Tokat

Tokat

Son dakika tokat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tokat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tokat haber sayfamızda...

Tokat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.556 tokat haberi bulunmuştur.
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi Kocaeli İzmit'te komşusu ile alkol aldığı sırada tartışma çıktı ve silahlar patladı. Nişanlısına küfür ettiği gerekçesiyle komşusunu tüfekle vuran sanığa müebbet hapis cezası istendi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi Tokat'ta 3 yaşına girdiği gün servis minibüsünün altında kalarak vefat eden yabancı uyruklu Amini, bugün toprağa verildi.
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Haberler
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Gündem
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın'
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın' Gümüşhane’de ilkbaharın gelmesiyle birlikte Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Furkan Kurt'tan uyarı geldi. Sonu ölümlerle sonuçlanan KKKA için Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisinin en riskli bölge olduğunu belirterek son 10 günde vaka artışları olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen İzmir'de görev yapan bir öğretmen hakkında, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Öğretmen hakkında, 8 yıl önce görev yaptığı Bayraklı ilçesindeki bir okulda da soruşturma açıldığı öne sürüldü
24.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Deprem sonrası Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı
Deprem sonrası Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı Tokat’ın Sulusaray ilçesinde peş peşe meydana gelen depremler sonrası İlçe Müftülüğüne ait eski kuran kursunun sıvaları dökülünce, Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı.
23.04.2024 Haberler
Deprem sonrası Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı
Deprem sonrası Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı Tokat’ın Sulusaray ilçesinde peş peşe meydana gelen depremler sonrası İlçe Müftülüğüne ait eski kuran kursunun sıvaları dökülünce, Osmanlı dönemine ait çeşme ortaya çıktı.
23.04.2024 Gündem
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı. Bursa’da ise alkollü şahıslar arasındaki kavga cep telefon kamerasına yansıdı.
22.04.2024 Gündem
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü Tokat'ta başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Hacı Güleç (63) yaralandı.
22.04.2024 Gündem
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası!
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası! Tokat deprem risk haritası gelen son dakika deprem haberinin ardından merak edilmeye başlandı. AFAD'da yer alan bilgiye göre, 18 Nisan Perşembe günü saat 18.11'de Tokat'tın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin akabinde "Tokat deprem bölgesi mi, riskli ilçeler nereler ve nerelerden fay hattı geçiyor?" sorgulaması yoğunlaştı. İşte 2024 Tokat deprem risk haritası...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ GÜNCEL (22 NİSAN) | Az önce deprem mi oldu, nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD son dakika depremler
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ GÜNCEL (22 NİSAN) | Az önce deprem mi oldu, nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD son dakika depremler Son dakika son depremler araştırılıyor. Ülkemizde meydana gelen en son depremler nerede ve kaç şiddetinde oldu? 22 Nisan 2024 bugüne ait deprem haberleri yakından takip ediliyor. İşte milliyet.com.tr'den harita üzerinde son dakika son depremler haritası...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Gemlik ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.04.2024 Gündem
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz'
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz' Tokat'ta merkez üssü Turhal ilçesi olan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar Millet Bahçesi'nde geceyi geçirmek için çadır kurdu.
21.04.2024 Haberler
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Şırnak’ta otomobilin karşı şeride geçip kamyonetle kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tokat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.