Yarışmacıdan beklenmedik hareket
Yarışmacıdan beklenmedik hareket Yarışmacıdan beklenmedik hareket
11.09.2019 İlginç Videolar
Kızının Playboy'a soyunduğunu görünce...
Kızının Playboy'a soyunduğunu görünce... Romanya'da meydana gelen olayda o dönem 18 yaşında olan Loredana Chivu, Playboy'un Romanya yapımına soyundu. Kızının çıplak pozlarını öğrenen baba , kendini tavan arasında asarak intihar etti. Genç kız babasının bu durumu aşacağını düşündüğünü ve intihar edeceğinin aklının ucuna bile gelmediğini söyledi. Bugün 25 yaşında olan ve Bükreş'te yaşayan Loredana Chivu, Instagram hesabından fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Eşini çırılçıplak gezdirdi
Eşini çırılçıplak gezdirdi Korkunç görüntüler Hindistan'dan sarhoş olduğu iddia edilen bir şahıs karısını çırılçıplak soyarak gölün içinden karşı kıyıya geçirdi. Sarhoş adamın bu sırada kadının saçlarından tutarak şiddet uyguladığı ve elindeki palayla da tehdit ettiği görülüyor. Kısa süre sonra gölden çıkardığı eşini sokakta saçından tutarak gezdiren adam, çevredekilerin müdahalesine de palasını sallayarak tepki gösterdi.Sonunda olay yerine gelen polis adamı göz altına alırken, kadının yaşadığı dehşet ise gözlerinden okunuyordu.
11.09.2019 Haberler
Göğüslerin gerçekliği testi
Göğüslerin gerçekliği testi Genç kız sosyal medya hesabına yüklediği bu videoyla gerçek göğüs ile sahte göğüs arasındaki farkları böyle gösterdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kafasına levye saplandı!
Kafasına levye saplandı! Yeni Zelanda’daki bir benzin istasyonunda güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler şaşkına çevirdi. Adam Armitage isimli genç kavga ettiği şahıslar tarafından demir çubukla dövüldü. Olay esnasında demir levye kafasına giren Armitage, yakınlardaki bir benzin istasyonuna girerek yardım istedi. Başı kanlar içerisindeki genci gören kasiyer, başta olayın bir şaka olduğunu sandı. Ancak durumun gerçekliğinin anlaşılması üzerine Armitage hastaneye kaldırıldı ve başındaki çubuk bir operasyonla çıkarıldı. 23 yaşındaki gencin durumunun iyi olduğu öğrenilirken; olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Herkesin ilgi odağı oldu
Herkesin ilgi odağı oldu Taksim'de sahibiyle birlikte dolaşan evcil bir kınalı kuzu görenleri şaşkına çevirdi. 3 sene önce Kurban Bayramı'nda aldıkları ve kesmeye kıyamadıklarını anlatan kuzunun sahibi, çocuklarının da kuzuyu çok sevdiğini ve kuzuyla çok iyi anlaştıklarını söyledi. Pet şişeden su içien, en sevdiği içecek çay olan ve tavukla beslenen kuzunun sahibiyle olan iletişimi görenler tarafından hayretle karşılandı. Yoldan geçenlerin yoğun ilgisi altında İstiklal Caddesi'nde yürüyen evcil kuzuyla sahibi, şaşkın bakışlar arasında evlerinin yolunu tuttu. Haber: Gül ERDOĞMUŞ/ Kameraman: Fevzi TAPAN
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Skandal görüntüler ülke gündemine oturdu (+18)
Skandal görüntüler ülke gündemine oturdu (+18) Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir fitness salonunda çıplak bir halde erkekleri eğlendiren kadınların videosu tüm ülkede konuşulur hale geldi ve milyonlarca kez izlendi. Bangkok'ta Ebi Sauna & Fitness adlı özel bir işletmede fitness salonunda çırılçıplak dolaşan kadınlar ve onların eğlendirdiği erkeklerin videosu gündeme bomba gibi düştü. Özellikle hayat kadınlarının azılı düşmanı haline gelen darbe yönetiminin hala etkin olduğu bir dönemde bu video tam anlamıyla olay yarattı.
11.09.2019 Haberler
Hayvanat bahçesinde dehşet
Hayvanat bahçesinde dehşet Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki hayvanat bahçesinde beyaz kaplanın saldırdığı genç öldü.
11.09.2019 Haberler
Tanıtım kampanyası tepki çekti
Tanıtım kampanyası tepki çekti Vietnam’daki VietJet Havayolu şirketinin tanıtım kampanyası tepki çekti. Kampanyada hostes olarak bikinili ve jartiyerli modelleri kullanan havayolu şirketi, daha önce 2012 yılında da yarı çıplak modellerle tanıtım yaptığı için para cezası almıştı. Şirket renklerinde bikinileriyle poz veren modellerin fotoğrafları Facebook'a sızdırılınca VietJet durumu inkar etti, söz konusu fotoğrafların kendilerinin resmi bir tanıtım kampanyası olmadığını savundu. Fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından şirkete sosyal medyadan tepki yağıyor.
11.09.2019 Haberler
Göğüslerinden tanıdılar
Göğüslerinden tanıdılar Avusturya'daki bir kilisede erotik filmler çeken bir kadın, göğüslerinden tanınınca yakayı ele verdi. 24 yaşındaki Babsi takma adlı kadın, elinde İncil tutarak yüzünü göstermeden Katolik kilisesinde porno görüntüler çekmeye başladı.Kilisenin müdavimlerinden biri, izlediği görüntülerden kiliseyi, bir başkası da memelerinden Babsi'yi tanıyınca olay ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Korkudan bayılan keçi
Korkudan bayılan keçi Genetik bir rahatsızlıktan dolayı korku ve heyecan anında kasılıp bayılan keçi görenleri şaşkına çeviriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Akrobatik trafik canavarı!
Akrobatik trafik canavarı! Hindistan’da çekilen bu görüntü akıllara ziyan. Sürdüğü kamyonun direksiyonunu bırakan şoför, kendince ilginç bir gösteriye imza atıyor. Hareket halindeki aracın bir kapısından çıkan sürücü diğer kapıdan içeri giriyor. Yanında bulunan arkadaşının videoya kaydettiği o anlarda şoförün rahat tavırları dikkat çekiyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
İran metrosunda çılgınca dans etti
İran metrosunda çılgınca dans etti Görüntüler İran'ın başkenti Tahran'dan.. Kadınların şarkı söylemesinin hatta dans etmesinin yasak olduğu İran'da genç bir kadın tahran metrosunda böyle görüntülendi. İngilizce şarkı eşliğinde ilginç hareketlerle dans eden genç kadını metroda bulunan diğer kadınlar ise şaşkın bakışlarla izledi.
11.09.2019 Haberler
Canlı yayında soyunmaya başladı
Canlı yayında soyunmaya başladı Televizyon kanalları reyting yarışında her şeyi yapmaya hazır. Yapılan programalar ilgiyi arttırmak için akıl almaz yollar seçiliyor. Ünlü sunucu Samantha Schacher, sunuculuğunu yaptığı yarışma programında da ilgiyi arttırmak için bu yollardan biri seçildi. 'Debate Your Fate' yarışmasının güzel sunucusu Samantha Schacher iddiayı kaybedince güzelliğini kullandı ve soyunmaya başladı. Schacher'in görüntüleri kısa sürede paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına girdi. Bazı kesimlerin tepkisini çeken kanal yönetimi, yayınlarına devam edeceğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Köpeğe öpücük atınca...
Köpeğe öpücük atınca... Köpeğe öpücük atınca...
11.09.2019 Nevidyo
3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi
3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi Son zamanlarda bulunduğu konum nedeniyle tartışmalara neden olan '3. havalimanı' gökyüzünden görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Tahran'ın zengin gençlerine savaş açtılar
Tahran'ın zengin gençlerine savaş açtılar İran yönetimi "Rich Kids of Tehran" (Tahran'ın zengin çocukları) hesabına karşı savaş başlattı. Sık sık Twitter ve Facebook'a erişimi engelleyen İran rejimi, bu hesapta yer alan fotoğrafların İslamla uyuşmadığını belirterek içki fotoğraflarının yer aldığı, kadınların başlarının açık veya bikinili pozların bulunduğu fotoğraflara erişimi kısmi olarak engelleme kararı aldı.
11.09.2019 Haberler
Türk askeri ile Hollanda askeri bilek güreşi
Türk askeri ile Hollanda askeri bilek güreşi Hollanda askeri ile bilek güreşine tutuşan Feridun Türkmen'in videosu paylaşım sitelerinde büyük ilgi gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bunu yapan insan olamaz!
Bunu yapan insan olamaz! Bunu yapan insan olamaz!
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç kızın eteğini kaldırıp rezil etti
Genç kızın eteğini kaldırıp rezil etti Genç kızın eteğini kaldırıp rezil etti
11.09.2019 İlginç Videolar
Televizyonu açanlar şok oldu
Televizyonu açanlar şok oldu Televizyon ekranlarında yayınlanan programda yaşananları kimse anlayamadı...
11.09.2019 Televizyon
NASA'dan UFO görüntüsü
NASA'dan UFO görüntüsü Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan astronotlar, bir UFO görüntüledi. NASA astronotu Reid Wiseman ile Avrupa Uzay Ajansı’ndan Alexander Gerst, görüntü çekildiği sırada istasyonun dışında bakım işleri yapmaktaydı. Kameranın açısı değişmeden önce birkaç saniyeliğine görülen UFO’yla ilgili bugüne dek bir açıklama gelmezken, görüntüler bizzat NASA tarafından Youtube’daki kanallarına yüklendi. Bu yüzden de bu seferki görüntünün, şu ana kadarki tüm UFO görüntülenmelerinden daha gerçekçi olduğu düşünülüyor.
11.09.2019 Haberler
Temel içgüdüyü örnek aldı ama...
Temel içgüdüyü örnek aldı ama... Arkadaşının gazıyla, otomobilin üzerinde "Temel İçgüdü" filminin unutulmaz sahnesini taklit etmeye çalışan genç kız, sokağın ortasında bu hareketleri yaptı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dünya bu yaratığı konuşuyor!
Dünya bu yaratığı konuşuyor! Arjantin'in Santa Fe kentinde yaşanan olay görenleri hayrete düşürdü. 2 yaşındaki oğlunun görüntüsünü kameraya kaydeden genç kadın, gördüğü detayla adeta şoka girdi. Çünkü görüntülerde çocuğun arkasından bahçeye doğru koşan küçük ve kötü kokulu bir yaratık göze çarptı. Ailesi daha önceden küçük Benjamin'in evin köşelerinde kendi kendine konuştuğuna şahit olmuş ama çocuğun yaşı küçük olduğu için bu durumdan endişe etmemiş. Ancak ardı ardına yaşanan olaylar çiftin bu görüntüleri internette yayınlamasına neden oldu. Yayınlanan bu görüntüler internette 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
11.09.2019 Haberler
Bikinisinin altı düşünce...
Bikinisinin altı düşünce... Bikinisinin altı düşünce...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri