Galatasaray'ın getirdiği Tiote'yi Bursaspor alıyor...
Galatasaray'ın getirdiği Tiote'yi Bursaspor alıyor... Bursaspor’un, sezon başında Galatasaray’ın İstanbul’a davet ederek sağlık kontrolünden geçirdiği ancak daha sonra transferinden vazgeçtiği Cheick Tiote’yi listesine aldığı öne sürüldü.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray sağlık kontrolü olumsuz çıkan Tiote'nin transferinden vazgeçti
Galatasaray sağlık kontrolü olumsuz çıkan Tiote'nin transferinden vazgeçti Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Fildişili oyuncu sağlık kontrolünde olumsuz bulgular çıktı.Sarı kırmızılı kulüp bu durum üzerine Fildişi Sahilli futbolcunun transferinden vazgeçti.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Ağustos 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Ağustos 2016 Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Fenerbahçe, Kayserispor'la 3-3 berabere kaldı. Mücadeleyi değerlendiren Erman Toroğlu sarı lacivertlilerin performansını yorumladı.   Menajeri aracılığıyla Beşiktaş kulübüne mesaj gönderen Caner Erkin için Başkan Fikret Orman'ın kararını değiştirmediği bildirildi. Öte yandan spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz,başarılı futbolcuyla ilgili Aziz Yıldırım ile aralarında geçen bir diyaloğu anlattı.   Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği  Tiote’ye, Didier Drogba’nın önemli nasihatlarda bulunduğu öğrenildi.   Beşiktaş’ta bir süre önce sürpriz bir şekilde gündeme gelen Gökhan İnler, yeniden siyah-beyazlıların listesine girdi.
29.08.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ağustos 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ağustos 2016 Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.Mücadeleyi değerlendiren Erman Toroğlu sarı kırmızılıların performansını yorumladı.   Fenerbahçe, Lens ve Ziyech anlaşmasına rağmen, asıl bombayı eski golcüsü Moussa Sow ile patlatmaya hazırlanıyor.   Diarra transferinde son düzlüğe girmesine rağmen bir türlü nokta koyamayan Galatasaray süreci hızlandırmak için farklı yol izliyor. Tiote’yi İstanbul’a getirmeye hazırlanan yönetim, böylelikle Diarra’ya gözdağı veriyor.   Beşiktaş Yönetimi, Caner Erkin ve Samir Nasri transferlerindeki son pürüzleri aşabilmek için yoğun çaba harcıyor.
28.08.2016 Programlar