Tire

Tire

Son dakika Tire haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tire gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tire haber sayfamızda...

Tire

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.762 tire haberi bulunmuştur.
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programı kapsamında iftar yemeğine katıldı.
16.03.2024 Ekonomi
‘Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun’
‘Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun’ İzmir’de konuşan Özel, “Cumhur İttifakı’nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin  ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun” dedi...
14.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Köy kadınları kendi işlerini kuracak
Köy kadınları kendi işlerini kuracak İzmir’de kırsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla kurulan Döngü Kooperatifi, tarımsal üretimin desteklenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla desteklerine devam ediyor.
24.02.2024 Ege
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Tire ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
20.02.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
CHP, İzmir’de seçim şansını zora soktu
CHP, İzmir’de seçim şansını zora soktu Adaylarını geç açıklayan CHP için konuşan Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan “CHP İzmir’de seçim şansını zora soktu. Adaylar kısa sürede kendini nasıl tanıtacak?” diye konuştu.
10.02.2024 Ege
CHP'nin İzmir adayı: Demokrasi bir nöbet değişimidir
CHP'nin İzmir adayı: Demokrasi bir nöbet değişimidir CHP Parti Meclisi'nin (PM), İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesine karar verdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ankara'dan hava yoluyla kente geldi.
30.01.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin kararını açıkladı. Muharrem İnce'nin İstanbul adayıyla ilgili sözleri de dikkat çekti.
26.01.2024 Haberler
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin kararını açıkladı. Muharrem İnce'nin İstanbul adayıyla ilgili sözleri de dikkat çekti.
26.01.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'nun istediği Fenerbahçeli belli oldu! Emre Mor ve Zajc'ı yalanlamıştı
Emre Belözoğlu'nun istediği Fenerbahçeli belli oldu! Emre Mor ve Zajc'ı yalanlamıştı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den eski takım arkadaşını transfer etmek istediği öğrenildi. Başkent ekibinin, tecrübeli futbolcuya talip olduğu aktarıldı.
13.01.2024 Fenerbahçe
Meteoroloji'den İzmir ve ilçeleri için uyarı geldi! Bu gece geliyor
Meteoroloji'den İzmir ve ilçeleri için uyarı geldi! Bu gece geliyor Meteoroloji, İzmir ve ilçeleri için bu geceden itibaren zirai don beklendiği belirtilip, vatandaşlardan tedbirli ve dikkatli olmalarını istedi.
11.01.2024 Gündem
Şok baskın! Bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurmuşlar
Şok baskın! Bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurmuşlar İzmir’in Tire ilçesinde yapılan baskında, bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurulduğu ortaya çıktı, 52 milyon TL değerindeki üretim malzemeleri ile sigaralar ele geçirildi. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
8.01.2024 Gündem
‘Kentlerin özelliğine göre belirlenmeliler’
‘Kentlerin özelliğine göre belirlenmeliler’ Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday gösterileceklerle ilgili öncelikle adayların neleri yapıp, yapmayacağına ilişkin projelerini önceden açıklamasını istedi.
30.12.2023 Ege
İzmir'de korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! Ortalık savaş alanına döndü
İzmir'de korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! Ortalık savaş alanına döndü İzmir'de feci bir kaza meydana geldi! İki otomobil Tire'de kafa kafaya çarpıştı. Ortalık resmen savaş alanına döndü. İşte kaza sonrası fotoğraflar...
29.12.2023 Gündem
Ata’nın ağaç sevgisi öğrencilerle buluştu
Ata’nın ağaç sevgisi öğrencilerle buluştu Çevre ve Atatürk’ün Doğa Sevgisi, dünyada pek çok birincilik ödüllerini alan İzmir Özel Türk Koleji’nde sergilendi.
23.12.2023 Ege
Seçil Erzan'dan sonra şimdi de muhesebeci! Milyonluk vurgun yapıp ortadan kayboldu
Seçil Erzan'dan sonra şimdi de muhesebeci! Milyonluk vurgun yapıp ortadan kayboldu İzmir'in Tire ilçesinde, yüksek kar vaadiyle vatandaşların parasını alıp kayıplara karışan muhasebecinin milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edildi. Çok sayıda vatandaş, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
13.12.2023 Gündem
Kasadaki ‘sır’ çevre ve tasarım
Kasadaki ‘sır’ çevre ve tasarım Plastik kasalar gıdayla ilişkimizde hemen her an sürecin parçası. Gülçin Güloğlu Uğuz sürdürülebilirliğin yolunun üretim süreçlerinden olduğu kadar tasarımdan da geçtiğini anlatıyor.
9.12.2023 Milliyet Executive
Tire kazanacak!
Tire kazanacak! İzmir’deki OSB’lerde büyük ölçekli arazi kalmadığını dile getiren Metin Akdaş, “Yatırımcılar gözünü, büyüme hedefindeki TOSBİ’ye çevirdi” dedi.
2.12.2023 Ege
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı...
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri listelerinde paylaşıyorlar. Bireyler, "deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?" sorularının cevaplarını merak ediyorlar. İşte 24 Kasım son depremler listesi...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Menemen Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda konuk ettiği Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek turu geçti.
1.11.2023 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Tire ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.