Trafik levhası satın alınacak
Trafik levhası satın alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre trafik levhası satın alınacak.
18.08.2022 Ekonomi
Erzincan’da feci kaza! Trafik levhasına saplandı
Erzincan’da feci kaza! Trafik levhasına saplandı Erzincan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, şarampoldeki trafik levhasına saplanarak durabildi. Sürücü kazadan şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu.
9.10.2020 Gündem
Trafik levhaları hedef tahtası oldu
Trafik levhaları hedef tahtası oldu AKSEKİ- İbradı karayolundaki trafik uyarı levhaları hedef tahtası haline geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahla ateş ettiği levhalar delik deşik oldu.
30.08.2018 Gündem
Yön levhaları hedef tahtası oldu
Yön levhaları hedef tahtası oldu ADANA'da karayollarındaki trafik yön ve işaretlemeleri için kullanılan levhalar silahlı magandaların hedef tahtası haline geldi. Özellikle köy yollarındaki virajlarda bulunan levhaların birinde 13 kurşun deliği dikkat çekti. İnsanların ve trafiğin güvenliğinin sağlanması için karayollarında bulunan levhaların bilinçsiz kişilerin kurşunlarına hedef olması tepkilere neden oldu. Her yıl zarar gören yüzlerce levhanın yenilendiğini ve ülke ekonomisine ek maliyet yüklediğini belirten Karayolları 5'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri, levhaları hedef tahtasına dönüştüren magandaların güvenlik güçlerine ihbar edilmesini istedi.
11.09.2019 Yaşam
Sürücülere “tabela” şoku
Sürücülere “tabela” şoku Beyoğlu'nda ana caddeye çıkan bir sokağa konulan “sağa ve sola dönüş yasak” tabelasını gören sürücüler şaşkına döndü. Tabela karşısında kendisini gülmekten alıkoyamayan bir sürücü, “Ben duvara doğru düz gideceğim. Çarparız artık bir yere” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Görünmez kaza
Görünmez kaza Tayvan’ın başkenti Taypei’de iş makinesi operatörünün dikkatsizliği, az kalsın faciaya yol açıyordu. Pazar günü meydana gelen olayda, iş makinesi vincinin çarptığı dev işaret levhası direği, trafikte bekleyen araçların üzerine yıkıldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri