Ankara'da DHKP/C ve TKP/ML'ye operasyon!
Ankara'da DHKP/C ve TKP/ML'ye operasyon! Ankara'da DHKP/C ve TKP/ML terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda 18 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
21.11.2023 Gündem
3 İlde TKP/ML operasyonu: 10 gözaltı
3 İlde TKP/ML operasyonu: 10 gözaltı İstanbul merkezli terör örgütü TKP/ML'ye düzenlenen operasyonda 10 kişi yakalandı.
6.05.2023 Gündem
TKP/ML operasyonunda ele geçirilen silahlar emniyette sergilendi
TKP/ML operasyonunda ele geçirilen silahlar emniyette sergilendi İstanbul'da TKP/ML örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen silahlar emniyet müdürlüğünde basına gösterildi. Öte yandan operasyonda 8 şüpheliden 5'i yakalanarak gözaltına alındı.
19.05.2021 Haberler
Son dakika! İstanbul'da TKP/ML operasyonu
Son dakika! İstanbul'da TKP/ML operasyonu Gelen bir son dakika açıklamasına göre; İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul'da TKP/ML terör örgütüne operasyon düzenlendiğini açıkladı.
19.05.2021 Gündem
İstanbul'da terör örgütü TKP/ML'ye yönelik operasyon düzenledi
İstanbul'da terör örgütü TKP/ML'ye yönelik operasyon düzenledi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü TKP/ML'ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
19.05.2021 Haberler
Tokat'ta, TKP-ML TİKKO'nun kullandığı sığınak ve depo bulundu
Tokat'ta, TKP-ML TİKKO'nun kullandığı sığınak ve depo bulundu Tokat'ta jandarma ekipleri, TKP-ML TİKKO terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir depo ve sığınak buldu.
14.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri