Tiner

Tiner

Son dakika tiner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiner haber sayfamızda...

Tiner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 751 tiner haberi bulunmuştur.
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı Pendik'te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olayın ayrıntıları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Tinerle sobayı yakarken yaralandı, 23 gün sonra acı haber
Tinerle sobayı yakarken yaralandı, 23 gün sonra acı haber Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iş yerinde sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu yaralanan Yener Durmuş (22), 23 gün sonra hayatını kaybetti.
11.03.2024 Gündem
İstanbul'da '10 numara yağ' operasyonları
İstanbul'da '10 numara yağ' operasyonları Başakşehir, Silivri, Sultangazi, Pendik ve Sultanbeyli'de akaryakıt kaçakçılarına yönelik 7 ayrı operasyon düzenlendi.
2.02.2024 Gündem
İstanbul'da işçilerin konteynerinde yangın: 3 ölü
İstanbul'da işçilerin konteynerinde yangın: 3 ölü İstanbul Sultanbeyli'de özel bir firmaya ait işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangında 3 işçi öldü, 1'i ağır 2 işçi de yaralandı
17.01.2024 Gündem
Bahçede oyun oynayan çocuk dehşeti yaşadı!
Bahçede oyun oynayan çocuk dehşeti yaşadı! Bursa’da bahçede bulduğu tiner kutusunu çakmakla ateşe veren Kayra K. (11), kıyafetlerinin tutuşması ile yaralandı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
1.01.2024 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanık olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyledi. Maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
3 sene önce ölümden döndü! Ormanda kan donduran olay: Alev alev yanarak can verdi
3 sene önce ölümden döndü! Ormanda kan donduran olay: Alev alev yanarak can verdi Sarıyer’de yaklaşık 3 yıl önce 12 metrelik kuyudan yaklaşık 52 saat sonra sağ çıkarılan Ali Kılıç, Belgrad Ormanları’nda iddiaya göre ateş başında sohbet ederken alev aldı. Bir anda alev topuna dönen adam hayatını kaybetti.
17.12.2023 Gündem
Tinerle sobayı yakmak istedi, alevler içinde kaldı! Dehşet anları kamerada
Tinerle sobayı yakmak istedi, alevler içinde kaldı! Dehşet anları kamerada Maltepe'de bir atölyede ısınmak için yakılan sobaya tiner döken Z.Ç. patlama sonrası ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.12.2023 Gündem
Maltepe'de sobaya tiner dökünce atölyede dehşet anları yaşandı
Maltepe'de sobaya tiner dökünce atölyede dehşet anları yaşandı Maltepe'de bir atölyede ısınmak için yakılan sobaya tiner döken Z.Ç. patlama sonrası ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.12.2023 Haberler
Cesedi neden buzdolabına koyduğunu anlattı! Her sözü kan dondurdu
Cesedi neden buzdolabına koyduğunu anlattı! Her sözü kan dondurdu Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, sözleri kan dondurdu.
8.11.2023 Haberler
Buzdolabında 3 ay: Ortadan kaldırmak için fikiralışverişinde bulundum
Buzdolabında 3 ay: Ortadan kaldırmak için fikiralışverişinde bulundum Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, sözleri kan dondurdu.
8.11.2023 Gündem
Eski eşini bıçakladı: 'Öldü mü?' diye mesaj attım
Eski eşini bıçakladı: 'Öldü mü?' diye mesaj attım Bursa'da eski kayınpederi H.A.’yı (74) darbettiği iddiasıyla ev hapsine çarptırılan, velayeti kendisinde olan P.A.A.'yı (3) hafta sonu almaya gelen eski eşi Refik Altın'ı (50) da üzerine tiner döküp 2 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Ülkü Akdemir (39) 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakimin sorusu üzerine suçunu kabul etti. Akdemir; “Eski eşimi öldürme kastıyla hareket etmedim ama olayın ardından çalışanına ‘Öldü mü?’ diye mesaj attım” dedi.
21.10.2023 Gündem
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda...
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda... Hakiki zeytinyağını ayırt etmek, özellikle pazarda veya markette alışveriş yaparken, zeytinyağı kalitesini anlamanın temel bir parçasıdır. Zeytinyağının gerçek olduğunu ve en iyi kalitede olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? İşte size püf noktaları…
13.10.2023 Püf Noktası
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Üsküdar'da panik: 6 katlı bina tahliye edildi
Üsküdar'da panik: 6 katlı bina tahliye edildi Üsküdar'da 6 katlı binanın otopark katında, içinde izolasyon malzemeleri ve boya bulunan depoda çıktı.
21.09.2023 Gündem
İstanbul’da dehşete düşüren olay! Kovulunca müşterilerin üstüne tiner attı
İstanbul’da dehşete düşüren olay! Kovulunca müşterilerin üstüne tiner attı Beşiktaş’ta bir şahıs yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere tiner attı. Kaçmaya çalışan şüpheli yakalanıp polise teslim edildi.
18.09.2023 Haberler
İstanbul’da dehşete düşüren olay! Kovulunca müşterilerin üstüne tiner attı
İstanbul’da dehşete düşüren olay! Kovulunca müşterilerin üstüne tiner attı Beşiktaş’ta bir şahıs yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere tiner attı. Kaçmaya çalışan şüpheli yakalanıp polise teslim edildi.
18.09.2023 Gündem
Bir aile dramı daha! 3 yaşındaki kızıyla ev hapsinden ağırlaştırılmış müebbete
Bir aile dramı daha! 3 yaşındaki kızıyla ev hapsinden ağırlaştırılmış müebbete 3 yaşındaki kızı P.A.A. ile ev hapsinde yaşayan Ülkü Akdemir'e, 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı.
12.09.2023 Gündem
İstanbul'da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi
İstanbul'da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi İstanbul'da kaçak akaryakıt suçu ile il genelinde gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli şahıs yakalanırken 243 ton kaçak akaryakıt ve kaçak akaryakıtların sevkini sağlayan 14 araç ele geçirildi.
2.09.2023 Haberler
İstanbul'da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi
İstanbul'da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi İstanbul'da kaçak akaryakıt suçu ile il genelinde gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli şahıs yakalanırken 243 ton kaçak akaryakıt ve kaçak akaryakıtların sevkini sağlayan 14 araç ele geçirildi.
2.09.2023 Gündem
Su yerine tiner içen çoçuk, hastanelik oldu
Su yerine tiner içen çoçuk, hastanelik oldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde küçük çocuk su diye içtiği tiner sonrası hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
4.08.2023 Gündem
Bursa'da büyük yangın kontrol altına alındı
Bursa'da büyük yangın kontrol altına alındı Bursa’nın İnegöl ilçesinde 10 fabrikaya sirayet eden yangın gece saatlerinde dron ile havadan görüntülendi. Yangın, 7 saat sonra kontrol altına alındı.
1.08.2023 Gündem
Müzik açıp kızını yakarak öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet
Müzik açıp kızını yakarak öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet Şanlıurfa'da 2 yıl önce evlenmeyi kabul etmeyen 13 yaşındaki kızı Amara Dwla’yı üzerine tiner dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan baba Ahmet Mohammed Dwla, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tiner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.