanbul barajları doluluk oranları nedir? Barajlarda son durum...
5.01.2024 Bilgi Rehberi
İSKİ açıkladı! İstanbul’daki barajlarda son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul’daki barajlarda son durum İstanbul’da etkili olan yağmurun ardından barajlardaki doluluk oranı arttı. İşte son durum…
25.12.2023 Gündem
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 50'ye dayandı
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 50'ye dayandı İstanbul'da aralıklarla yağan yağmur sonrası barajlardan sevindiren haberler geldi. Istırancalar Barajı'nda doluluk oranı yüzde 100'e ulaşırken 1 ay önce yüzde 18.4 olarak ölçülen Alibey Barajının doluluk oranı bugün 59.17'ye ulaştı.
18.12.2023 Haberler
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 50'ye dayandı
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 50'ye dayandı İstanbul'da aralıklarla yağan yağmur sonrası barajlardan sevindiren haberler geldi. Istırancalar Barajı'nda doluluk oranı yüzde 100'e ulaşırken 1 ay önce yüzde 18.4 olarak ölçülen Alibey Barajının doluluk oranı bugün 59.17'ye ulaştı.
18.12.2023 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İstanbul'a kar geliyor
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İstanbul'a kar geliyor Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisini devam ederken Meteoroloji yeni tahmin raporunu yayınladı. Pazartesi itibarıyla sıcaklıklar tekrardan artacak ancak perşembe günü hava sıcaklığı tekrardan düşecek. Marmara'da kar yağışı beklenirken İstanbul ve kuzey illerde karla karışık yağmur bekleniyor. İşte yurt genelinde haftalık hava durumu tahmini...
17.12.2023 Gündem
Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum
Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum İstanbul'da etkili olan yağışlar, barajlardaki doluluk oranlarını etkiledi.
17.12.2023 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu.
17.12.2023 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul'daki barajlarda son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul'daki barajlarda son durum İstanbul’da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları yükselişe geçti. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı 14 gün içinde yüzde 25.47’den yüzde 39.62’ye çıktı. Yaşanan kuraklık nedeniyle büyük ölçüde su kaybeden Alibeyköy Barajı'nda bir zamanlar yüzde 10’lara kadar düşen doluluk oranı yüzde 50.89’a yükseldi. En fazla artış ise Elmalı Barajında oldu.
11.12.2023 Gündem
İstanbul'da gölün dibinde yatan tarih! Tekrar sulara gömüldü
İstanbul'da gölün dibinde yatan tarih! Tekrar sulara gömüldü Büyükçekmece Gölü'nde kuraklık kaynaklı, su seviyesinin düşmesiyle bir kısmı ortaya çıkan tarihi Çakmak Hattı, gölün yükselmesiyle tekrar su altında kaldı.
1.12.2023 Gündem
İstanbul'da, 1 günlük yağışın ardından işte barajlarda son durum
İstanbul'da, 1 günlük yağışın ardından işte barajlarda son durum İstanbul'da yağmur barajlara yaradı. 1 günlük yağışla barajlardaki doluluk oranı yüzde 25.62'den yüzde 31.03'e çıktı.
30.11.2023 Gündem
İSKİ verileri açıkladı! İstanbul barajlarında doluluk oranları arttı
İSKİ verileri açıkladı! İstanbul barajlarında doluluk oranları arttı İstanbul’da birbiri ardına etkili olan yağışlı hava sistemlerinin ardından barajlardaki doluluk oranları yükselişe geçti. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı 14 gün içinde yüzde 17.08’den yüzde 25.44’e çıktı.
27.11.2023 Gündem
Yağışların ardından İstanbul barajlarında son durum
Yağışların ardından İstanbul barajlarında son durum Kurak geçen yaz mevsiminin ardından İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 15 seviyelerine kadar gerilemişti.
21.11.2023 Haberler
Yağışların ardından İstanbul barajlarında son durum
Yağışların ardından İstanbul barajlarında son durum Kurak geçen yaz mevsiminin ardından İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 15 seviyelerine kadar gerilemişti.
21.11.2023 Gündem
Yağmur İstanbul'a yaradı! Barajlarda seviye arttı
Yağmur İstanbul'a yaradı! Barajlarda seviye arttı İstanbul’un barajları yağmurla bereketlendi. Geçtiğimiz hafta yüzde 16 seviyelerine kadar inen doluluk oranı 3 gün aralıksız devam eden yağışların ardından yüzde 22.63'lere ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Şiddetli yağışlar barajları nasıl etkiledi? İşte İstanbul'daki son durum
Şiddetli yağışlar barajları nasıl etkiledi? İşte İstanbul'daki son durum İstanbul'da şiddetli olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları da yükselmeye başladı.
14.11.2023 Gündem
Yağmur fişeğiyle buluta müdahale
Yağmur fişeğiyle buluta müdahale Dünyada 50’den fazla ülkede uygulanan yağış artırım metotları, Türkiye’de de kuraklığa çare olabilir. Türkiye’de daha önce denenen yöntemle bulutların içerisinde bulunan ama yağışa dönüşmeyen su zerreciklerini yağışa dönüştürmek mümkün.
4.11.2023 Gündem
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar SOS veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar SOS veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Gündem
Büyükçekmece Gölü kuruyor! Doluluk oranı yüzde 3.76
Büyükçekmece Gölü kuruyor! Doluluk oranı yüzde 3.76 Büyükçekmece Gölü'nün doluluk oranı yüzde 3.76 olarak ölçüldü. Göle su sağlayan Çamaşır deresi büyük oranda kururken suyun çekilmesiyle birlikte gölün bazı kısımları bataklığa dönerken bazı kısımlarında da toprakta çatlaklar oluştu.
1.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terkos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.