Dakikalar sonra gelen penaltı!
Dakikalar sonra gelen penaltı! Shandong Luneng-Tianjin Quanjian mücadelesi 3-2 sona ererken, karşılaşmaya verilen bu penaltı kararı damgasını vurdu. Penaltıyı yaptıran ve atan isim ise Alexandre Pato.
6.10.2018 Futbol
Bakambu yine sahnede! Rüzgar gibi...
Bakambu yine sahnede! Rüzgar gibi... Çin Süper Ligi'nde Beijing Guoan forması giyen Cedric Bakambu, takımının Tianjin Quanjian'ı 3-2 yendiği maçın 56.dakikasında sahneye çıktı ve klas bir gole imza attı.
23.07.2018 Futbol
Alexandre Pato formunu koruyor
Alexandre Pato formunu koruyor Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian'da oynayan Alexandre Pato, Çin'de gözden uzak kalsa da formunu koruduğunu gösterdi.
3.07.2018 Futbol
Iniesta 2 milyon şişe şaraba transfer oldu
Iniesta 2 milyon şişe şaraba transfer oldu Barcelona'nın tecrübeli yıldızı Andreas Iniesta, Çin'e transfer oldu. Yıldız futbolcunun transferinde çok ilginç bir detay ortaya çıktı...
1.07.2020 İspanya La Liga
Pato durmak bilmedi...
Pato durmak bilmedi... Futbol hayatını Çin'in Tianjin Quanjian ekibinde sürdüren Breziyalı forvet Pato, tempoyu düşürmeden çalışmaya devam ediyor.
14.02.2018 Futbol
Pato coştu Hulk kahroldu...
Pato coştu Hulk kahroldu... Tianjin Quanjian Shanghai SIPG arasında oynan maçta iki Brezilyalı yıldız Pato ve Hulk karşı karşıya geldi. Pato'nun şov yaptığı maçta Tianjin Quanjian 3-0 galip geldi.
20.07.2017 Futbol
Carlos Tevez'den Witsel'e sert faul!
Carlos Tevez'den Witsel'e sert faul! Carlos Tevez, Tianjin Quanjian'ın Shanghai Shenhua'yı 3-0 yendiği maçta Axel Witsel'e sert bir faul yaptı ve bu faul tepkiyle karşılandı.
17.07.2017 Futbol
Alexandre Pato'dan güzel gol!
Alexandre Pato'dan güzel gol! Çin Süper Ligi'nde Alexandre Pato, Tianjin Quanjian'ın Shanghai Shenhua'yı 3-0 yendiği maçta güzel bir gole imzasını attı.
17.07.2017 Futbol
Anthony Modeste, Çin'e gitti!
Anthony Modeste, Çin'e gitti! Çin Süper Lig takımlarından Tianjin Quanjian, Köln'ün 29 yaşındaki Fransız golcüsü Anthony Modeste'i transfer etti.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Paulinho'dan harika gol!
Paulinho'dan harika gol! Corinthians ve Tottenham gibi takımlarda forma giyen ancak şu anda kariyerine Uzak Doğu'da devam eden Brezilyalı yıldız Paulinho, Çin Süper Ligi'nde oynanan ve 4-3 biten Tianjin Quanjian - Guangzhou Evergrande maçında fileleri havalandırdı.
4.07.2017 Futbol
Alexandre Pato yine affetmedi!
Alexandre Pato yine affetmedi! Futbol yaşamına Çin'de devam eden Alexandre Pato, Tianjin Quanjian - Guangzhou Evergrande maçında ağları havalandırmayı başardı.
3.07.2017 Futbol
Diego Costa için müthiş Çin iddiası!
Diego Costa için müthiş Çin iddiası! Chelsea'de forma giyen Diego Costa'nın gelecek sezonki transferi için Çin ekibi Tianjin Quanjian'la ön sözleşme imzaladığı öne sürülüdü.İspanyol forvetin geçtiğimiz günlerde Çin ekibinin yetkilileriyle bir akşam yemeği yemesi de bu iddiaları güçlendirdi.Tianjin Quanjian'ın Chelsea'ye 90 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve oyuncuya da yıllık 30 milyon euro ücret vereceği de gelen haberler arasında.
4.05.2017 Futbol
Pato imzayı attı! İlk sözleri...
Pato imzayı attı! İlk sözleri... Çin Süper Lig ekiplerinden Tianjin Quanjian, Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato'yu kadrosuna kattı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Axel Witsel, Çin'e transfer oldu!
Axel Witsel, Çin'e transfer oldu! Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i transfer etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü!
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü! Çin ekiplerinden Tianjin Quanjian'da forma giyen kaleci Shi Meng, Çin Kupası maçında Liaoning karşısında yaptığı hata sonrası topu ağlarında gördü.
30.06.2016 Futbol
Fabiano Çin'de fırtına gibi esti!
Fabiano Çin'de fırtına gibi esti! Çin 1. Ligi'nde Tianjin Quanjian'da forma giyen Brezilyalı golcü Fabiano, ligin ilk maçında attığı 2 golle Çin kariyerine muhteşem bir başlangıç yaptı.
14.03.2016 Futbol