İBB'nin toplu ulaşıma zam talebi reddedildi
İBB'nin toplu ulaşıma zam talebi reddedildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, elektronik bilet ücretleri için talep edilen yüzde 22,47'lik zam teklifi, oy çokluğu ile reddedildi.
24.06.2021 Ekonomi
D100 ve TEM'de ağır vasıta kararı! Yasak başladı
D100 ve TEM'de ağır vasıta kararı! Yasak başladı Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nden yeni karar geldi. İstanbul'da trafikteki yoğunluğun düşürülmesi amacıyla ağır tonajlı vasıtaların şehir içindeki çevre yollarını kullanmaları yasaklandı. İşte haberin ayrıntıları...
2.06.2021 Gündem
İstanbul'da taksicilerin 'bordo' tartışması!
İstanbul'da taksicilerin 'bordo' tartışması! Çatalca, Silivri ve Şile'de bordo renkte hizmet veren 212 taksi sarı taksiye dönüştürülüyor. Karar Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alındı. Daha önce o ilçelerden İstanbul merkezine yolcu getiren bordo taksiler şehir merkezinde yolcu alamıyordu. Alınan kararla birlikte bordo taksiler, diğer sarı taksiciler gibi şehir merkezinde de yolcu taşımacılığı yapabilecek.
22.09.2020 Gündem
İzmir Limanı için yeni düzenleme
İzmir Limanı için yeni düzenleme Kamyonlar ile TIR’ların kente ve İzmir Limanı’na giriş çıkış saatlerini belirleyen Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kararı yeniden düzenledi.
26.02.2017 Ege