Galata'da bir cip tramvay yoluna girdi
Galata'da bir cip tramvay yoluna girdi Galata Köprüsü'nde tramvay yoluna girerek sıkışan cip, vinç yardımıyla kaldırıldı, tramvay seferleri normale döndü.
1.08.2023 Gündem
Tramvay yoluna giren cip raylarda asılı kaldı
Tramvay yoluna giren cip raylarda asılı kaldı Beyoğlu Karaköy’de tramvay yoluna giren cip, lastikleri patlayınca raylarda asılı kaldı. Tramvay seferlerinin durmasına neden olan sürücü, işlem yapıldığı sırada arkasını dönüp tramvay yolunda yürüyünce polisler tarafından tekrar aracın yanına getirildi. Araca geri binen sürücünün simit yiyerek işlemleri takip etmesi dikkat çekti.
8.11.2022 Haberler
Yoğun trafikten kaçmak için ciple tramvay yoluna girdi
Yoğun trafikten kaçmak için ciple tramvay yoluna girdi İstanbul Beyoğlu'nda, yoğun trafikten kaçmak için ciple tramvay yoluna giren sürücüsü trafik polisleri durdurdu. Tramvay seferlerinin aksamasına neden olan sürücü polis merkezine götürüldü.
7.11.2022 Haberler
Kaza yapan sürücü, aracı çekilirken gözyaşlarını tutamadı
Kaza yapan sürücü, aracı çekilirken gözyaşlarını tutamadı İstanbul Fatih’te sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, tramvay yolundaki bariyerlere çarparak devrildi. Kazayı yara almadan atlatan sürücüsü, aracının çekilişi gözyaşlarıyla izledi.
8.05.2022 Haberler
Tramvay yolunda atla yolculuk yapan kişi: At beni kaçırdı
Tramvay yolunda atla yolculuk yapan kişi: At beni kaçırdı İzmir'in Konak ilçesinde, sokakta gördüğü bir ata binen kişinin tramvay yolunda yaptığı yolculuk, bir vatandaş tarafından görüntülendi. İsmi öğrenilemeyen kişi, at tarafından kaçırıldığını ileri sürdü.
31.03.2020 Nevidyo
Gaziantep'te tramvay yolunda dehşet
Gaziantep'te tramvay yolunda dehşet Gaziantep'te sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği bir otomobil başka bir otomobile arkadan çarparak tramvay yoluna girdi. Kazada yola savrulan 2 kişi ise olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağlı Gaziantep Üniversitesi'nden Karataş Mahallesi'ne giden yolda plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen lüks bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı istikamette seyir eden bir otomobile arkadaş çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobil, tramvay yoluna düştü. Kaza esnasında lüks araçta bulunan 2 kişi yola savruldu. kaza esnasında yolda tramvay geçmemesi ise daha büyük bir faciayı önledi. Yaşanan feci kazanın ardından çevredeki vatandaşlar ve diğer araçların sürücüsü ise büyük panik yaşadı. Bir anda kaza yapan araçların ve yaralananların etrafını saran vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulans ile hastanelere kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Görenler hemen yardımına koştu
Görenler hemen yardımına koştu Antalya'da yasak olmasına rağmen tramvay yoluna giren otomobilin çarptığı Edip Koray (65) yaralandı. Kaza, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tramvay yolunda meydana geldi. Lastik tekerli araçların geçişine yasak olmasına rağmen tramvay yoluna giren Rıfat Akar yönetimindeki 34 ZM 9767 plakalı otomobil, tramvay yolunu kullanarak karşıya geçmeye çalışan Edip Koray'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma fırlayan Koray, başını yere çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı Koray'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavisi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kazanın ardından sürücü Akar, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kısa süreli durdurulan tramvay seferleri otomobilin yoldan çekilmesiyle normale döndü.
11.09.2019 Yaşam
İki tramvay arasında kalmaktan kıl payı kurtuldu
İki tramvay arasında kalmaktan kıl payı kurtuldu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tramvay yoluna giren ticari araç sürücüsü, hızla ilerleyen iki tramvayın arasında kalmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Nevidyo
İstiklal Caddesi'nde son durum
İstiklal Caddesi'nde son durum İstiklal Caddesi'nde yapımı devam eden altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesi ile tramvay raylarının yenilenmesi çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı. Aralık ayı sonuna kadar tamamlanacağı bildirilen caddenin yeni yıla hazır hale geleceği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Tramvay yolunda ilginç görüntüler
Tramvay yolunda ilginç görüntüler Fatih’te tramvay yolunu işgal eden sürücüler, vatmanlara zor anlar yaşatıyor. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşlar tramvay yolunda aynı karede görüntülenirken, ray hattında koşan bir genç ise pes dedirtti. Fatih’te kentin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi’nde akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle bazı sürücüler kuralları hiçe sayarak, yasak olan tramvay yolunu adeta işgal etti. Genellikle motosiklet sürücülerinin işgal ettiği tramvay yolunda kazaya davetiye çıkaran tehlikeli yolculuklar kameraya yansıdı. Polise aldırış etmeyen kural tanımaz sürücülerin polis ekiplerinin hem önünden, hem arkasından seyrederek tramvay yolunda tehlike saçtığı anlar da görüntülerde yer aldı. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşların ray hattında bulunduğu anlar aynı karede yer alırken, yaya yolunu kullanmak yerine rayların üzerinde koşan bir yayanın görüntüsü ise pes dedirtti. Ordu Caddesi’ni kesen ara sokaklardan çıkan bazı sürücülerin kırmızı ışık ihlali yapması nedeniyle tramvayların ilerlemekte güçlük çekmesi ve seferlerin aksaması da dikkat çekti. Vatmanlar ise bu durumdan rahatsız olarak sık sık sürücüleri sirenlerle uyardı. Öte yandan, 2017 yılı trafik cezalarına göre kameralarla 24 saat izlenen tramvay yolunu kullanan sürücülere kesilmesi gereken cezanın 95 TL olduğu belirtiliyor.
11.09.2019 Yaşam
Sulama tankeri tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı
Sulama tankeri tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı Samsun’da kontrolden çıkan sulama tankerinin tramvay yoluna uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı.
29.08.2017 Gündem
Sulama tankeri tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı
Sulama tankeri tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı Samsun’da kontrolden çıkan sulama tankerinin tramvay yoluna uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı.
29.08.2017 Gündem