FİLENİN SULTANLARI Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan FIVB Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
FİLENİN SULTANLARI Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan FIVB Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FIVB Milletler Ligi'nde A Milli Kadın Voleybol takımımız 3. haftanın son maçında Hırvatistan'la karşılaşacak. Tayland ve Brezilya'ya set vermeden kazanan Filenin Sultanları, Japonya'ya 3-2 mağlup olmuştu. Peki FIVB Milletler Ligi Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2023 Bilgi Rehberi
MİLLİ MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? Türkiye-Hırvatistan Avrupa Şampiyonası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
MİLLİ MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? Türkiye-Hırvatistan Avrupa Şampiyonası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 elemeleri D grubu ilk maçında deplasmanda 1-0 geriye düştüğümüz maçı 2-1'lik skorla kazanan A Milli takımımız bu kez çok daha zorlu bir rakiple Bursa'da karşı karşıya gelecek. Son yıllarda turnuvalarda gösterdiği üst düzey başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Hırvatistan grupta ilk maçında Galler ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
28.03.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye-Hırvatistan EURO 2024 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli takım ikinci maçında Hırvatistan'ı konuk ediyor!
Türkiye-Hırvatistan EURO 2024 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli takım ikinci maçında Hırvatistan'ı konuk ediyor! EURO 2024 elemeleri D grubu ilk maçında dün akşam Ermenistan karşısında 1-0 geriye düştüğümüz maçı Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleri ile 2-1 kazanan Türkiye'de gözler Hırvatistan maçına çevrildi. Grubun favori takımı gösterilen Hırvatistan karşısında iç sahada alacağımız galibiyet oldukça önem arz ediyor olacak. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
25.03.2023 Bilgi Rehberi
Filenin Sultanları Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Filenin Sultanları Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubunda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol takımımız grupta dördüncü maçına bu akşam Polonya'nın Gdansk şehrinde Ergo Arena'da çıkacak. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
Kadınlar Voleybol Şampiyonası; Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Kadınlar Voleybol Şampiyonası; Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-Hırvatistan, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu maçı için geri sayım sürüyor. Son olarak Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2'lik skorla yenmeyi başaran A Milli Kadın Voleybol takımımız bu akşam Hırvatistan'la Gdansk şehrinde karşılacak. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda?
29.09.2022 Voleybol
Türkiye-Hırvatistan: 3-3
Türkiye-Hırvatistan: 3-3 UEFA Uluslar Ligi maçları öncesinde A Milli Takımımız, Hırvatistan ile hazırlık maçında karşılaştı. Bol gollü geçen provada A Millilerimiz Hırvatistan'la 3-3 berabere kaldı.
12.11.2020 Milli Takım
Türkiye-Hırvatistan hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...
Türkiye-Hırvatistan hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler... Türkiye-Hırvatistan hazırlık maçı için geri sayım sürüyor. UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Macaristan ile oynayacağımız maçlar öncesinde takımın form durumunu yakında gözlemleme fırsatı elde edecek olan Şenol Güneş bu akşam Hırvatistan karşısında mücadele edecek. Maçın başlamasına saatler kala vatandaşlar maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarında başladı. Daha önce 9 kez karşı karşıya gelen maçın sadece 1'inde galip gelebilen A Milli takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
11.11.2020 Milli Takım
Avrupa Şampiyonası Özel
Avrupa Şampiyonası Özel - İtalyanlar Emre Mor'a hayran kaldı.    - EURO2016'da Fransa'da çıkardıkları olaylarla maçların önüne geçen Rus holiganlar, yaptıkları açıklamalarla da şaşkınlık yarattı.   - Orta saha görünümlü kaleci Neuer, EURO 2016'da takımı Almanya'nın ilk maçında yine ileri çıkmayı ihmal etmedi.    - Ivan Perisic'in saçı, EURO 2016'ya damga vurdu; Arsenal dedikoduları da gecikmedi.    - EURO 2016'da şimdiden kendini göstermeyi başaran Neustadter, turnuva bitiminde Galatasaray ile anlaşmaya hazırlanıyor.
13.06.2016 Futbol
Maç sonrası gerginlik!
Maç sonrası gerginlik! EURO 2016'da Türkiye'nin Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Türk taraftarlar ile kendilerine hareket yapan Hırvat taraftar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile tartışma kısa sürede sonlandı. Yaşanan gerginliği Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Senad Ok görüntüledi.
12.06.2016 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 30 Mayıs 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 30 Mayıs 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Türkiye’deki son maçını oynayan ay yıldızlılar, uzatma dakikalarında bulduğu golle Karadağ'ı 1-0 mağlup etti.    İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda güvenlik açısından en riskli 5 maçtan birinin 12 Haziran'da Paris'te oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan karşılaşması olacağını yazdı.   Lig şampiyonluğunu Beşiktaş'a, Türkiye Kupası'nı ise Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de, yıldızların takımdan ayrılacağı iddiaları camiada tartışma yaratırken, spor yazarı Ziya Şengül'den konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler geldi.    Fatih Terim’in, A Milli Takım'ın geniş kadrosunda Sinan Gümüş’ün de olduğunu söylemesi, Galatasaraylı oyuncuyu harekete geçirdi. Henüz AB vatandaşlığını bırakmayan Sinan’ın Türk vatandaşlığına geçmek için talimat verdiği ifade edildi.
30.05.2016 Programlar