Teşekkür Belgesi

Teşekkür Belgesi

Son dakika teşekkür belgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teşekkür belgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teşekkür belgesi haber sayfamızda...

Teşekkür Belgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.280 teşekkür belgesi haberi bulunmuştur.
BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024: KARNE HEDİYESİ başvurusu başladı mı? Takdir ve Teşekkür belgesi alana para veriliyor mu?
BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024: KARNE HEDİYESİ başvurusu başladı mı? Takdir ve Teşekkür belgesi alana para veriliyor mu? Başarı Destek Programı başvuru detayları araştırılıyor. İlkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim öğrencilerine destek geçtiğimiz eğitim yılında söz konusu olmuştu. Farklı tutarlarda öğrencilere sağlanan karne hediyesi kapsamında Başarı Teşvik Programı başvurusu devam ediyor mu, nasıl yapılır?
26.01.2024 Bilgi Rehberi
TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA 2024 | Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır, ortalama kaç olmalı, şartlar nelerdir?
TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA 2024 | Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır, ortalama kaç olmalı, şartlar nelerdir? Takdir ve teşekkür belgesi hesaplama, 2023-2024 yılında yarıyıl tatiline sayılı günler kalmışken öğrenciler tarafından merak ediliyor. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler "Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır, şartları nelerdir?" sorularının yanıtını arıyor. İşte takdir teşekkür hesaplama…
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Karnesinde 2 olan takdir teşekkür alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik 2 olunca teşekkür alınır mı? (İlkokul, Ortaokul, Lise)
Karnesinde 2 olan takdir teşekkür alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik 2 olunca teşekkür alınır mı? (İlkokul, Ortaokul, Lise) Okullarda yarıyıl tatilini az bir zaman kaldı. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler not hesaplamalarına başladı. Takdir ve teşekkür belgesi almak isteyip karnesinde 2 notu olanları ise telaş sardı. Notları iyi olan ancak Türkçe, Edebiyat ve Matematik dersleri 2 olan öğrenciler kendilerine teşekkür ya da takdir belgesi verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki, karnesinde 2 olan takdir teşekkür belgesi alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik dersi 2 olunca teşekkür verilir mi? İlkokul, Ortaokul ve Lise karnesinde 2 olana teşekkür verilir mi?
14.01.2024 Bilgi Rehberi
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşayan 69 yaşında lise diplomasını alıp okumanın yaşının olmadığını söyleyen Abdurrahman Koyun, 10 yıl sonra hayatını kaybetti.
10.01.2024 Eğitim
2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün?
2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün? Okullarda ilk dönemin bitmesine sayılı günler kala "2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün?" soruları gündeme geldi. Devamsızlık konusunda Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliği dikkate alınıyor. Öğrenciler, devamsızlık sınırını aşmamak için büyük bir dikkat göstermek zorunda. İşte tüm merak edilenler...
8.01.2024 Bilgi Rehberi
'Osmanlı’nın Son Döneminde Eskişehir’in Sosyo Kültürel Yapısı' konuşuldu
'Osmanlı’nın Son Döneminde Eskişehir’in Sosyo Kültürel Yapısı' konuşuldu Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Osmanlı’nın Son Döneminde Eskişehir’in Sosyo Kültürel Yapısı” başlıklı seminer Turizm Fakültesi Amfi I’de gerçekleştirildi.
8.12.2023 Eğitim
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Gazze'de bombalanan insanlıktır
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Gazze'de bombalanan insanlıktır AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Gazze'de bombalanan insanlıktır. Böyle bir şey olabilir mi? İnsanlık kör, dünya sağır. Daha yeni haber geldi, okul bombalandı" dedi.
22.10.2023 Gündem
3 torun ve 5 çocuk sahibi üniversite öğrencisine teşekkür belgesi
3 torun ve 5 çocuk sahibi üniversite öğrencisine teşekkür belgesi Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulu öğrencisi olan 3 torun ve 5 çocuk sahibi Nezihat Çavuşoğlu, teşekkür belgesine layık görüldü.
22.10.2023 Eğitim
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli?
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli? Valiler Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. 57 ile yeni vali atandı. Atama kararına göre Eskişehir’in yeni Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali atamaları sonrasında valilerin yaşamları ile ilgili detaylar arasında konular arasında bulunuyor. Peki Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Boğulan kuzenlerden kahreden detay! 'Ayrılmaz ikili’yi ölüm bile ayrılamadı
Boğulan kuzenlerden kahreden detay! 'Ayrılmaz ikili’yi ölüm bile ayrılamadı Batman’da çayda boğulan 2 kız çocuğundan Elifnur Bağdu’nun (13), oyun oynarken dengesini kaybederek suya düşen kuzeni Ceren Bağdu’yu (13) kurtarmak isterken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
18.06.2023 Gündem
Türkiye bu görüntüleri konuşmuştu! Dayak yiyen öğrenci teşekkür belgesi aldı
Türkiye bu görüntüleri konuşmuştu! Dayak yiyen öğrenci teşekkür belgesi aldı Aksaray’da, 2021 yılı Aralık ayında, matematik öğretmeni Ali Rıza Y. tarafından dövülen ve şu an 6'ncı sınıf öğrencisi olan Talha Kocagöl (12), teşekkür belgesi aldı. Karne heyecanını yaşayan Kocagöl, "Derslerim iyi ve okuyup avukat olacağım" dedi.
16.06.2023 Gündem
2023 TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e okul): 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
2023 TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e okul): 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir-teşekkür hesaplaması ile ilgili detaylar okulların kapanmasına az bir zaman kala öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Takdir belgesi ve teşekkür belgesini almak için bazı not ortalamalarının olması gerekiyor. Peki 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır? İşte takdir ve teşekkür hesaplama ile ilgili detaylar...
15.06.2023 Bilgi Rehberi
2023 TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e okul): 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir ve teşekkür belgesi ortalaması kaç?
2023 TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e okul): 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir ve teşekkür belgesi ortalaması kaç? Takdir ve teşekkür hesaplaması okulların yaz tatiline girmesine kısa bir süre kala öğrenciler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Öğrencilerin notları e-Okul sistemi üzerine giriliyor. Belge bekleyen öğrenciler ortalama hesaplaması yapıyorlar. İşte 2023 takdir ve teşekkür hesaplama detayları...Peki 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
8.06.2023 Bilgi Rehberi
Gökdeniz ve Rubin Kazan depremzedeleri sevindirdi
Gökdeniz ve Rubin Kazan depremzedeleri sevindirdi Rusya 2'nci Ligi'nin (FNL) 22'nci haftasında Rubin Kazan, sahasında Volga'yı 1-0 mağlup etti. Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin futbol temsilcisi bu maçtan elde edilen gelirleri, Türkiye'deki depremzedelere yardım olarak yollayacak.
12.03.2023 Dünyadan Futbol
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde deprem gönüllülerine teşekkür töreni
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde deprem gönüllülerine teşekkür töreni Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Türkiye’deki depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasında çalışan gönüllülere teşekkür belgesi verdi.
4.03.2023 Dünya
Arjantin'in arama kurtarma ekibine teşekkür belgesi verildi
Arjantin'in arama kurtarma ekibine teşekkür belgesi verildi Arjantin’den deprem felaketi sonrasında arama kurtarma yapmak üzere Türkiye’ye gelen ve çalışmalarını tamamlayarak geri dönen ekibe tören düzenlendi. Türkiye’nin Buenos Aires Büyükelçisi Süleyman Ömür Budak da törene katılarak ekibe teşekkür etti.
25.02.2023 Dünya
Hotar’dan ekiplere teşekkür belgesi
Hotar’dan ekiplere teşekkür belgesi Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından afet koordinasyonuna destek vermek için tüm birimleriyle harekete geçmişti. Gönüllülük esasıyla afet bölgesinde önemli çalışmalar yürüten DEÜ birimlerinin büyük bölümü İzmir’e döndü. DEÜ ekibinin çalışmaları, Üniversite Rektörlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
21.02.2023 Ege
Numan Kurtulmuş: Vesayet konseyi oluşturacaklar
Numan Kurtulmuş: Vesayet konseyi oluşturacaklar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, muhalefet partilerini eleştirerek, "Bunlar, eski dönemlerin vesayet konseyleri akıllarında kalmış ki, kendileri bir şekilde vesayet konseyi oluşturacaklar." dedi.
27.01.2023 Gündem
BİGG Spor ödülleri sahiplerini buldu
BİGG Spor ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank da organizasyonda yer aldı.
25.01.2023 Diğer
Bireysel Genç Girişimci Spor Ödülleri sahiplerini buldu!
Bireysel Genç Girişimci Spor Ödülleri sahiplerini buldu! Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, farklı kategorilerde ürünler geliştiren işletmelere ödüllerini verdi.
24.01.2023 Gündem
Bireysel Genç Girişimci Spor ödülleri sahiplerini buluyor
Bireysel Genç Girişimci Spor ödülleri sahiplerini buluyor Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödülleri, 24 Ocak Salı akşamı sahiplerini bulacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da farklı kategorilerde ürünler geliştiren işletmelere ödüllerini verecek. 
23.01.2023 Diğer
19 milyon öğrenci için tatil zili çaldı
19 milyon öğrenci için tatil zili çaldı İlk ve ortaöğretim kurumlarında 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemi dün tamamlandı. Karne heyecanı yaşayan yaklaşık 19 milyon öğrenci 15 günlük yarı yıl tatilinin ardından 6 Şubat’ta ders başı yapacak… 
21.01.2023 Gündem
2023 TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e-Okul) || 4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, takdir-teşekkür ortalaması kaç puan?
2023 TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA (e-Okul) || 4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, takdir-teşekkür ortalaması kaç puan? Takdir ve teşekkür belgesi puanları ve hesaplaması öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Öğrenciler 20 Ocak tarihinde ilk dönemi tamamladılar. Karneleri alma günü gelmesiyle beraber gözler notlar ve belgelere çevrildi. Öğrencilerin notları e-Okul sistemi üzerinde yer alıyor. Peki 4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır 2023? İşte takdir-teşekkür hesaplama...
20.01.2023 Bilgi Rehberi
Sıfırdan bir hayat kurdular
Sıfırdan bir hayat kurdular Suriye’de devam eden iç savaş nedeniyle Türkiye’ye gelmek zorunda kalan göçmen kadınlar burada da yaşam mücadelesi veriyor.
15.01.2023 Gündem
Vali Tavlı’dan başarı belgesi
Vali Tavlı’dan başarı belgesi Muğla Valisi Orhan Tavlı, yazın Muğla’da yaşanan orman yangınları ile mücadeleye ortak olan Aile ve Sosyal Hizmetler personelleri başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.
3.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Teşekkür Belgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.