Thy

Thy

Son dakika THY haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan THY gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan THY haber sayfamızda...

Thy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.784 thy haberi bulunmuştur.
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
13.04.2024 Gündem
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı İran'ın İsrail’e yapılan dron saldırılarının ardından Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı.
14.04.2024 Dünya
THY’nin uçakları İstanbul’a dönüyor
THY’nin uçakları İstanbul’a dönüyor İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. Öte yandan Pegasus Havayolları İran uçuşlarını iptal etti.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku!  Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku! Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final serisi ikinci maçında karşı karşıya geldi. Müsabakaya Arina Fedorovtseva'nın performansı damga vurdu. Sarı-lacivertli takımda Eda Erdem sakatlık geçirdi. Mücadeleyi Eczacıbaşı 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı. Yapılan kontrollerde ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.
12.04.2024 Gündem
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı!
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı! VakıfBank, Sultanlar Ligi play-off 3/4.’lük etabı ilk maçında konuk olduğu Türk Hava Yolları’nı 3-0 mağlup etti. Öte yandan başhakemin Zehra Güneş kararı Guidetti'yi kızdırdı.
9.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı Fenerbahçe Opet'in gelecek sezon Lavarini ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan İtalya'dan sarı-lacivertlilerin yeni başantrenörüyle ilgili iddia geldi.
9.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti Altında rekorların ardı arkası kesilmiyor. FED'in faiz indirme kararı beklentisinin etkisini gösterdiği altında piyasanın son durumunu Para Piyasası Uzmanı Volkan Dükkancık CNN TÜRK erkanlarında değerlendirdi. İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
THY'nin yolcu sayısı arttı
THY'nin yolcu sayısı arttı Türk Hava Yolları'nın (THY) mart ayında taşıdığı yolcu sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,5 artarak 6,4 milyon oldu. THY ayrıca filoda 453 uçak bulunduğu da açıkladı.
7.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili yoğunluğu Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında değerlendirmek isteyenler İstanbul Havalimanı'nda yoğunluğu neden oluyor.
6.04.2024 Ekonomi
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.
İstanbul Havalimanı'nda tatil yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda tatil yoğunluğu Ramazan Bayramı'nda ilan edilen ve yarın başlayacak 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında değerlendirmek isteyen vatandaşlar nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda yolcu yoğunluğu yaşanmaya başladı. Talep nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), Pegasus ve SunExpress Havayolları ek seferler düzenleyecek.
5.04.2024 Ekonomi
THY rekora uçtu
THY rekora uçtu 2023’te gelirde 20.9 milyar dolar, kârda 2.9 milyar dolar, yolcuda 83.4 milyon kişi ile rekorlar dolu yılı geride bırakan THY, ‘güçlü büyümeye devam’ mesajı verdi.
5.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Türk Hava Yolları, ABD’de Denver uçuşlarına başlıyor
Türk Hava Yolları, ABD’de Denver uçuşlarına başlıyor Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) ABD’deki 14’ncü uçuş noktası olan Denver seferlerine 11 Haziran’da başlıyor.
4.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı Türk Hava Yolları, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 2023 yılında 83,4 milyon yolcu taşıyan havayolu şirketi, geçen yıla göre yurt içi kapasitesini yüzde 23,5, yurt dışı kapasitesini ise yüzde 16 artırdı.
4.04.2024 Ekonomi
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi Vodafone Sultanlar Ligi'nde dün oynanan yarı final maçlarında oyuncuların smaç servis hızları ölçüldü ve sahada ekrana getirildi. Dünün rekorunu kıran isim belli oldu.
3.04.2024 Voleybol
6 Şubat sonrası Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
6 Şubat sonrası Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeni başladı, 3 seferde 350 yolcu ile iniş yapıldı.
29.03.2024 Ekonomi
AJet ilk uçuşunu yaptı
AJet ilk uçuşunu yaptı Türk Hava Yolları'nın yeni markası olan ve 104 uçakla kurulan AJet özel bir uçuşla Ankara'dan İstanbul'a ilk seferini yaptı.
29.03.2024 Ekonomi
PKK destekçileri havalimanını karıştırdı
PKK destekçileri havalimanını karıştırdı Fransa’nın başkenti Paris’teki Charles de Gaulle Havalimanı’nda PKK yandaşlarının çıkardığı olayda 3 kişi yaralandı.
29.03.2024 Dünya
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı Türk Hava Yolları(THY), uzun süre önce ara verdiği Libya uçuşlarına yeniden başladı. THY’nin Libya’nın Trablus kentine başlattığı seferle Afrika kıtasında 62 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.
29.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.