Türkiye Golf Federasyonu

Türkiye Golf Federasyonu

Son dakika Türkiye Golf Federasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Golf Federasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Golf Federasyonu haber sayfamızda...

Türkiye Golf Federasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 578 türkiye golf federasyonu haberi bulunmuştur.
Türkiye Golf Turu'nda 4'üncü ayak maçları başladı!
Türkiye Golf Turu'nda 4'üncü ayak maçları başladı! Türkiye Golf Federasyonu'nun takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu'nun 4'üncü ayak müsabakaları Bodrum'da başladı.
15.03.2024 Golf
TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak maçları tamamlandı!
TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak maçları tamamlandı! Türkiye Golf Federasyonu'nun 2024 yılı takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak müsabakaları heyecanı sona erdi.
24.02.2024 Golf
Antalya'da dev heyecan başladı!
Antalya'da dev heyecan başladı! Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen ve 18’i kadın 36 sporcunun mücadele ettiği 2024 TGF Türkiye Golf Turu 1. Ayak mücadelesi, Antalya’da başladı.
3.02.2024 Golf
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme Antalya'da düzenlenen TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi.
1.02.2024 Diğer
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan Kemer Country Club’ta 5. kez düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup sona erdi. Turnuvayı +2 vuruşla lider tamamlayan Mehmet Kazan, "Mutlu ve gururluyum. İnşallah Portekiz'deki milli maçta da başarılı olurum" dedi.
12.11.2023 Diğer
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta heyecan başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta heyecan başladı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5'incisi düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Cup" bugün gerçekleştirilen müsabakalarla başladı.
11.11.2023 Golf
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu!
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu! Yurtta dün gerçekleştirilen organizasyonlarda sporcular, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. Çıralı’da ok atan Mete Gazoz’dan, İstanbul’da köprüyü geçen kadınlara; Belek’teki golf turnuvasından tarihi yarım adadaki koşuya kadar bir dizi etkinlik gerçekleşti.
30.10.2023 Diğer
Antalya’da dev golf buluşması
Antalya’da dev golf buluşması ‘TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’, Antalya’da başladı. Belek turizm merkezinde bulunan Antalya Golf Kulübü’nde 20 kulüpten 100’ün üzerinde golfçünün mücadele ettiği turnuva bugün düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek
28.10.2023 Golf
TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nda heyecan Antalya'da yaşanacak!
TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nda heyecan Antalya'da yaşanacak! Türkiye Golf Federasyonu'nun takviminde yer alan TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası organizasyonunda heyecan Antalya'da yaşanacak.
26.10.2023 Golf
Azerbaycan Zafer Turnuvası'nda şampiyon Recep Turan oldu
Azerbaycan Zafer Turnuvası'nda şampiyon Recep Turan oldu Türkiye Golf Federasyonu ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Azerbaycan Zafer Turnuvası’ 7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynandı. Turnuvaya, Azerbaycan ve Türkiye’den toplamda 72 golfçü katıldı.
9.10.2023 Golf
Azerbaycan Zafer Turnuvası öncesi gala yemeği düzenlendi!
Azerbaycan Zafer Turnuvası öncesi gala yemeği düzenlendi! Türkiye Golf Federasyonu ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen Azerbaycan Zafer Turnuvası öncesinde, Azerbaycan Golf Federasyonu’nun ev sahipliğinde gala yemeği yapıldı.
8.10.2023 Golf
Azerbaycan ve Türkiye arasında oynanacak ‘Azerbaycan Zafer Turnuvası’nın gala yemeği yapıldı
Azerbaycan ve Türkiye arasında oynanacak ‘Azerbaycan Zafer Turnuvası’nın gala yemeği yapıldı Türkiye Golf Federasyonu ve Azerbaycan Golf Federasyonu'nun katkılarıyla "Azerbaycan Zafer Turnuvası" düzenlenecek. Turnuva öncesi gala yemeği yapıldı. Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Yıldırım Demirören, "İki kardeş ülkenin gençlerine golf sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla bir anlaşma imzaladık" dedi.
7.10.2023 Diğer
Bakü'de 'Azerbaycan Zafer Turnuvası' heyecanı yaşanacak!
Bakü'de 'Azerbaycan Zafer Turnuvası' heyecanı yaşanacak! Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu'nun iş birliği ile düzenlenen 'Azerbaycan Zafer Turnuvası' heyecanı 7-8 Ekim tarihlerinde yaşanacak. Türkiye ve Azerbaycan'dan 72 sporcunun katılacağı organizasyon Bakü'de oynanacak.
6.10.2023 Golf
Oral-B Challenge İstanbul yine nefes kesecek! Tankut Turnaoğlu: İstanbul'u yaşatıyoruz
Oral-B Challenge İstanbul yine nefes kesecek! Tankut Turnaoğlu: İstanbul'u yaşatıyoruz P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Oral-B Challenge İstanbul’da yüzlerce triatletin yarışacağını vurgularken, “Sporcular 2,3 km yüzecek, 10 km koşacak ve 40 km bisiklete binecek. Yani İstanbul şehrini yarışmacılara yaşatacağız” dedi.
3.09.2023 Diğer
Mehmet Kazan, Czech Disabled Open'da şampiyon oldu!
Mehmet Kazan, Czech Disabled Open'da şampiyon oldu! Milli golfçü Mehmet Kazan, Czech Disabled Open'da birinci oldu.
27.08.2023 Golf
TGF Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonası heyecanı başladı
TGF Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonası heyecanı başladı TGF Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonası heyecanı başladı. 4 gün sürecek organizasyonun ilk gününde 75 oyuncu sahaya çıktı.
7.08.2023 Golf
2023 TGF Federasyon Kupası'nda şampiyon Elif Gençoğuz
2023 TGF Federasyon Kupası'nda şampiyon Elif Gençoğuz Türkiye Golf Federasyonu’nun 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Federasyon Kupası, 8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde TGF Silivri Golf Sahası’nda oynandı. Oynanan iki raund sonunda Kemer Golf Kulübü’nden Elif Gençoğuz elde ettiği 157 gross skorla TGF Federasyon Kupası’nın üzerine ismini yazdırdı.
9.07.2023 Golf
Coveney: Bu yıl 3 takım şampiyonasına katılacağız
Coveney: Bu yıl 3 takım şampiyonasına katılacağız Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney, "Bu sene bireysel olarak katılacağımız Avrupa Şampiyonaları müsabakaları için oyuncu seçimlerini tamamladık. Kampımıza seçilen milli takım oyuncularımızla devam ediyoruz. Bu yıl 3 takım şampiyonasına katılacağız" dedi.
14.06.2023 Golf
2023 TGF Türkiye Golf Turu müsabakaları tamamlandı
2023 TGF Türkiye Golf Turu müsabakaları tamamlandı Türkiye Golf Federasyonu'nun (TGF) 2023 faaliyet programında yer alan TGF Türkiye Golf Turu müsabakaları tamamlandı.
27.05.2023 Golf
Bodrum'da golf heyecanı başladı
Bodrum'da golf heyecanı başladı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu'nun ikinci ayağı Bodrum'da başladı.
6.05.2023 Golf
Golf turu heyecanı sona erdi!
Golf turu heyecanı sona erdi! Türkiye Golf Federasyonu’nun 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu A kategorisi 5. ayak ve B kategorisi 3. ayak müsabakaları, Bodrum Regnum Golf Country’de oynanan final raundu müsabakalarıyla tamamlandı.
2.05.2023 Golf
TGF Türkiye Golf Turu’nun A ve B kategori müsabakaları Bodrum’da oynandı
TGF Türkiye Golf Turu’nun A ve B kategori müsabakaları Bodrum’da oynandı Türkiye Golf Federasyonu'nun 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu A kategorisi 5'inci ayak ve B kategorisi 3'üncü ayak müsabakaları, Bodrum Regnum Golf Country’de oynanan final raundu müsabakalarıyla tamamlandı.
30.04.2023 Golf
TGF Türkiye Golf Turu’nun A ve B kategori müsabakaları Bodrum’da devam ediyor
TGF Türkiye Golf Turu’nun A ve B kategori müsabakaları Bodrum’da devam ediyor Türkiye Golf Federasyonu'nun 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu A kategorisi 5'inci ayak ve B kategorisi 3'üncü ayak müsabakaları, Bodrum Regnum Golf Country’de oynanan ikinci raund müsabakalarıyla devam ediyor.
29.04.2023 Golf
TGF Türkiye Golf Turu'nun A ve B Kategori müsabakaları Bodrum'da başladı
TGF Türkiye Golf Turu'nun A ve B Kategori müsabakaları Bodrum'da başladı Türkiye Golf Federasyonu'nun 2023 faaliyet takviminde yer alan A kategorisi 5'inci ayak ve B kategorisi 3'üncü ayak müsabakaları, Bodrum'da başladı.
28.04.2023 Golf
TGF Türkiye Golf Turu A Kategorisi 4'üncü ayak müsabakası sona erdi
TGF Türkiye Golf Turu A Kategorisi 4'üncü ayak müsabakası sona erdi Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen ve 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu A kategorisi 4'üncü ayak müsabakası sona erdi.
19.04.2023 Golf

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Golf Federasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.