MasterChef'te 25 Ekim ilk oyunu hangi takım kazandı? İşte MasterChef'te ilk eleme adayları
MasterChef'te 25 Ekim ilk oyunu hangi takım kazandı? İşte MasterChef'te ilk eleme adayları MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ilk takım oyunu sonunda kazanan da, eleme adayı da belli oldu. Oyunda kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Yeni kırmızı ve mavi takımlar, birinci takım oyununda düello yaptı. İki taraf da pideler konseptinde başarılı tabaklar çıkarmak için performans sergiledi. Peki, 25 Ekim Masterchef'te hangi takım kazandı?
26.10.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı 30 Eylül? Bu hafta eleme potasına giden isimler...
MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı 30 Eylül? Bu hafta eleme potasına giden isimler... Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın üçüncü takım oyununa çıktı. Yarışmacılar bu akşam paket servis konsepti için yemek yaptı. MasterChef Türkiye'de son eleme adayları belirleniyor. Bu akşam yarışmacıların yaptığı yemekleri izleyici oyladı. Peki, 30 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
30.09.2021 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Pistten çıkan uçak, ‘pide salonu’na dönüştürüleceği yeni yerinde
Pistten çıkan uçak, ‘pide salonu’na dönüştürüleceği yeni yerinde Trabzon Havalimanı'nda 3 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan ve hurdaya ayrılan, Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının, Yomra ilçesi sahilinde 'pide salonu' olarak dönüştürüleceği alanda, gövde ve kanat montajı tamamlandı. Çevresi havalimanı konseptinde düzenlenecek uçak, gelecek yıl hizmete alınacak.
24.11.2021 Haberler
Türkiye'nin lezzet haritası
Türkiye'nin lezzet haritası 2 bin 205 çeşit yöresel yiyecek ve içecekten oluşan mutfağıyla zengin lezzetlere sahip bir ülkeyiz...
6.07.2021 Bilgi
YÖRESEL LEZZETLERİN EN İYİ ADRESİ
YÖRESEL LEZZETLERİN EN İYİ ADRESİ Künefe için Hatay’a, mıhlama için Karadeniz’e, mantı için Kayseri’ye gitmenize gerek yok. Yöresel mutfakların en seçme lezzetlerini yiyebileceğiniz adreslerin hepsi İstanbul’da da mevcut.
13.03.2012 Cadde