Trivela Nedir? Futbolda Trivela Ne Anlama Gelir?
Trivela Nedir? Futbolda Trivela Ne Anlama Gelir? Futbol herkes tarafından takip edilen ve sevilen bir oyundur. Futbol oyununda pek çok farklı özel hareket bulunuyor. Özellikle trivela pek çok kişi tarafından duyulan bir harekettir. Bu hareketin ne olduğu ve neyi ifade ettiği futbol seven kişiler tarafından merak ediliyor. Trivela nedir? Futbolda trivela ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
22.03.2021 Eğitim
Halı sahada Quaresma golü!
Halı sahada Quaresma golü! Halı sahada oynanan bir maçta atılan çalım ve trivela golü akıllara Ricardo Quaresma'yı getirdi.
7.12.2019 Futbol
Quaresma'dan antrenmanda trivela golü!
Quaresma'dan antrenmanda trivela golü! Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, antrenmanda yaptığı trivela vuruşuyla yine klasını gösterdi. Beşiktaş ise Portekizli yıldızın bu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
2.10.2018 Futbol
Beşiktaşlı yıldızlar Quaresma'ya özendi!
Beşiktaşlı yıldızlar Quaresma'ya özendi! Beşiktaş'ta futbolcular, antrenmanda teker teker Quaresma trivelası denedi ortaya eğlenceli götüntüler çıktı.
13.09.2018 Futbol
Quaresma'ya taş çıkartan trivela!
Quaresma'ya taş çıkartan trivela! İspanya'da oynanan amatör maçta bir oyuncu, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'yla ünlenen trivela hareketine bambaşka bir boyut getirdi.
24.09.2017 Futbol
Quaresma'yı kıskandıran trivela!
Quaresma'yı kıskandıran trivela! Almanya Bundesliga 2'de Greuther Fürth forması giyen Daniel Brosinski, Erzgebirge Aue karşısında attığı muhteşem golle Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya nazire yaptı. İşte muhteşem trivela golü
12.04.2014 Futbol
Sabri'nin 'trivela'sı sosyal medyayı salladı
Sabri'nin 'trivela'sı sosyal medyayı salladı Galatasaray'ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu'nun trivela vuruşu sosyal medyada gündem oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Romanya'dan Q7'ye selamlar
Romanya'dan Q7'ye selamlar Rumen Ligi'nde, Ricardo Quaresma ile özdeşleşen trivela vuruşuyla atılan gol Portekiz'de siyah beyazlı oyuncuyu yine gündeme taşıdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol