İş insanı triportör hediye etti, 'Gül' emekliye ayrıldı
İş insanı triportör hediye etti, 'Gül' emekliye ayrıldı Düzce'de, 'Gül' isimli atı yorulunca arabayı kendisi çeken Tarık Tok'a, hayırsever iş insanı tarafından elektrikli triportör hediye edildi. Çok mutlu olduğunu ve 'Gül'ü emekliye ayıracağını söyleyen Tok, Artık rahat edecek. Ölene kadar bakacağım dedi.
15.03.2022 Yaşam
Çocukken bindirmediler! Yıllar sonra satın aldı, onun için araba bile kullanmıyor
Çocukken bindirmediler! Yıllar sonra satın aldı, onun için araba bile kullanmıyor Bursa'da şehir içi otobüs şoförlüğü yapan Erol Çakmak, 6 yıl önce satın aldığı ve motorundan kaportasına birçok parçasını yenileyip süslediği 1970 model triportörüne özenle bakıyor.
22.11.2021 Ekonomi
Triportöre çarpmamak için direksiyonu kırdı, nehre uçtu
Triportöre çarpmamak için direksiyonu kırdı, nehre uçtu Çin'de meydana gelen bir kazada, sürücüsünün, yan yoldan anayola çıkan triportöre çarpmamak için direksiyonu kırdığı kamyon, köprü korkuluklarına çarparak nehre uçtu.
8.09.2019 Dünya
Devrilen triportördeki yükün altında kaldılar
Devrilen triportördeki yükün altında kaldılar Çin'de iki adam, üzerinde yük taşıdıkları triportörün devrilmesiyle aracın altında mahsur kaldı. Yoldan geçen 2 kişi, yükleri tek tek kaldırarak adamların kurtulmasını sağladı. O anlar, trafik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ani fren yapan sürücü feci bir kazaya neden oldu
Ani fren yapan sürücü feci bir kazaya neden oldu Hindistan’da insan taşımacılığında kullanılan bir triportör, kontrolden çıkınca dehşet saçtı. Fren yapınca ön kısmı havaya kalkan araç, yolun karşısına geçmek isteyen adamı altına aldı. Kazada 45 yaşındaki talihsiz adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Dehşet anlarıysa güvenlik kamerasına yansıdı. (İHA)
11.09.2019 Haberler
Triportörün çarptığı temizlik işçisi can verdi
Triportörün çarptığı temizlik işçisi can verdi Triportörün çarptığı temizlik işçisi hayatını kaybetti. Çin’de meydana gelen olayda, cadde üzerinde temizlik yapan bir işçiye, yolda seyreden bir triportör çarpıyor. Talihsiz adam olay yerinde yaşamını yitirirken devrilen aracın sürücüsü ise olayı yara almadan atlatıyor. O anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, bu sırada çok sayıda aracın yerde yatan adamı umursamadan geçip gitmesi dikkat çekiyor.
11.09.2019 Haberler
Görenler gözlerine inanamadı!
Görenler gözlerine inanamadı! Görüntüler Çin’den. Yolda trafiğe aldırmadan ilerleyen bu kutu yığını kendiliğinden hareket ediyormuş gibi görünse de durum farklı. Yüklediği onlarca paketin arasında kaybolan 3 tekerlekli bisiklet, şehrin en kalabalık caddesinde yol alıyor. İlerleyen kutu yığınını gören çevredekiler ise meraklı gözlerle durumu çözmeye çalışıyor.
11.09.2019 Haberler
O aletin uçacağına hiç ihtimal yokken...
O aletin uçacağına hiç ihtimal yokken... Bir triportör kasasına yerleştirilen pervane ve ardına bağlanan paraşütle uçuşu görenleri şaşırttı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri